☁️34.Rész☁️

2K 123 5
                                    

Felix szemszöge:

-Nem tudod mi Taehyung lakcíme? Rendelhetnénk kaját.. Éhen halok. - mondta Minho elterülve a kanapén.

-Miért nem kérded meg tőle? - kérdeztem értetlenül. Nem lenne egyszerűbb?

-Még alszanak.. Nem akarom felkelteni őket. Kitudja mit csináltak az este. - mondta mosolyogva mire vállba csaptam.

-Naa.. Ha nem mondod meg mi a lakcíme téged eszlek meg. - mondta perverz tekintettel mire egyből elővettem a telefonom és megkerestem rajta a térképet.

-Ne most akarjatok baszni. - jött le Mina a lépcsőn egy cigivel a szájában, majd leült egy fotelba. Na ő se változott sokat.

-Most miért ne? - kérdezte miközben átölelte a derekam és a lábamra tette a fejét. Én meg azt az egészet csak szemforgatva tűrtem.

-Megvan a lakcím, inkább azzal foglalkozz. - mondtam a kezébe adva a telefonom.

-Jó.. Milyen kaját rendeljünk? - kérdezte amikor ide jöttek a többiek is.

-Kínait! - vágta rá Sora.

-Inkább pizzát az finomabb. - mondta Jihoy, aki szintén rágyújtott. Nekem is rá kéne, de én próbálok leszokni. Habár ott már nehezen ment visszafognom magam amikor Minho is rágyújtott úgy hogy a feje pont az ölemben volt. Ezért kivettem a szájából és elnyomtam a dohánytartóban. Tudta hogy leakarok szokni úgyhogy nem is mondott semmit csak szemforgatva kifújta a maradék füstöt.

-Akkor most melyik legyen? - kérdezte mire a többség megszavazta a kínait úgyhogy azt rendeltünk.

Jungkook szemszöge:

Reggel amikor felkeltem, iszonyatosan fájt a fenekem. Még sose fájt ennyire.

-Jóreggelt. - nyomott egy puszit az ajkaimra Tae. Szóval ő már fent van.

-Hány óra van? - kérdeztem álmosan miközben oda bújtam hozzá.

-Mindjárt dél. - mondta mire megnyugodtam hogy legalább hat órát aludtam. Akkor lehet nem úgy nézek ki mint egy zombi.

-Egy óra múlva el kéne menni boltba. Vennem kell itthonra kaját meg óvszert mert az tegnap elfogyott. Elég jól bírtad az öt menetet. - mondta mire elkerekedtek a szemeim. Öt menetet lenyomtunk?! Akkor azért megy szét a fenekem!

-Nem akarok felkelni.. - mondtam teljesen elterülve rajta, hogy még véletlenül se tudjon ő se felkelni.

-De muszáj, amúgy is le kéne mennünk mert azok a hülyék szétszedik a házam. - mondta mosolyogva mire szemforgatva felkeltem róla. Erre ő oda ment a szekrényéhez és kivett belőle egy pólót. Már készült volna felvenni, de oda lépve hozzá átöleltem a nyakát és hozzábújtam. Olyan jó így ölelgetni.

-Olyan jó póló nélkül ölelgetni. - vallottam be neki is mire csak elmosolyodott és felkapott az ölébe.

-Tudom hogy imádod a felsőtestem, de tényleg szétszedik a házam. - mondta mosolyogva, majd egy puszit nyomva a számra letett és felvette a pólót. Ezután megfogta a kezem és lementünk.

-Ja amúgy egy kicsit nagyon kiszívtam a nyakad. - mondta egy puszit nyomva az említett részre. Nem haragszom rá mert én meg szivecske formában szívtam ki az övét. Meg hát kicsit nagyon elintéztem a mellkasát meg a hasát is..

-Már csak azt csodálom hogy tudsz járni. - mondta a fenekemre simítva majd ismét megfogta a kezem.

-Oh.. Sziasztok. Rendeltünk kaját. - mondták a többiek amikor leértünk a nappaliba. Nem volt sok hely így Tae ölébe ültem.

-Mit csinálunk ma? - kérdezte izgatottan az egyik csaj miközben rágyújtott.

-Este megyünk egy jó kis klubba. - mondta Tae. Nem is tudtam hogy elmegy. Na lesz miért aggódnom.. Tae is rágyújtott ami miatt egy kicsit rosszul lettem mert nem bírom a füstöt.

-Látom Kook te se bírod a füstöt gyere kimegyünk a levegőre. Jött ide az egyik srác amikor észrevette hogy mindjárt elájulok. Nem volt választásom ki kellett mennem vele. Ez most nagyon cink lesz mert nem tudom a nevét. Vagyis de.. Csak nem jut eszembe. Kínos csendben álltam egészen addig amíg meg nem kérdezte hogy nem e szeretem az animéket. Egyből volt miről beszélgetnem vele. Ennek az egésznek az lett a vége hogy leléptünk a többiektől egy boltba ahol animés cuccokat árulnak. Mondta hogy ő még nem volt ilyen boltba úgyhogy eljöttünk. Taehyungnak elfelejtettem szólni, de hát amikor látta hogy felmegyek felöltözni rendes ruhába csak gondolta hogy nem azért mert ott maradok. Még az egyik pulcsiját is becsortam. Olyan jó Tae illata volt hogy nem tudtam ellenállni.

𝑴𝒆𝒔𝒔𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓 ☁️ 𝑻𝒂𝒆𝑲𝒐𝒐𝒌 Место, где живут истории. Откройте их для себя