𝟏✕𝟎𝟒 | 𝐇𝐨𝐠𝐰𝐚𝐫𝐭𝐬 𝐄𝐱𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬

5K 478 461
                                    

04- HOGWARTS EKSPRESİ

[Sirius'a laf sokarken Rosalyn]

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

[Sirius'a laf sokarken Rosalyn]

•••

U F A K  B İ R  N O T

Bu kitapta Sirius Black okuldaki tüm kızlarla yatmış, erkek orospusu bir karakter değildir.

İyi okumalar.

✾✿✾

"Unutmayın, bulanıklar ve kanıbozuklar ile konuşmak yok!"

Renee Lestrange çocuklarını uğurlamadan önce son nasihatlarını veriyordu. Rabastan ve Rodolphus annelerini onayladıktan sonra Renee Lestrange kızına döndü, "anlaşıldı mı?"

"Evet, evet anladım" diyerek geçiştirdi Rosalyn. Zaten en son istediği şey kanıbozuk damgası yemekti, tabi mezun olana kadar.

Trenin kalkacağını haber veren düdük sesi duyulduktan sonra kapılar yavaş yavaş kapanmaya başladı, annesi onlardan uzaklaştıktan sonra "Slytherin'e seçildikten sonra bana mektup yazmayı unutma" dedi Rosalyn'e. Rosalyn kafasını olumlu anlamda salladıktan sonra kardeşleriyle beraber trene bindi, babası işlerinden dolayı onları yolcu etmeye gelememişti.

Rodolphus onlardan ayrılıp arkadaşlarının olduğu kompartımana gittikten sonra Rosalyn Rabastan ile 6.sınıfların olduğu kompartımanları gezdi, en sonunda Rabastan içeride Lucius Malfoy, Corban Yaxley ve Mason Crabbe'in oturduğu kompartımana girince Rosalyn'e döndü "sen gelmiyor musun?"

"Sanırım ben biraz daha gezineceğim." dedi Rosalyn, tanıdık kişilerin oturduğu bir kompratman olduğunu umuyordu.

Rabastan "sen bilirsin" dedikten sonra Rosalyn kompartmanın kapısını kapatıp trende dolaşmaya başladı, gezerken kompartmanların camlarından bakıyor, tanıdık yoksa yürümeye devam ediyordu. Yaklaşık bir dakika sonra Asterin Carrow'u gördü. Derin bir nefes verip kompartmanın kapısını açtı, Aster'ın karşısında Narcissa Black oturuyordu.

"Oturabilir miyim?"

"Tabi" dedi Narcissa, Aster da farketmez anlamında omuz silkti.

"Kardeşinle oturursun diye düşünmüştüm, yoksa anlaşamıyor musunuz?" Rosalyn cevap veremeden Aster devam etti, "sorun değil, ben de ağabeyim Amcyus ile anlaşamazdım. Şükürler olsun ki üç sene önce mezun oldu."

"Aslında sadece tanıdık birileriyle oturmak istemiştim" dedi Rosalyn, oturup kucağındaki Mettle'ı yere koydu.

"Ah, o zaman iyi yapmışsın" dedi Narcissa gülümseyerek, biz de sohbet ediyorduk."

"Daha çok dedikodu yapıyorduk." dedi Aster.

"Size katılmak isterdim" diyip dudağını büzdü, "fakat kimseyi tanımıyorum."

𝐃𝐀𝐍𝐂𝐈𝐍𝐆 𝐖𝐈𝐓𝐇 𝐓𝐇𝐄 𝐃𝐄𝐕𝐈𝐋.  sirius blackWhere stories live. Discover now