43

1.1K 103 59
                                    

Mini bölüm

bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten 2 ay sonra :

Taehyung 7 aylık karnına baktı. Hala beklediği kadar şişmemişti. Hamile olduğunu öğrendiğinde aklına ilk gelenlerden biride karnının ne kadar büyüyeceği olmuştu.

Taehyung evde  kalırken Jungkook ise yeni şarkılarındaki  kendi bölümünü kaydetmek için stüdyoya gitmişti .

Jungkook geçen haftadan beri nedense Taehyung'a pek yanaşmıyordu. Yatarken arkasını dönüyordu. Taehyung bu soğukluğa anlam veremiyordu.

Taehyung evde tek sıkıldığı için  üstüne kabanını geçirip dışarıya çıkma kararı aldı. Taehyung nereye gideceğini düşünürken aklına  dün Jimin kendi bölümünü söylediği için  bugün de evde olması gerekiyordu hem onunla konuşmaya ihtiyacı da vardı.  Bu yüzden Jimin'nin yanına gitmeye karar verdi. Jimin'e haber verdikten sonra hemen taksiye bindi ve gideceği yolu tarif etti. 

Jimin'in evine geldiğinde iki arkadaş birbirlerine sıkı sarıldıktan sonra içeriye geçmişlerdi. Jimin kendine kahve yaparken taehyung'a ise ballı süt yapacaktı. Çünkü Taehyung'un  hamileyken kahve içmesi yasaktı.

İçecekler hazır olduğunda Tepsiyle birlikte içeri götürdü Jimin. İçeriye geçtiğinde arkadaşının  suratından bir şeylerin yanlış gittiğine emindi.

'' Neler oluyor?''

'' Sence çok mu çirkinleştim böyle?''

'' Bu da nerden çıktı Balım ?''

'' Jungkook eskisi gibi yanaşmıyor yanıma artık.''

Jimin kaşlarını çattı. '' Bir yanlış anlaşılma olabilir. Hamile olduğun içindir belki.''

'' İşte hamilelik beni çirkin yaptı.''

'' Hayır. Her gün sesin güzelliğini dile getiriyor. Bebeğinizi düşündüğü için yanaşmıyor olmalı.''

'' Ama hamileyken şey yapmak sorun değil ki?''

Jimin gözlerini kocaman açtı.

 '' Taehyung, Yoongiden biliyorum seks sırasında bazen kontrolünü kaybediyor. belki Jungkook da kontrolünü kaybedip  bebeğe zarar vermekten korkuyordur. Olayın kötü yerinden bakmamalısın  '' 

' Ama bir ay öncesine kadar korkmuyordu' diye geçirdi içinden. Taehyung konunun fazla uzamasını istemediğinden kafasını salladı ve konuyu değiştirerek ünlüler hakkında dedikodu yapmaya başladılar. 

 Nerdeyse akşama kadar dedikodu yaptılar. Jungkook işinin bittiğini ve eve geçeceği ile ilgili mesaj atınca  Taehyung da daha fazla oturmadan Jimin'e veda ederek evlerine geçmek için taksiye bindi.

Taehyung taksiden indikten sonra evine giderken Jungkook'un başka bir kızla konuştuğunu gördü. Biraz daha ikiliye yaklaşırken konuştuğu kızın Anna olduğunu gördü. Anna alt komşularıydı ve ilk geldiğinde Taehyung'u görünüşünden dolayı aşağılamıştı. Jungkook ile şimdi kıkırdayarak koşuyordu. 

Taehyung ne hissedeceğini bilmeden evlerine girdi ve yatak odalarına çıktı. Hiç bir şey ona güven vermiyordu. Odanın kapısını kilitledi ve yatağa uzandı. Karnını okşuyordu bir yandan ise yanağından süzülen yaşları siliyordu. Normalde bu kadar kıskanç biri değildi. Fakat sevdiği adamın bebeğini taşıyordu. 

Kapı birden oynadı

'' Tae? içeride misin?''

Taehyung cevap vermedi. Kendince Jungkook'a ceza vermeye çalışıyordu.

'' Taehyung!!''

Kapı kolunu zorlamaya başladı. '' İçeride olduğunu biliyorum. Bununla uğraşacak vaktim yok!'' Jungkook bağırmaya devam ettikçe Taehyung sinirle kalktı ve kapıyı açtı.

'' Evet benimle uğraşacak zamanın yok ama dışarda sürtmeye vaktin var . Yoluna çıkmayacağım merak etme!'' Taehyung sinirle ona bağırdı.

Hızlı kalktığı için başı dönmüştü yine de merdivenlere yöneldi. Çantasını alarak ve kabanını giydikten sonra evden çıktı.

Jungkook ise neler döndüğünü anlamadan başını elleri arasına aldı. Yorulmuştu ve bununla uğraşacak zamanı yoktu.



ANGEL ✓Onde histórias criam vida. Descubra agora