9

785 80 14
                                    

Odada yükselen tokat sesiyle Jungkook gözlerini araladı. Sevdiği adamla birlikte olmuş olmanın verdiği huzur kanını kaynatırken gözlerini açınca gördüğü manzara 'keşke olmasaydık' dedirtecek türdendi.

Çünkü Bayan Seo karşısındaki Taehyung'un çıplak bedenini gördükten sonra sert bir tokat atmış, ardından ona tüm gücüyle bağırmaya başlamıştı.

"Seni fahişe! Yokluğumu bildin değil mi! Sen ve senin gibiler böyle zaten tek bir açığa bakar sürtünmeleri. Seni başında öldürmeliydim fahişe!" Taehyung kafasını öne eğerek tüm denilenleri kabullenir bir duruş sergilediğinde Jungkook sinirle ayaklanmış ve uyku mahmurluğuyla olayı kavramaya çalışmıştı.

"Neler oluyor? Ne halt ediyorsun?!" Jungkook'un gür sesi çalışanların önünde Taehyung'un çıplak bir şekilde azarlayan kadına ithafendi. Bebeği ağlıyordu, küçüğüne bir fahişe muamelesi yapmıştı. Üstelik Taehyung bu dünyaya ait olamayacak kadar masumken...

"Sana bir sorumluluk verdim ve yaptığın ona birkaç ay dayanıp ardından becermek mi oldu Jungkook?! Muhteşemsin sahiden ne kadar gurur verici bir prens! Abinden ne farkın var ki senin-" Jungkook yerdeki örtüyü alıp deli gibi titreyen Taehyung'un üzerine örttü ve onu daha fazla kimsenin izlemesine izin vermeyerek kucağına aldı. Ardından dönüp Seo'nun dibine kadar girip omuzlarından ittirdi.

"Senin bir fahişeden ne farkın var Seo? Taehyung hakkında düzgün konuşacaksın yoksa-" Bayan Seo irite edici bir şekilde gülümsedi ve tek parmağıyla Jungkook'un göğsünden ittirerek onun susmasını sağladı. 

"Yoksa ne Jungkook? Beni abine mi şikayet edersin? Burada benim sözüm geçer. Benim ve abinin. Ve sen Jeon Jungkook, yarın sabah bu fahişeyi..." eliyle yatakta onların dediklerini duymaya çalışan Taehyung'u gösterdi. Jungkook bakışlarını ona döndürdüğünde bahsettiği sıfatla dişlerini sıktı

"...Halk karşısında idam ettireceksin." Jungkook duyduklarıyla delirmiş karşısındaki kadının üzerine atılmıştı ki yanındaki muhafızlar öne geçerek Seo'yu korumuştu.

"Ne! Ne sikim saçmalıyorsun sen?! Böyle bir şey olmayacak! Senin gibi ikinci el bir kraliçenin sözünü dinleyeceğimi düşünmüyorsundur herhalde!" Jungkook delirmiş gibi saçlarını çekiştirirken zindanın dış kapısı açılmış ve içeri Kral Jeon girmişti. Bakışlarındaki kibirden ve tiksintiden belli oluyordu ki, konuşulanları duymuştu.

"Kim Taehyung yarın tam bu saatte idam edilecek bu bir emir Jungkook. Ya uyarsın ya da ikinizin kellesini alırım!" Jungkook boğazından çıkan hırıltıyla tüm gücüyle bağırmıştı.

"Şeref yoksunu! Ne diyeceksin insanlara ha?! Maskeni düşürmeyeceğim mi sanıyorsun sübyancı!" Kral Jeon da eşinin yanında yer almıştı şimdi.

"Bu durumda ben de halka senin bir ibne olduğunu söylemek zorunda kalacağım Jeon..." Jungkook abisinin kullandığı hitap şekliyle deli gibi saçlarını çekiştirmeyi bırakmış abisi olacak orospu çocuğunun yüzüne ölüm kokan bir bakış atmıştı. 

"Ne dedin sen?" Kral Jeon anlamamazlıktan gelip dudak büktü.

"Ne demişim Jeon?" Jungkook tüm gücüyle Kralın yüzünde yumruğunu patlattığında muhafızlar Jungkook'u sertçe ittirmiş ve yere düşmesini sağlamışlardı. 

"Sevgiline veda etsen iyi olur Jungkook, karına yoğunlaşsan iyi edersin ne de olsa sen artık evli bir adamsın." kin ve kibir dolu kahkahası etrafta yabkılanırken odadan çıktıklarında Jungkook dizleri üzerine düşmüştü.

Taehyung her şeyden habersiz koşarak Jungkook'un yanına geldi ve kolları arasında hiç görmediği kadar şiddetli ağlayan bedene sımsıkı sarılıp o da ağlamaya başladı.

"Jung-Jungkook ne dediler?" Jungkook'un konuşulanları anlatmaya dili el vermiyor, boğazındaki yumru her hıçkırığında daha da katlanıyordu. Tam zorlukla araladığı dudaklarını harekete geçirecekti ki zindanın soğuk duvarlarında dışardan yankılanan ses susmasına ve Taehyung'a sımsıkı sarılarak ağlamasına neden oldu.

"Kim Taehyung, namıdeğer Medusa, yarın şafak vaktinde prens Jeon Jungkook tarafından idam edilecektir. Bilmeyenlere duyurunuz, bugün güzelliğin temsili ettiğiniz Kim Taehyung güzelliğinin kurbanı olacak!"

-

ay oha noldu boyle imdat

sonraki bölüm final bu arada 😗✌

bu bittikten sonra yeni bi kitap çıkarmayı düşünüyorum ama bts shipleriyle alakalı değil direkt bxb kitap olacak bakın isterseniz kardesler 😞

hadi ben kaçar by🤸‍♀️

~𝘰𝘱𝘩𝘦𝘭𝘪𝘢

Medusa | TKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin