4. Kapitola

2.6K 96 5
                                    

Vešla jsem do společné místnosti a kdo by tam neseděl? Malfoy a Zabini. Na stole byla má kniha. Vzala jsem si ji a sedla si na sedačku která byla nejdál od nich. Radši budu s nima v jedné místnosti než s Pansy. "Co noha?" Zeptal se mě Zabini. "Dobrý." Řekla jsem naštvaně. "Bolelo to moc?", Zeptala se mě nějaká random holka kterou neznám. "Ani ne. Ještě že existují kouzla aspoň můžu chodit." Řekla jsem a zase četla. Nikdo už pak nic neřekl a všichni odešli nebo všichni kromě Malfoye. "Promiň." Řekl tiše. "Počkaaaaat! To se musí zapsat do historie Bradavic! Malfoy se právě teď omluvil." Řekla jsem. "Zas si moc nemysli. Je slušností se omluvit když jsem někomu nechtě zlomil nohu." Řekl a odešel. Samozřejmě že jsem si nemyslela že by se změnil nebo co, jen jsem si z něho chtěla udělat srandu.

***

Je hodina Přeměňování s profesorkou McGonagalovou. "Dobrý den. Pro začátek bych chtěla říct že mám seznam pár žáků, kteří v tomto předmětu zaostávají a mám seznam žáků kteří naopak vynikají. Což znamená že bych poprosila aby si tito žáci navzájem pomohli. A teď k mému seznamu......." Začala vyjmenovávat kdo koho bude doučovat a tak. "A jako poslední poprosím slečnu Davidsonovou aby doučovala pana Malfoye. Jste ze stejné koleje. Myslím si že problém nebude." Řekla a pokračovala ve svém výkladu. Cože? To si dělá srandu?! Seděla jsem tam jako idiot. "Slečno. Prosím sedněte za panem Malfoyem. Budete spolu sedět do konce tohoto školního roku. Každopádně mi profesoři říkali že by nebylo na škodu si společně s panem Malfoyem zopakovat i jiné předměty." Řekla a začala psát zápis na tabuli. Jen jsem vykulila oči a neochotně jsem si sedla k Malfoyovi. "Tak se zase vidíme." Řekl posměšně. "To jsem tak ráda." Řekla jsem ironicky. "Dnes máme první doučování." Řekl. "Knihovna 17:10. Na čas" řekla jsem. "Haha. Do knihovny mě nedostaneš. Trochu si to poupravím. Můj pokoj 17:10. Naštěstí mám pokoj sám. Nepotřebuji aby se mi Blaise smál že tam budu s tebou." Řekl otráveně. "Panebože. Dobře." Řekla jsem. Nemám náladu se s ním bavit.

***

Stojím před pokojem samotného Draca Malfoye. "Pojď dovnitř." Řekl. Vešla jsem dovnitř, posadila se na židli a vytáhla učebnice. Posadil se na židli vedle mě a já mu začala vysvětlovat učivo. Po chvíli jsem si všimla že nedává pozor a tak jsem se na něj podívala. Díval se na mě. Díval se mi do očí. Pomalu se přiblížil a políbil mě. Počkat cože? Po chvíli mi došlo co se děje a začala jsem spolupracovat. Nevím proč, ale prostě jo. Draco mě nadzvedl a pořád mě líbal. Pomalu mě položil na postel a nepřestal mě líbat. Lehl si na mě a začal mě líbat strašně dravě. V tu chvíli do pokoje vešel Blaise. "Draco. Neviděl si........" Řekl a rychle zaklapl dveře. "Nebudu rušit. Já nevěděl"

Byla jsem ztrapněna. "Asi na to zapomeneme?" Řekl Draco. "Souhlasím." Řekla jsem a odešla. Panebože co se to stalo? Došla jsem do svého pokoje a vzpomněla si na Hagrida.

Zmijozelská dívka [Dokončeno]Kde žijí příběhy. Začni objevovat