🍫39.Bölüm🍫

5K 605 171
                                    


|SİNA'DAN|

"Ben bugün annemle uyuyacağım. Sizi iyi geceler."

Açmakta olduğum kapıyı bırakıp uzaklaşan Ekin'e baktım. Dün geceden beri aramızda esen soğuk rüzgarları bu gece hallederim sanmıştım ama hiç de umduğum gibi olmamıştı.

"Kuzen madem Ekin yok. Bu gece birlikte yatarız. Maho zaten ayrı uyuyor."

Feza'yı onaylayıp annesinin kapısını çalışını izledim. Ben ona acıyor muydum? Cevabım hayır olsa bile dün gece dut yemiş bülbül misali suspus olmuş ve ona bir nevi evet cevabını vermiştim. Şimdiyse elim kolum bağlı öylece bakıyordum anca arkasından. Annesinin sulu sulu öptüğü o yanakları kendimde öpmek isteyerek.

....

"Mahmut Cabbar uyudu hemen, konuşuruz sanmıştım. Bugün yaptığı her şey çok lezzetli olmuştu."

Gözümü ağzı hafif aralık uyuyan Maho'ya çevirdim. Uyurken kimse inanmıyordu o zıpır delikanlı olduğuna.

"Bence hâlâ hasta Feza. Pek belli etmiyor ama biraz durgun ve yanakları, gözleri falan kendiliğinden kızarıyor. Belki de nenelerini üzmek istemiyordur hasta olduğunu söyleyerek."

Feza bir süre Maho'yu izledi sonra tüm vücudunu bana çevirip elini başını altına koydu. Bende onunla aynı pozisyona girdim.

"Sina sana bir şey soracağım ama bana dürüst olacağına söz ver."

Başımı salladım onayladığımı belirtir gibi ve "Söz." diye ekledim.

"Bugün gelen İlkay öğretmene karşı tavırların sanki ona yüz verir gibiydi. Bunu neden yaptın? Yoksa ayran gönlün şimdi de öğretmene mi kaydı?"

Feza ciddi mi diye yüzünü izledim ve ciddiyetini fark edince ofladım.

"Ben Ekin'i kıskandırmak istedim sadece. Dün bana acıyor musun diye sordu ve---" Sustum ve Feza'ya baktım.

"Ve?"

"Ve ben bir şey söyleyemedim bu lanet ağzımı açıp. Çünkü acıdığım zamanlar oldu ona. Bu normal değil mi Fez? Birine üzülmek onu sevmediğimi mi gösterir?"

Feza uzunca bir süre yüzümü izlediğinde konuşmayacağını anlayıp arkamı döndüm. Benimde kafam çok karışıktı.

"Sadece Ekin'i üzme Sin. Mutfakta yaptığın hareketi görmüştü. Kızın eline bardağı vermek için bilerek arkasına geçmişsin ve flörtöz hareketler sergilemişsiniz. Ben gelince de kıza yok mok olmaz falan dedin. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu."

Sert bir hareketle arkamı dönüp üstüne çıktığımda Feza bunu beklemiyor olacak gözlerini pörtleterek baktı bana. Sinirlenmiştim. Ona neydi bu kadar ha? Ona neydi?

"Bir anda Ekin'in avukatı kesildin bakıyorum. Sen hayırdır Feza Günay."

Feza şaşkınlığından sıyrılıp beni üstünden attığında ona ters ters bakmaya devam ettim. Solukları hızlanmış ve burun delikleri genişlemişti. Tavanı delecek bakışlar atarken "Sakin olacağım Sin çünkü sen benim kuzenim, kardeşimsin. Evet Ekin'e karşı hal hareketlerin daha önceki ilişkilerinde olduğundan biraz farklıydı ve bugüne kadar bu durum hoşuma gidiyordu. Ama sen sana yürüyen her dişiye böyle davranacaksan arkanda durmam. Ekin'in cinsel yönelimi ne bilmiyorum ama sana yönelimi olduğu kesin. Bugünkü sessizliğini sende sorgulamadın mı hiç? Hoş İlkay hanımdan dolayı fark etmemiş olabilirsin." dedi ve gözlerini yumdu.

"Siz benim dayımı mı konuşuyorsunuz len?"

İkimizde aynı anda "Siktir!" deyip yatakta doğrulduğumuzda Maho'nun karanlıkta çakmak çakmak yanan mavilerini gördük.

MAHMUTLAR DA SEVER ULAN!! [BxB] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin