Bölüm-13:Gerginlik

1K 68 18
                                    

Öğle arası yine hepbirlikte kantinda oturuyorduk her gün biraz daha kalabalıklaşıyordu masa. Gözler benim üzerimdeydi Uras bomba etkisi yaratmıştı ortamda. Görkem sürekli Uras'tan bahsediyordu bir süredir ve bir akşam ben  Görkem'leredeyken Mert ile gelmişti çocukla gerçekten iyi anlaşmıştık ama ikimizde de bir hoşlantı gibi bir şey oluşmadı tabi ama Uras çok samimi davranan biriydi yani öpen aşkım falan diyen bir tipti. Mert'in kuzeni olduğu için de baya yakışıklıydı gerçekten. Dün de Mert'lere gitmiştim onlarla kafa dağıtmak Yağız'dan uzak kalmak iyi geliyordu bana da.

"Çocuk taş taş." dedi Yiğit Uras'a dibi düşmüştü.

"Şanslı piç bizden önce tanıştı." dedi Ahsen.

"Öyledir Uras." diyerek göz kırptı Görkem.

"Ne Uras'mış." dedi Yağız homurdanarak.

"Şöyle bir durum var çocuğu Batım'la yakıştırıyorum aynı zamanda da ben de yürüyorum kafam çok karışık." dedi Yiğit bu konuyu devlet meselesi haline getirmeye kararlıydı.

"Uras'ın da kafası karıştı zaten." dedi Görkem gülerek.  Bence Yiğit'i verelim ona kapansın bu mesele ama işte beni pek dinleyen yoktu. Dün Yiğit hem eniştemiz diyordu hemde çocuğa sürekli yürüdü. Yani gözü baya kalmıştı çocukta.

"Eniştemiz olacakta kiminle belli değil." dedi Batuhan gülerek.

"Uras ile Batım'ı nerede yakıştırdım biliyor musunuz?" dedi Yiğit sinsice gülerek.

"Hayır" dedim ikaz ederek.

"Nerede Yiğit?" dedi Yağız bir bana bir Yiğit'e bakarak.

"Batım" dedi Tuana göz kırpararak. Herkeste bir imalar göz kırpmalar. Hayır artık masada sayamadığım kadar insan var ama tek mesele ben olmuşum.

"Bir güzel şarkı söylediler anlatamam." dedi Yiğit.

"Ne demek şarkı söylediler?" dedi Yağız oturdu yerde vücudunu dikleştirdi. Yağız'ın yanında söylerdim hep ve bizim çocuklar da olurdu ama  başka yerde söylediğim doğru düzgün olmamıştı sadece gitar çalardım işte.

"Uras'ın da sesi Batım gibi güzeldir dün biraz zorla şarkı söylettik. İyi ki de yapmışız ben Batım'ı ilk defa dinledim." dedi Görkem biraz sitemle çünkü neden söylemedin diye azar yemiştim. Yiğit Uras'ın grubu olduğunu öğrenince annem gibi hadi oğlum bak kardeşle söyleyin tavırları sergilemişti. Sonra olanlar oldu ve Uras'la sevgili olmamızı ısrar ettiler Allah'tan Uras'ta benim gibi düşünüyordu ve bence gözü Yiğit'te kaldı.

"Ben de hiç duymadım Batım sadece gitar çalıyor grupta." dedi Tuana şaşırarak gruptaki gitarist çocuktum ben okulda.

"Ben de duymadım Batım sadece şu dörtlüye söyler." diyerek Ahsen Batu Yağız ve Yiğit'i gösterdi Reha. Reha Ahsen'de öğrenmişti tabi sanki çok önemli bir şey gibi trip yiyordum bu olayda. Ama sadece birilerine şarkı söylerken rahat edemiyordum zaten gözlerim kapalı söylerdim.

"Görkem'de var anlaşılan." dedi Tuana.

"Sadece Görkem mi? Enişteler de duymuş." deid Batuhan gülerek.

"Zor ikna oldum sırf bu tepkileriniz yüzünden." dedim sitem ederek.

"Diğer haber" dedi Yiğit Görkem'e bakararak hayır kabul edemem. Ayaklı gazete olmaya bayılır gerekli gereksiz her şeyi analtır büyütürdü.

"Hayır çünkü yapmayacağım." dedim ellerimi kaldırarak. Bu tepkim herkesi daha fazla meraklandırmıştı.

"Daha ne öğreneceğiz Batım hakkında bakalım." dedi Yağız yine sinirle söylemişti. Birinden benim hakkımda birşey öğrenmeyi sevmediğini biliyordum ve aslında biraz hoşuma gidiyordu bu özelliği.

