[9]

7K 225 66
                                    

Cujem korake koji odzvanjau duz cijele vile,potom se vrata moje sobe otvaraju i moj divni suprug napravi par koraka te pogleda u Katju koja mirno spava.

-"Podji sa mnom"

Prorezi

-" Necu, gubi se iz sobe!"

Stegao je vilicu i svoju saku isti tren.

-" Podji za mnom da ne probudimo Katju"

Rekao je opet tiho kroz zube, a kad vidi da me njegova strogost ne pomjera sa mjesta bijesno me uzme za zglob i povuce van sobe. Doslovno me vukao hodnikom do svoje sobe te me bijesno ubaci u nju i zalupi vrata svom snagom, a onda me pribije uz njih. Ne fizicki ali pogledom kao da mi da kocku i naredi mi da stojim tacno na centu i ne mrdam. Koliko god znala da me nece povrediti svjesna sam koliko bijesa izaziva moje odbijanje da ga poslusam.

-" Sta izvodis i kako to razgovaras za starijom zenom?"

-" Nosi se i ti i ona! Nosite se svi zajedno je li ti jasno Smirnov!"

Povisim ton uprkos njegovom upozorenju usnama da smirim ton.

-"Rekao sam ti da ovde ne treba da budes, vrata su ti sirom otvorena da se gubis iz nasih zivota!"

Ironicno krenem da se smijem

-"Znas kad cu ti dopustiti da me odvojis od kcerke Aleksej? N I K A D! Ti treba da se gubis iz nasih zivota dodjavola! Zivjele smo mirnim zivotom bez ogranicenja i tvoje prodoce. Moja kcerka je ovde nepozeljna ne zelim da se dijete osjeca nepozeljno!"

-" Ona je moja kcerka i mjesto joj je pored mene."

-"Pored tebe?kakav si ti to Aleksej?"

Sad smireno kazem.

-"Ubica,kriminalac,uticajan covek ali ne u normalnom svijeti Smirnov! Ti si opasan za samog sebe, okovan si zidinama svoje vile u kojoj si planski odlucio da me zarobis pored zene koja vrijedja i dovodi drugi zenu da flertuje sa tobom ispred mene dok vredja moju kcerku kako je kopile. I ti cutis ne progovaras!"

Gotovo suze su krenule da padaju uprkos mojoj borbi da ostanem jaka zena koja ce mu svasta reci i poslati ga na svoje mijesto.

-"Samo malo,ljubomorna si na Teodoru"

-"Jesi li ti pri zdravoj pameti Smirnov? Trebas li psihologa? Jesi li me pozvao da dolazim na veceru jer si sklopio pakt sa majkom?"

-"Ako ne prestanes da se deres Katina licno cu te ucutkati! Poprilicno se dobro branis od svih njih i bez mene!"

-"pitala sam nesto!"

Isti tren se nadjem zakucana u vrata dok se njegova ruka nadje na mom vratu stezuci ga tako sexy grubo, a opet ne nasilno. Ovako niko ne umije,niko ne moze da me prikuje uz vrata svojim tijelom da siri jebeno najsavreniji parfem i da me ucutka kao on.

-"Nisam stvorio nikakav pakt"
Tiho prosapuce na moje uvo,potom osjetim usne kojim dodiruje isto samo se vjesto trudi da ne ide ni tren dalje.

-"Nemoj povisavati jebeni ton"

Rekao je jos tise te kao da vodi borbu sam sa sobom odalji glavu od mog uva.

-" Voljela si da te nekad ovako drzim dok obradjujem tvoje grudi,dok ulazim duboko u tebe... Vristala si moje ime Katina"

Nemam pojma kako smo dospjeli na ovu temu, ali osjetim da gubim snagu u nogama, a da u svom centru krene vreo talas da se siri od njegovih rijeci... Aleksej je covek koji zna sta radi i zna kako da te natera da mu se predas kad se nadjes ispod njega. Aleksej je ljubavnik koji unosi strast sapstom,usnama, pokretom ruke..

-" Smirnov otisla sam,ne tjesi se da mastam o tome"

Odgovorim bijesno, cutao je dok su mu stranci pominjali dijete,cuti dok mu majka vredja zenu koju je voljeo i neces dobiti to sto zelis Aleksej. Neces dobiti nikakav signal da te jos uvijek volim i ako si ti jedino musko koje je u mom srcu ikada bilo.

-" Dosla si ovde i nemas pravo da vredjas moju majku u njenoj kuci"

-" Kunem se Smirnov da ce tvoja majka dobiti istom mjerom kad me god uvrijedi!"

Odgurnem ga od sebe i uspostavim ravnotezu u nogama

-" Objasni zeni da mi tvoj novac,prokleta vila pa cak ni ti Smirnov ne trebas. Sve sam mogla sama i bez tebe, ostacu ovde zbog kcerke na koju necu dati ni pero da padne, pa makar to znacilo da cu rastrgnuti zubima tvoju majku ako mi uvredi kcerku"

Napravik korak ka njemu unoseci mu se u facu

-"to vazi i za tvoju devojku Smirnov nek se ne priblizava Katji ne zelite me vidjeti bijesnu. Ni tvoja ni njena porodica. Taman su ti nasli pravog tasta i tastu"

Zalupila sam vrata i ludacki brzim koracima krecem ka sobi. Mozak mi ne radi, ne svarujem sta sam sve rekla u naletu bijesa ali stojim iza svake recenice. Toliko sam bijesna da ni Aleksej nije imao sta da kaze.

-"Ponasas se kao da sam ja tebe ostavio!"

Cujem ga iza sebe kako vice i sakom razbija vrata ali se ne obazirem. Definitivno je ovaj covjek me ne voli vise i koristo Katju da mi se osveti.

♡♡♡♡♡♡

Evo nastavka... 😂

Sansa za nasHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin