Bölüm-32:Değer mi?

782 70 10
                                    

Akşam olmuş Yağız dediği gibi bize gelmişti ve partiye gitmiştik bunu cidden yapmıştık. Ben üzerime en az iki beden büyük bir kazak, yırtık bir kot ve kalın bir mont giymiş  beremi takmıştım hep üşürdüm zaten ve parti umurumda değildi açıkçası. Yağız siyah dar pantolon balıkçı yaka kazak ve üzerine oduncu gömleği ile fazla iyidi. Saçlarını şekil vermişti ve onun bedenine mükemmel oturan kabanını giymişti. Deli gini kıskanmıştım onu görünce çünkü kızlarda görecekti ve gözleri bayram edecekti. Okulun en piç ve yakışıklı adamına aşık olmak çok boktan bir durumdu. Onlarca rakibim vardı ama ben kimsenin rakibi değildim. Her kızın gözlerine şiş sokmak ve Yağız'ı eve kapatmak isteyecek kadar delirmiş durumdaydım.

"Batım sen gelir miydin partilere?" diyerek yanıma biri oturdu ve ona kafamı çevirdiğimde Ebrar olduğunu fark ettim. Tabi benim gözüm ileride oturan etrafında kızlarla çevrili Yağız'daydı.

"Geldim işte." dedim umursamazca gelmem ve bu sahnelere tanık olmam boktan bir durumdu ama bir yandan da gözümün önündeydi sanki bir bok yapacaktım.

"İyi yapmışsın Yağız mı zorladı?" aslında ben onu zorlamıştım beynimi sikeyim ye ne güzel evde oturacaktı yok ben illa bir şey çıkartacaktım rahat edemiyorum olay olmayınca sinirle elimdeki bira şişesini diktim.

"Aynen." dedim sadece bakışlarım yine Yağız'daydı.

"Kızlardan sana sıra gelirse" dedi elini havada sallayarak acı gerçeğe sırıttım.

"Beni rahat bıraksın boşver." dedim yalan koca bir yalan dizimin dibinden ayrılmasın diye her şeyi yapardım şu an.

"Zeynep'ten sonra boşta kalınca Melis göz koydu hemen. Bu gece benimdir dedi tüm kızlara valla. " dedi bitmiyordu ki Zeynep'ten kurtulduk şimdi Melis yarın Pınar sonra Filiz tüm okulu elden geçiriyordu ve tüm kızlarda memnundu bu benim midemi bulandırıyordu.

"Ne bok yerse yesin."

"Anlamıyorum bu kızları Yağız kimle yatınca sevgili olmuş ki. Hepsini elden geçiriyor Güler'le en uzun takıldı o bile iki ay sürdü." dedi Ebrar tamamen Yağız'dan uzak duran kızlar kategorisindeydi yani benim sevdiğim biriydi. O Yağız'ın kız verisyonuydu aslında  ekreklerle takılır bir sonrakine geçerdi ve bizim liseden birileri bu listeye pek dahil değildi. Yağız Ebrar'a bu yüzden hiç bulaşmamıştı ve iki kazanova sadece arkadaş kalalım diye imza atmışlardı.

"Sen bulamadın mı birilerini?" dedim normalde bir kenarda birinin dudaklarını sömürüyor olmalıydı.

"Sen" dedi uzatarak ve güldü ciddi olmadığını bilerek bende güldüm.

"Başım ağırıyor." dedim sahte bir oyunculukla ve şakaklarımı ovdum büyük bir kahkaha patlattı.

"Hep naz hep naz olmaz ki" dedi sitem ederek ama hala gülüyorduk.

"Öyle işine gelirse" dedim omzuna iki kere vurdum hafifçe. Üzülmüş gibi yaparak kafa salladı ve ayağa kalktı.

"Bira?" diye sorduğunda kafa salladım elimdeki bitmek üzereydi "getiriyorum" dedi ve gitti arkasından Yağız ile göz göze geldik ve bana doğru gelip Ebrar'ın az önce kalktığı yere oturdu.

"Sıkılmadın değil mi?" dedi bana dönerek ben de ona döndüm.

"Hayır takılıyorum işte." dediğimde kafa salladı ve önüne döndü konuşmadan öylece oturuyorduk. Niye gelmişti ne düşünüyordu hiç bir fikrim yoktu. Bir süre daha öyle kaldık ve Ebrar elinde iki bira ile döndüğünü görünce kalkıp gitti.

"Niye gelmiş?" diyerek attı kendini Ebrar anlaşılan bu gece yalnızdı. Omuz silkerek elinden şişeyi aldım ben bile anlamamıştım ki ne beklemişti benden.

Her Zaman BXBWhere stories live. Discover now