☁️33.Rész☁️

2.2K 111 6
                                    

-Tae, ne most! Itt vannak a barátaid! Biztosan nem fekszek le veled! - mondtam mérgesen. Ez a bolond képes most kanoskodni!

-Nemrég még te akartad, hogy mindenképp megrakjalak, de akkor nem lehetett, most meg lehetne de nem akarod?! - kérdezte gúnyosan, amivel nagyon megbántott.. Nem is válaszoltam neki csak elkezdtem a táskámba pakolni a cuccaimat. Én így biztos nem alszok itt.

-Most komolyan itt akarsz hagyni? - kérdezte még mindig gúnyos hangnemben, de nem is figyeltem, csak folytattam a pakolást. Már készültem volna kimenni, amikor visszarántotta a kezem és magához ölelt.

-Ne haragudj.. - mondta fejét a nyakamba nyomva. Még mindig nem akartam beszélni vele, de itt se akarom hagyni.. Tudom milyen és hogy sokszor nem gondolja komolyan amit mond, meg hogy képes elveszíteni a fejét, de nem tudok rá haragudni..

-Nem akartalak megbántani, csak már olyan jó lenne ha teljesen az enyém lennél.. - mondta mire nagyon el kellett gondolkodnom.. Aztán vettem egy nagy levegőt és levettem a táskát a hátamról, majd óvatosan elindultam vele az ágy felé és rálökve fölé másztam és ráültem a csípőjére. Igaza van.. Tényleg jó lenne ha teljesen egymásé lennénk, de nem növelem vele az egóját.

-Ha még nem akarod nem kell. - mondta a derekamra fogva.

-Jajj fogd már be. - mondtam ajkaira hajolva. Egyből nem ellenkezett. Már csak azt kell megoldanom, hogy valahogy csendbe csináljuk.. Elváltam Taetól és egyből kemény tagjára simítottam. Lassan kigomboltam a gatyáját, de mielőtt lehúzhattam volna, Tae felült és levette a pólómat, majd az övét. Na itt vesztettem el a józan eszem. Megláttam Tae felsőtestét. Segített nekem levenni a gatyáját majd rólam is levette a sajátom és eldöntött az ágyon. Az éjjeli szekrényének a fiókjából elővett síkosítót meg egy doboz óvszert. Ebből már tudtam, hogy nem egy menetre készül.. Az ujjára nyomta a síkosítót és jól bekente vele az ujját majd fölém tornyosulva egyből egy vad csókra hívott. Közben felnyomta nekem az első ujját. Ezt még élveztem is, ezért felnyomta a másodikat és ollózni kezdett. Na ez már nem volt olyan kellemes, ezért elvált tőlem és a nyakamat kezdte kényeztetni, hogy ezzel is elterelje a figyelmem. Jó sok helyen erősen kiszívta, szóval kár biztos, hogy Jin holnap nagyon megver. Mikor elég tágnak érzett kihúzta az ujját. Megfogva az óvszeres dobizt kivett belőle egyet és kibontva a kis tasakot kivette a gumit és felhelyezte magának. Én meg ezt az egészet beharapott ajkakkal néztem végig.

-Szólj ha fáj, oké? - kérdezte a szemembe nézve mire bólintottam. Lassan elkezdte felnyomni magát, mire én átkaroltam a nyakát és magamhoz öleltem. Nagyon fájt, de nem szóltam neki. Legalábbis egy bizonyos pontig.

-Kicsim.. Ne ijedj meg, de ez még csak a fele.. - mondta mire azt hittem meghalok. Mi az hogy csak a fele?!

-Csak várj egy kicsit. - mondtam mire ismét ajkaimra hajolt. Tényleg várt és még egy kicsit se mozdult meg ami nagyon sokat segített. Egy két percet biztos így voltunk, de aztán megszoktam.

-Mehet. - mondtam mire lassan hatolt tovább bennem. Borzasztóan fájt, de nem szóltam neki, mert azt akartam, hogy teljesen bennem legyen. Mikor ez végre megtörtént, azt hittem szétszakadok, de most is várt hogy megszokjam így kb egy 5 perc után szinte nem is fájt.

-Olyan jó szűk vagy. - mondta a nyakamba puszilva, mire szóltam neki hogy mehet. Ő meg lassan elkezdett mozogni. Az elején még fura volt, de aztán egyre jobban kezdtem élvezni. Akartam szólni neki hogy gyorsítson, de mivel vissza kell fognom a hangom, nem tettem.

-Nyugodtan hangoskodhatsz, nem hallatszik le. - mondta mire megkőnnyebülve engedtem ki a hangom. Nagyon élveztem, hogy bennem van, és végre összefortunk.

-Gyorsabban. - szóltam neki mire tette is amit mondtam. Egyre gyorsabban és jobban mozgott bennem, hogy majdnem felsikítottam amikor eltalálta bennem azt a bizonyos pontot. Ezt megérezve végig azt a pontot ostromolta mire éreztem, hogy kindjárt elmegyek, de ahogy néztem neki se kellett sok. Kis idő múlva el is mentem. Neki kellett még pár lökés de ő is elélvezett. Óvatosan kihúzódott belőlem és ledőlt mellém, mire felültem a combjára és levettem a használt óvszert majd kivéve egy másikat felraktam neki.

-Csak nem akarsz mégegy menetet? - kérdezte mosolyogva mire csak fogtam magam és lassan ráültem. Mivel már egyáltalán nem fájt, mellkasán megtámaszkodva elkezdtem mozogni rajta. Egyből át vette nála is mosoly helyét az élvezkedés. Mikor megunta a lassú tempót a fenekem alá nyúlva mozgatott magán, miközben fellökte a csípőjét. Végig kedves szavakat suttogott nekem ami miatt hamar elmentem. Neki megint nem ment ilyen hamar, ezért megvártam míg ő is elmegy.

-Bírod még? -kérdezte a fülembe suttogva mire bólintottam. Kicsit fáradt vagyok, de nem számít. Kihúzódott belőlem majd ismét óvszert cserélt. Nem tudom hányszor történt ilyen az éjszaka folyamán, de hajnali hat volt amikor abbahagytuk. Amíg elmentem fürdeni Tae lecserélte az ágyneműt majd csatlakozott hozzám a zuhanyzóba. Végül bebújtunk az ágyba és lefeküdtünk aludni.

𝑴𝒆𝒔𝒔𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓 ☁️ 𝑻𝒂𝒆𝑲𝒐𝒐𝒌 Where stories live. Discover now