☁️30.Rész☁️

2.1K 119 46
                                    

Jungkook szemszöge:

-Ha nem teszed le a telefonod itt hagylak és akkor majd a telód kielégít. - mondtam szúrós tekintettel mire egyből letette ami a kezében van.

-Bocsi, csak Yoongi valami fontosat írt. - mondta, mire szemforgatva ismét a számba engedtem őt, de csak mert minél előbb túl akartam lenni rajta. 5 percre rá el is ment. Nagy részét le nyeltem, majd felkeltem a földről, majd elmentem a fürdőbe fogat mosni. Néha tényleg annyira bántó tud lenni Taehyung.. Képes volt közben telefonozni.. Ennyire nem csinálom jól, vagy mivan? Ilyenkor annyira félek, hogy nem vagyok neki elég jó és el fog hagyni.. Most is biztos béna voltam.. Kimentem a fürdőből és visszamentem a nappaliba, de addigra Taehyung eltűnt és Jimin volt itt.

-Hol van Tae? - kérdeztem beljebb lépkedve.

-Azt mondta majd jön.. - szóval most már biztos. Béna voltam.. Sóhajtva leültem egy fotelbe és a kezembe nyomtam az arcom.

-Minden oké? - kérdezte Jimin, mire nemlegesen megrázva a fejem, felmentem a szobámba. Tényleg képes volt szó nélkül itt hagyni..

-Kook.. - jött be Jimin majd leült mellém az ágyra. Ekkor kitört belőlem a sírás.

-Ne sírj.. Mi a baj? Összevesztetek? - kérdezte a hátamat simogatva.

-Taehyung már nem szeret.. - mondtam ki nehezen. Biztos azért hagyott itt most is. Mostanában nem is keresett annyira mint régen.. Rájött, hogy nem vagyok elég jó neki és el fog hagyni.. De én nem akarom, hogy elhagyjon.

-Biztos szeret, ne mondj ilyet. - mondta magához ölelve.

_________________________________________

Sugar🍬:

Na sikerült?

Tea🍵:

Igen, eljöttem Minhoval megbeszélni a dolgokat

Sugar🍬:

Köszi🥺

Tea🍵:

Na és mi van Hoseokkal?

Sugar🍬:

Semmi.. Elment fürdeni.. Én meg itt vagyok a szobában. Majd még megpróbálom lenyugtatni 🙄

Tea🍵:

Aham.. És tudtál már választani?

Sugar🍬:

Nem.. Az a baj hogy mindegyikben más tetszik 😖

Tea🍵:

De Yoongi.. Ez nem mehet így tovább. Látod most is mi lett belőle

Sugar🍬:

Választani fogok

_________________________________________

Baby💦❤:

Szia, Jimin vagyok. Légyszi gyere vissza, mert Kook már fél órája sír és nem tudom lenyugtatni..

Daddy😍❤:

Miért sír?

Baby💦❤:

Azt mondta nem szereted és nem tudom hogy tudtad így elbaszni, de gyere vissza

Daddy😍❤:

Megyek

_________________________________________

Taehyung szemszöge:

-Na végre. - mondta Jimin amint beléptem Kook szobájába. Nem érdekelt úgyhogy csak kikerültem és oda ültem a szerelmem mellé.

-Kicsim. - szóltam neki, de nem figyelt rám, ezért csak az ölembe húztam és úgy öleltem magamhoz. Közben lehet kissé flegmán, de mutattam Jiminnek, hogy ki lehet menni. Nem kell, hogy még ő is felbasszon a nézésével.

-Miért mondod azt, hogy nem szeretlek? - kérdeztem a hátát simogatva. Lehet nem kellett volna, csak úgy itt hagynom..

-Mert ez az igazság.. Nem vagyok neked elég jó és elfogsz hagyni, de én nem akarom, hogy elhagyj. - mondta a nyakamba bújva. Honnan szedte ezt a hülyeséget?!

-Ez nem igaz, tökéletes vagy és nagyon szeretlek. Sose hagynálak el. - próbáltam nyugtatni, de még mindig sírt és ez már nekem fájt. Olyan rossz hallani ahogy sír.. Nem akarom hogy szomorú legyen.

-Azért telefonoztál inkább akkor is mert béna voltam.. aztán itthagytál mert biztos nem akartál látni.. Habár nem csodálom.. Egy ilyen ronda dagadék senkinek se kell.. - mondta mire felkaptam a vizet és eltoltam magamtól hogy a szemembe nézzen.

-Na ebből elég legyen. Nem azért telefonoztam mert nem voltál jó, hanem azért mert Yoongi megkért, hogy figyeljek Jiminre, mert Hoseok ráküldte Minhot és nem azért mentem el mert nem akartalak látni hanem mert Minhot próbáltam leállítani. És rohadtul nem vagy se kövér, se csúnya úgyhogy ne merj ilyet mondani magadról! Csak félre értetted a helyzetet, de ezért ne merd magad szidni! - mondtam idegesen mire megszeppent. Jó.. Lehet kicsit durván mondtam, de annyira mérges lettem amikor magát szidta, hogy nem tudtam visszafogni magam.

-Tökéletes alakod van és gyönyörű vagy. Sose hagynálak el, több mint tökéletes vagy nekem és nagyon, nagyon szeretlek. - mondtam lágyabb hangon majd nyomtam egy puszit az ajkaira. Erre ő csak ismét a nyakamba bújt. Nem tudom mi ütött belé, hogy hirtelen ilyen lett, de igazából már meg se lepődök. Mostanában eléggé hangulatingadozásos és valahogy rendbe kéne ezt tenni..

Sziasztok. Már régebb óta fel akartam tenni a kérdést, hogy Yoonmin vagy Yoonseok legyen de mindig elfelejtem 😅. Ti melyiknek örülnétek jobban? 😇❤

𝑴𝒆𝒔𝒔𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓 ☁️ 𝑻𝒂𝒆𝑲𝒐𝒐𝒌 Kde žijí příběhy. Začni objevovat