17.

9.9K 785 93
                                    

Claps bahçe'nin kapısından dışarıya çıktığında iç çekti. Silver'i o şekilde bırakmak istemiyordu ama nöbete geç kalmıştı...

Kafasını kaldırdığında David ile göz göze geldiğince birkaç saniye boş boş çocuğun yüzüne bakıp afallamıştı. Dik dik bakması büyük bir saygısızlıktı ve Claps da Buna uymuştu...

Çünkü David'in çoktan gittiğini sanıyordu ve haliyle burada hâlâ durduğunu görünce şaşırmıştı.

Silver'in onu ne kadar sevdiğini biliyordu ve Kuzeni'nin mutlu olması için çöpçatanlık bile yapabilirdi ama David 'in sert bir karekteri vardı.

Aynı lisedeki sevdiği adam gibi bir tipi  vardı ama David' in o kadar acımasız olacağını pek sanmıyordu.

Sensi kadar acımasız bir insan daha bulunamazdı ve bulunmamalıydı da...

Aklına yaşadığı şeyler gelince kafasını yere eğip nefesini zorlukla aldı, kolay şeyler yaşamamıştı ve bunların üstesinden gelebilmek için tedavi bile görmüştü, ama bunların hepsi geçmişti ve artık bunları düşünmek aptallık olurdu.

Geçmişi düşünmek sadece kendisine acı çektirmekten başka bir işe yarazdı, o yüzden düşünmemeliydi.

Adım atacağı sırada David'e çarptığında kafasını kaldırıp anlamayan gözlerle ona bakmaya başlamıştı, sahi David ne zaman dibine kadar girmişti ki?

"Özür dilerim, sizi görmedim." Claps kafasını kaldırmadan sağa geçeceği sırada David engel olup önüne geçince Claps en sonunda kafasını kaldırıp sorgulayan gözlerle David'e bakmaya başladı.

-Bence konuşmalıyız, hem de hemen.

-Sizinle konuşacağım pek bir şey yok, hastaneye geç kalıyorum ve siz sürekli önümü keserek buna engel oluyorsunuz, amacınız tam olarak nedir acaba?

David kaşlarını çatarak adama bakıp sırıtmaya başladı, amacının ne olduğu apaçık ortadaydı ve doktor bozuntusu da bunu çok iyi biliyordu.

-Amacımın ne olduğu gayet açık ve siz de bunu bana karşı kullanmaktan büyük bir zevk duyuyorsunuz. Ondan uzak durursanız bu ikimiz için de en iyisi olacaktır...

Claps, David'in karın ağrısını anlayınca sırıtmamak için zor durmaya başlamıştı.

David de Silver'den hoşlanıyordu ve ona sürekli aptal gibi davranmaktan da geri kalmıyordu.

-Neyden bahsettiğini bilmiyorum bile, O derken kimi kastediyorsunuz David bey?

David sinirden kızarmaya başladığında Claps gülümsedi. Silver ve David ile uğraşmak aşırı derecede eğlenceliydi.

"Silver'den bahsediyorum, hangi amaçla peşinde dolanıyorsun?" David tek kaşını kaldırıp sorduğunda Claps montunun yakalarını düzeltip David gibi o da kaşlarını çattı.

-Bunu hangi sıfatla soruyorsun? Silver senin neyin oluyor? Demin bahçede ona çöp gibi davranmanız her şeyi açıklıyor bence.

David, Claps'ı yakalarından tutup bahçe çitlerine yapıştırdığında Claps acıyla titrek bir nefes alıp sırıtmaya başladı.

Kuzenini sahiplenmesi çok güzel bir şeydi ve Silver için şiddete başvurması daha başka bir şeydi...

"Ondan uzak duracaksın anladın mı beni? Seni bir daha Silver'in yanında görmeyeyim, yoksa kötü olacak cici çocuk." David sinirle bağırarak konuştuğunda sinirini hâlâ atmamıştı.

Biraz daha bağırırsa bütün semt başına toplanacaktı ve bu zerre umrunda değildi.

Yumruğunu sinirle Claps'ın yüzüne indirdiğinde anca kendine gelmişti. Bu en azından Silver'in kime ait olduğunu ona öğretirdi...

*******

Bir sonraki bölüm Daniel x Nigel.

Sınır koymuyorum, vicdanınıza bırakıyorum.

Kurt Prens / bxb  (Mpreg) ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin