•8•

1.1K 31 2
                                    


|16

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

|16.08.2020|

Sebastian

Prešli dva týždne odkedy mi Luna odpustila. To znamená, že ubehli aj dvoje preteky. Dnes som skončil na solídnom treťom mieste. Nebudem sa vyhovárať na auto, proste nebol môj najlepší deň. Jediné čo mi tento deň vylepšilo bolo mne dopredu oznámené dvojtýždňové voľno. Milujem závodenie, milujem cestovanie ale niekedy je treba zastaviť sa a na pár dní si oddýchnuť. 

"Mattia samozrejme, že sa vrátim. Prídem hneď v nedeľu. Dobre vieš, že nemám kam ísť tak bude najlepšie, keď sa na týždeň vrátim domov. Všetci idete ku rodinám." či som počúval za dverami Mattia Binottiho? Samozrejme! Jej hlas sa rozliehal jeho kanceláriou, keď som prechádzal okolo a nedalo mi to. Musel som zastaviť a vypočuť si o čom sa bavia.

"Určite by si ma neotravovala a moja rodina by si ťa zamilovala. No ak si rozhodnutá letieť na Slovensko budem to rešpektovať. Poviem niekomu nech ťa vezme na letisko. Keď sa budeš vracať samozrejme po teba niekto z tímu príde."

"Ďakujem ti. Vážim si všetkého čo pre mňa robíte ako tím." viem, že sa usmieva. Počkať čo? Ona odchádza na Slovensko? Tým pádom s ňou nebudem týždeň, to znamená, že ona nebude pri mne ako doteraz a.... no nie nie nie. Takto to nebude.

Zaklopal som na dvere kancelárie skôr ako by som si premyslel čo robím. Keď sa ozvala "ďalej" som vošiel dnu a zatváril som sa nanajvýš prekvapene, že tam vidím Lunu.

"Ehm...ahoj Luna, Mattia.Chcel som sa porozprávať o dnešnej jazde..a ospravedlniť sa za svoj výkon." vo vymýšľaní som celkom dobrý.  Pohľadom zazriem ako si Luna ruky prekríži na hrudi a pobavene pokrúti hlavou. Vie, že niečo viem a práve teraz si vymýšľam. To dievča je neskutočné.

"Už si sa ospravedlňoval. Sebastian prišiel si tretí, body sa ti zapísali, mal si podium. Teraz si týždeň oddýchneš a ďalšie preteky vyhráš." presne pre toto ho ako šéfa tímu mám rád. Vie povzbudiť, vynadať, radovať sa ale aj pochváliť. 

"Vidíš, keď už si tu môžeš dnes Lunu zaviesť na letisko. Aspoň nemusím zaťažovať Dereka."

"Ona ale nejde domov. Luna pôjde so mnou do Monaka. Už som to oznámil našim a tešia sa na ňu." na jeho tvári sa zjavil prekvapený výraz. Nie je zvykom, že by som predstavoval nových ľudí mojej rodine.

"Takto sme sa nedohodli. Teraz som oznámila Mattiovi, že odchádzam na Slovensko." postavila sa tesne vedľa mňa a záporne krútila hlavou.

"Zabudol som ti to spomenúť. Nepôjdeš na Slovensko, pôjdeš ku mne domov a je všetko vyriešené. Nemusela by si cestovať, za týždeň na preteky by sme dorazili spolu. Je to výhodnejšie."

"Nikoho tam nepoznám! Nechcem byť sama v Monaku!"

"Si hluchá niña? Budeš tam so mnou. Nenechám ťa samú" pozrel som sa na ňu, prečo nechce ísť so mnou?

Láska, strach a viera |Charles Leclerc|Where stories live. Discover now