𝙣 𝙞 𝙣 𝙚

818 59 49
                                    

| MANTIK HATASI YAPMIŞIZ ONU DÜZELTİP BÖLÜMÜ DEVAM ETTİRECEĞİZ |

×××××××× iyi okumalar××××××××

Karol'

Ruggero, başta anlam veremese de karşılık vermişti ve arkada oynayan filmi siktir edip öpüşmeye devam etmiştik. Ruggero, ellerini saçlarımın arasına soktuğunda yattığımız koltukta altlı üstlü bir hale gelmiştik. Bu naif öpüşme kısa sürede tutkulu bir hale girmişti ve üstümdeki tek parça olan siyah uzun tişörtün içinde hissettiğim bir çift elle tişörtün çıkacağını anladım ve kollarımı yukarıya kaldırıp tişörtü rahatça çıkartmasını sağladımda artık tişört yerdeydi, ellerim Ruggero'nun tişörtünü bulmuş, tişörtünün içine sokup yavaşça çıkartıp kenara attım çıplak vücuduyla karşılaştığımda ben ise siyah iç çamaşırlarımla kucağına oturdum ve boynunu öperek aşağıya doğru iniyordum bir anda kendimi onun altında buldum vücudunu vücuduma bastırdığında inliyordum, ama neşeli bir melodiyle...

Beni kucağına aldı ve duvara sırtım gelecek şekilde bıraktığında gözleri sütyenime bakıyordu. Çapkın bir bakış atıp ellerini tuttum ve usul usul ellerini sütyenimle aynı hizzaya getirdiğimde sırıttığını duydum. Hoşuma gitmişti beklemediğim bir anda sırtımda hissettiğim parmakları sütyenin kopçasını tek seferde açınca ayağıma düşen sütyenle çıplak olduğumu anladım. Çıplak göğüslerimi çıplak göğüslerine sarılarak bastırdığımda Ruggero'nun ağzından ufak bir 'Ah' sesi duyduğumda yavaş yavaş pantolonuna doğru eğildim, fermuarını açtım hızla pantolonunu aşağıya indirdiğimde boxerı gözlerimin önündeydi.

Tekrar yukarı doğru hareket ettim, bu kez aşağı eğilmeden boxerının içine elimi soktum ve erkekliğiyle oynadığımda elleri kalçalarıma kavuşmuş deliler gibi sıkıyordu beni kucağına aldı yatak odasına götürdü, yol boyunca öpüşmemize ara vermedik. Yatak odasına geldiğimizde beni yatağa bıraktı ve o hiçbir şey yapmadan bacaklarımı araladım ve "Acıtmadan yap." dedim.

Rugge, göğüslerimden başlayıp aşağılara doğru inerken bir yandan öpüyor bir yandan yalıyordu. Yaptığı tek bir şey bile beni deli ederken sessizce inliyordum. Elleri külodumun lastiğini bulduğunda bacaklarımdan aşağı doğru bir kumaş parçası geçti ve artık tamamen çıplaktım, çıplaktık. Ruggero'nun vücudumda öpmediği tek bir yer bile kalmamıştı. Şu an kendimi yorgun ama huzurlu hissediyorum.

Artık ikimizde yorulmuş ve yatakta çırılçıplak bir şekilde uyuyakalmıştık.

Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi buraya yazarsanız çok seviniriz...

Total Kelime:310

𝐢 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐲𝐨𝐮Where stories live. Discover now