𝟏×𝟎𝟐 | 𝐊𝐢𝐧𝐠'𝐬 𝐂𝐫𝐨𝐬𝐬

5.6K 489 719
                                    

02- KING'S CROSS

【02- KING'S CROSS】

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✾✿✾

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✾✿✾

Rosalyn'in evine dönmesinden dört ay geçmişti, geçen ay Durmstrang'ta yeni bir yıl başlamıştı ve bugün Hogwarts tatile giriyordu, yani Rosalyn üç ay daha tatil yapacaktı.

Başkası olsa buna sevinirdi fakat bu kesinlikle Rosalyn için geçerli değildi. Bu onun için annesine üç ay daha katlanmak demekti.

Renee Lestrange sert bir kadındı, sevgisini hissettirmeyi bırak gülümsemezdi bile. Fazlasıyla kuralcıydı ve sürekli bağırırdı, Rosalyn onun sesini duymamak için genellikle odasından çıkmazdı. Raymond Lestrange ise aksine daha sakin ve sessiz biriydi, buna rağmen evdekilerin üstünde otoritesi vardı. Ne kadar sessiz olursa olsun soğuk ve duygusuzdu, bu yüzden Rosalyn onunla da çok muhattap olmazdı. En azından annesinden daha çekilebilirdi.

Bu dört ayda ailesi Rodolphus ile Bellatrix Black'in nişanını kararlaştırmıştı ve bunu Black ailesi bugün onlara yemeğe gelerek açıklamayı düşünüyorlardı.

Aslında şu an kahvaltıdan sonra King's Cross'a gidecekleri için hazırlanıp aşağı inmeliydi fakat o şu anda resim çizmeyi tercih etmişti.

Elindeki gökyüzünü boyamak için kullandığı fırçayı bıraktığında yeni bir fırça alıp beyaz boyaya sürdü, tuvalini bitirmiş, son olarak ayı boyamak kalmıştı. Yavaşça beyaz boyayla ayı boyuyorken birden odasının kapısı açılınca Rosalyn beyaz boyayı gökyüzüne taşırdı.

"Rosalyn- Yüce Salazar! Hala hazırlanmadın mı yoksa?" dedi Renee Lestrange. Rosalyn, annesi yüzünden taşırdığı boyaya küfür etmemek için kendini tutarken "Gördüğün gibi" dedi rahatça, annesine bakmaya tenezzül bile etmeden.

"Birazdan kahvaltı edeceğiz daha sonra kardeşlerini almaya gideceğiz ve sen hala resim mi çiziyorsun?!"

Renee Lestrange sesini yükseltince Mettle yatağın yanında yattığı yerden tısladı. Renee Lestrange kediye ters bir bakış attı.

𝐃𝐀𝐍𝐂𝐈𝐍𝐆 𝐖𝐈𝐓𝐇 𝐓𝐇𝐄 𝐃𝐄𝐕𝐈𝐋.  sirius blackWhere stories live. Discover now