2.Bölüm

13.4K 391 104
                                    

Medya : Devrim Alaz Arman

İlk bölümleri mazur görerek okumaya devam eden herkese teşekkürler...

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.

İyi okumalar dilerim

--------------------------------------------------------

  Gözümü açtığımda odanın kalın perdelerden kaynaklı hala karanlık sayılabildiğini fark ettim . Komodinin üzerindeki saate baktığımda 9 olduğunu görünce gerinerek doğruldum. Abimin çoktan işe gitmiş olduğunu tahmin ediyordum ki dün uyuduğu tarafa bıraktığı notu buldum.

'Günaydın güzellik. Kahvaltıya kalmak isterdim ama erkenden toplantım var. İyice dinlen ve gezmek istersen Taylan ile birlikte çık. Akşama görüşürüz ...'

Gülümseyerek notu komodinin üzerine indirip ayaklandım. Dahili numaradan restoranı arayarak odaya tost ve portakal suyu istedim. Elimi yüzümü yıkayıp üstüme kırmızı bir sporcu atlet ve beyaz bir şort giydim. O sırada kapı çalınınca siparişimi teslim aldım.

Kahvaltımı bitirdikten sonra biraz telefonda gezinip sonra odada boş boş dolaşmaya başladım. Daha sonra da küçük not defterimi alıp bir liste hazırlamaya başladım. Odanın birkaç eksiğini tamamlamış olmak ve biraz da kendi eksiklerimi almak için alışveriş yapmak iyi bir plandı.

Taylan Bey'i arayıp 30 dk içinde çıkabilir miyiz diye sorup onay aldıktan sonra hazırlanmaya başladım. 

 İstinye Park'a geldiğimizde Taylan Bey'e bana eşlik etmek ister mi diye sordum

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

 İstinye Park'a geldiğimizde Taylan Bey'e bana eşlik etmek ister mi diye sordum. Sanırım kendini mecbur hissederek kabul etmişti. Ancak ilerleyen saatlerde işin rengi değişti.

5 saatin sonunda yemek yemiş şu anda da kahve içiyorduk. Odamın ve dolabımın ağzına kadar dolu olduğuna emin olacak kadar eşya aldığımdan içim rahattı. Taylan Bey artık bey değil abi idi benim için. 33 yaşında evli ve bir çocuklu olduğunu öğrenmiştim. Abimle olan hüzünlü tanışma hikayelerini dinlerken göz yaşlarımı tutamamıştım.

Bahçeköy yolunda eşinin annesinin evinden evlerine dönerken karşılarına çıkan köpeğe çarpmamak için bir ağaca çarptığında eşi 8 aylık hamile imiş. Yoldan kimse geçmezken ve geçenler de yardım etmek için durmazken ve ambulansı da telefonu çekmediği için arayamazken sancısı başlayan eşini kucağında taşımaya karar vermiş.

 Tam o anda abimin durup onlara yardım ettiğini, hastanede yanlarında beklediğini ve sonradan da sık sık ziyaret ettiğini anlattığında hayretler içerisinde dinledim.

O esnada bir markette güvenlik görevlisi olarak çalışan Taylan abiye abim iş teklifi yapmış ve özel şoförü olarak birlikte çalışmaya başlamışlar. Şimdi de benimle çalışmaya başladığına göre abimin çok güvendiği bir adam olduğundan emindim. Küçük Ulaş ile bir gün tanışmak için sözleştikten sonra geri otele dönmüştük.

Nefes Ol Bana +18 ( Düzenleniyor )Où les histoires vivent. Découvrez maintenant