kız çalma

3.8K 69 5
                                    


Bir hırsız bir kızı çalar hikaye tam da burda başlar 💫

7 senedir amcası tarafından dört duvara hapsedilmiş bir kızdır Belemir, bir Allah'ın kulunu görmemiş, konuşmamış bir şekilde odasında yaşar. Ve 7 senenin dolduğu o gece.. bir mucize olur, bir hırsız soymak için girdiği evde bodrum katında kız ile karşılaşır ve onu kaçırır ah pardon ÇALAR!..

⤵️

"Yalvarırım, beni de çal." Kızın sesi baştan sona umutsuzluk kokarken bir hırsızdan medet umduğuna inanamıyordu.

Adam yaklaştı, yaklaştı ve yaklaştı yatağında oturan minicik kalmış kızın her iki yanına, yatağın yumuşak dokusuna avuç içlerini bastırdı. Kız ile çehrelerini aynı hizaya getirip saniyeden bile kısa bir sürede, pürüzsüz yüzü talan etti. Kirpiklerinin ardında kalan gözlerin parıltısı yok olup matlaşmış ve su birikintileri ile dolmuştu.

"Tamam." dedi yeni bir yolcuğa adım atarken.

"Gerçekten beni çalacak mısın?" Kızın gözlerinde ki su birikintileri aniden kaybolmuş, ay ışığından yansıyan ışıkla gözlerinin rengi çakışmış ortaya öyle leziz bir görüntü çıkmıştı ki adam bir saniyeliğine kızdan gözlerini aldı. Sevmezdi güzel manzaraları. Kızın sorusu dudağının sağ tarafını usulca kıvırırken çenesindeki gamze, kıza göz kırpmıştı.. başına bela aldığını biliyordu adam. Biraz daha yaklaştı kıza, kız omuzlarını kendine çekip iyice küçücük olurken sırtını hafifçe geriye doğru ittirip az da olsa bir mesafe yarattı, titreyen göz bebeklerini ise inatla adamın gözlerinde tuttu.

"Gerçekten seni çalacağım."

Sevmeyi bilmeyen bir kız, sevmekten korkan bir adam ah bir de uslanmayan yaramaz kalpler..

Hikayeye profilimden ulaşabilirsiniz ❤️

Buyur Buradan Yak!! (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin