🍫93. Bölüm🍫

4.8K 449 296
                                    

🍫Hepinize hellööö. Demin biraz şekerleme yapayım dedim ve rüyamda Renginim'i gördüm. Öldüğünden beri ilk defa gördüğüm için o kadar mutluyum ki ağlamak istiyom.

🍫Bu bölümü yazmak cehennem azabı gibi oldu. O kadar tıkana tıkana yazdım ki anlatamam.

🍫Keyifli okumalarss..

|MAHO-FEZ'DEN|

"Aşkım gideceğimiz yer biraz uzak. İstersen uyu sen. Gittiğimizde uyanırsın."

Maho denilenle arabanın koltuğunu geriye yatırıp yüzü Feza'ya dönük olacak şekilde başını koyarken hafifçe tebessüm etti ve yumdu gözlerini. Elini tutup baş parmağıyla okşayan Feza'yı hissetse de aralamadı gözlerini. Çok yorucu bir ilk iş günüydü bugün.

Feza onun gönlünü almak için ne yapmıştı merak ediyordu ama. Feza ise bir gözü yolda arada kaçamak bakışlarla süzüyordu aşkını. Onu deli gibi özlemişti ve yine eskisi gibi olmalarını deli gibi istiyordu.

....

"Aşkım geldik."

Sarsılan omzu ile anında gözlerini açan Maho etrafına baktı uykulu gözlerle. Geldikleri yerin pek otelvari bir yer olmadığını görünce de kaşlarını çattı. Demek Feza onu öldürüp ormanlık alana falan gömecekti. Bu sessizliğin ve karanlığın başka bir açıklaması olamazdı. Götü cidden tutuşabilirdi.

Feza ise onun şaşkın ve uykulu bakışlarını fark edince arabadan indi ve Maho'nun olduğu tarafa geçip kapısını açtı. Daha Maho ne oluyor demeden Feza tarafından kucaklanınca istemsizce çığlık attı.

"Fezom gülom korkuyorum buradan. Çok karanlık. Işıklar içinde bilem uyumayacam mı?"

Bu sözüyle etraf bir anda aydınlanınca "Ananı..." deyiverdi.

Gördüğü bungalov evle gözleri kocaman açılırken eve giden birkaç basamağında iki taraflı ışıklarla ve süslerle donatıldığını görünce gülümsedi. Feza onun bu saf merak barındıran bakışlarına tebessüm edip kucağında bacağı iki yana gelecek şekilde düzeltti onu. Kilo mu vermişti yoksa zihni mi onu yanıltmıştı bilinmez ama çok hafif gelmişti Maho ona.

Maho ise iki yana sarkan bacaklarını belinde kenetlerken "Otele gideceğiz sanmıştım." dedi masum masum. Böyle otel mi olurdu canım.

"Ben aşkımla yalnız bir gece geçirmek istedim, hata mı ettim?" derken ilk adımını attığında Maho başını olumsuz anlamda salladı ve kollarını da doladı Feza'nın boynuna.

Işıklı merdivenlerden geçerken süslemeler arasında gördüğü fıstıklı çukulatlar ile "Fezom çukulatlar var orada." dedi peynir görmüş fare gibi.

Feza onu süslemelere yaklaştırınca da uzanıp ipe bağlanmış çukulatları aldı ve "Kerizler çukulat koymuş bissürü." dedi gülerek. "Haram olmaz değil mi fıstıkım, göz hakkıdır?"

Feza bu haline tebessüm edip "Ben koydum onları." dediğinde Maho'nun gözleri ışıldadı ama hemen toparlandı. Hemen yumuşamayacaktı öyle.

"Seni seviyorum aşkım."

Maho Feza sırıtışını görmesin diye başını onun omzuna yaslarken 'bende seni' diye geçirdi içinden. O kadar güzel bakıyordu ki Feza ona istemese de heyecan yapmıştı.

Merdivenleri aşıp kapıya ulaştıklarında Feza kilitli kapıyı güç bela açtı. Onun kucağında içeri giren Maho gördüğü kocaman yatakla "Voah burada mı sevişeceğiz?" derken yatağın üstünde gördüğü birtakım değişik şeylerle yutkundu. Arada onun pembe kırbacı da vardı ve Maho dudağını dişlemeden edememişti. O kadar güzel ve sıcak renklerle donatılmıştı ki odanın içi Maho çok beğenmişti. Onu yansıtıyordu resmen bu sıcak renkler.

MAHMUTLAR DA SEVER ULAN!! [BxB] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin