Kouření

380 40 6
                                    

Rusovlasý muž spokojeně zavrněl. Musel uznat, že se mu mladík vážně líbil a to, co všechno si pro něj připravil, měl k plusu. Pouhé líbání mu ale v ten okamžik opravdu nestačilo. Nalehl na něj celým tělem a natisknul se k němu tak, aby se celá plocha nahých a mokrých těl otírala jedna o druhou. Nyní to bylo ještě mnohem více vzrušující, ještě ke všemu, když se všude mihotalo světlo ze zapálených voňavých svíček. Slastně zasténal, když ucítil cizí tvrdost na té své a nepřestával v pohybování. V ten okamžik mu bylo úplně šumák, že možná vyšplouchne nějakou vodu na zem. 

Naruto překvapivě vydechl. Vůbec nečekal, že se na něj druhý takhle rovnou vrhne. Nějaká romantika mu očividně asi vůbec nic neříkala, ale nakonec nad tím jen pokrčil rameny a začal brát všechno, co mu zelenooký dával. Čím dřív si s ním užije vášnivý sex, tím dříve bude moci přejít k druhé polovině svého plánu a nebude se muset více zabývat tím, že je mu mladého Sabaku vlastně docela líto.

Jednou rukou chytil Gaaru v oblasti kříže a druhou prosmýkl mezi jejich dvěma těly, aby je oba dva mohl chytit do ruky a začít je uspokojovat. Rusovlásek v ten okamžik opustil jeho ústa a sklonil se k odhalenému oušku. “Copak by si můj hostitel dnes večer přál?” zašeptal mu horce do ucha.

-

Narutovým tělem projelo příjemné brnivé vzrušení, které skončilo v konečcích prstů u nohou. Tiše vydechnul nad tou představou, co všechno by si dneska přál zažít a pevněji sevřel oba mokré penisy.

,,To je trochu… Hmm… Obšírně podaná otázka,” usmál se lišáčky, až se mu v potemněle hnědých čočkách zalesklo.

Palcem pod vodou polaskal Gaarovu špičku a uslyšel vrnivé zasténání.

Gaara se na něj zadíval lačným pohledem. Doslova jej hltal očima. Normálně na prvním rande nikdy nelezl s někým do postele. Ale tohle byl zvláštní případ. Tenhle bohatý koloušek ho prostě lákal už od prvního pohledu, a občas se přece musí udělat nějaká výjimka. Jinak by to byla nuda, ne?

,,Dobře tedy… Copak by si můj hostitel přál teď?” podal otázku trochu jinak.

Hnědovláskovi se vzrušeně blesklo v očích a musel se kousnout do spodního rtu, aby nezasténal a nevypadal moc jako nějaký perverzní hovado. I když byl… 

,,Vykuř mi ho,” zamručel chraptivým hlasem.

Rudovlasý muž ležící na něm se pousmál. Upřímně nečekal nic jiného. No dobře tedy. Chce vykouřit, vykouří mu ho. Na takovou kuřbu jen tak nezapomene, o tom byl pevně přesvědčený.

,,Postav se,” přikázal mu zhrublým hlasem vášně a slezl z něj, aby mu uvolnil místo.

Uzumaki se skoro jako ve snách postavil ve vaně na nohy a shlížel dolů na klečícího Gaaru na kolenou. Tenhle pohled se mu zaryl hodně hluboko do paměti. Všechny ty serepetičky, které pro dnešní koupel nachystal tomu dodávaly ten správný šmrnc.

Gaara vztáhnul ruce a po mokrých lýtkách vyjížděl pomalým hlazením až nahoru k vypracovaným stehnům. Celou tu pouť svých dlouhých bledých prstů pozoroval smaragdovýma očima, které se pak zarazily přímo v rozkroku jeho milence. Byl opravdu pěkně vybavený. Mlsně se olíznul a přitisknul obličej mezi jeho nohy. Nosem podebral jeho vzrušením scvrklá varlata a nechal si je sjet po nose dolů, aby hned mohl vyjet po vzrušení nahoru. Přitom nasával všechnu vůni, která dráždila jeho chřípí.

-

Moc dobře si uvědomoval, jak se na něj jeho hostitel dívá těma lačnýma, skoro hořícíma, očima, jak nepravidelně dýchá a nepatrně se pánví naklání dopředu jenom proto, aby své přirození dostal do jeho horkých úst. Gaara se pobaveně ušklíbl, pravou rukou jej vzal do ruky a nadzvedl tak, aby jej měl přímo nad obličejem. Poté, s hloubkami přikovanými do těch hnědých, jej celou plochou jazyka od kořene až po žalud pořádně olízl, zatímco v levé jemně mačkal touhou stažená varlata.

Chyť mě, když to dokážeš [MadaNaru] ✓Where stories live. Discover now