"Uras'ın grubuyla çıktığı bir pub var Batım'a da orada şarkı söylemesini istedi." dedi Görkem sevinçle ve masada bir uğultu oluştu Yağız tepkisini verene kadar.

"Daha onsekiz bile değilsin." dedi Yağız yanımda bana sinirle baktığına emindim ama ona bakmak yerine Yiğit'e göz devirdim.

"Çıkacak mısın?" dedi Batu merakla.

"Hayır abi ya ne işim olur benim pub da?1" dedim bıkkınca yani çıkmayacaktım bunu konuşmak bile saçmaydı.

"Şaşrmam" dedi Yağız homurdanarak tüm vücudumu ona çevirdim yüzünde umursamaz bir ifade oluşmuştu.

"Ne demek Yağız?" dedim sitemle o da aynı şekilde bana döndü ve yaklaştı. Yutkundum bu kadar yakın olacağımızı tahmin edememiştim.  Sarı gözlerini dikti gözlerime
"Sen söyle " dedi yavaş ve sessizce sıcak mı basmıştı fazla yakındı ve nefesi yüzümü geliyordu. İstemsizce dudağımı yaladım  Yağız'ın gözlerimden dudaklarıma kaydı bir iki saniye baktı ve geri çekildi.
Ben ise nefes almayı bırakmıştım ne geri çekilmiştim ne de yüzünden çekiyordum bakışlarımı. Bana göz kırpıp 'ne?' der gibi kafasını iki yana salladı piç bir sırıtışla kalbim çıkmak üzereydi ne yaşamıştık biz o iki saniye bana saatler gibi gelmişti.

"Ne yaşadık?" dedi Ahsen sessizliği bozarak kendime gelip geri sandalyeye yasladım.

"Bilmiyorum" dedi Batuhan kelime uzatarak.

"Şey ben.." dedim devam edemedim konuşmayı unuttum Yağız'a tekrar bakamıyordum ve kesin kızarmıştım.

"Abi neye gülüyorsun?" dedi Reha Yağız'a. Ben konuşamayınca kıkırdamıştı. Dalga mı geçiyordu benimle?

"Şu kadar kaldı." diyerek bana yine parmaklarını gösterdi ona döndüğümde mutfakata yaptığı gibi ama parmakları arasındaki mesafe daha azdı ben ona bakarken masadan kalktı birden.

"Koçun yanına gidecektik Batu." dedi hiç bir şey olmamış gibi.

"Doğru unutmuşum ben onu." dedi Batu ve beraber gittiler.
Yağız ise arkasında kocaman bir soru işareti bırakmıştı. Anladığı şey ona olan hislerim miydi? Ellerim titriyordu yine gerilmiştim. Bir çok duygu yaşamıştım o yarım dakikada ben aşıktım korku heycan tutku istek mutluluk sinir endişe her şeyi hissettim.

"Biz de kalkalım." dedi Ahsen ve onunla beraber Tuana, Reha ve Yiğit'te kalktı. Masada sadece Görkem kalmıştı ve ben hala konuşamıyordum.

"Batım" dedi Görkem kafamı ona çevirdim.

"İyi misin?" dedi konuşmamı bekliyordu ve yüzünde saçma bir gülümseme vardı.

"Yağız" dedim sadece "Yağız" Görkem dudaklarını birbirine bastırdı sanki kahkaha atmak üzereydi.

"Yüzünü görsen keşke" dedi gülerek.

"Kalbim deli gibi atıyor hala" dedim elini tutup kalbime koydum.

"Sakin ol Batım alt tarafı yaktınız buraları"

"Anladı bence yani kesin anladı ne yaptı o az önce bana Görkem kalbim çıkacak. Ben çok aşığım." dediğimde kahkaha attı. O kadar hızlı ve saçma konuşmuştum ki.

"Yani ben tam göremedim ama neredeyse öpüşecektiniz sanırım." dedi hala sırıtıyordu.

"Deli gibi seviyorm Görkem ne yapacağım ben?" dedim

"Hadi sınıfa gidelim." diyerek kaldırdı beni sürükleyerek götürüyordu ben ise hala o bir kaç saniyeyi düşünüyordum.

Yağız bey ne yaptınız öyle Batım bebeğim öldü.

Tabi beyfendi tam bir kazanova olduğu için rahat ama Batım öyle mi? Minik bebeğim benim 💕
Öpüşürlerse ambulans hazırda beklesin bence jshdhdjdkshshskj

Uras olayları hızlandırdı Paintball'da görün siz bir de ndhdhdkdjdbdmsm

Her Zaman BXBHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin