46

1.1K 84 13
                                    

( Yaklaşık 2 ay sonra )

Taehyung uzun zamandır ne penisini ne de ayaklarını görebiliyordu. Jungkook her şeyde ona yardım ediyordu. Tuvalete giderken bile. bunun dışında Taehyung sürekli uyuyordu. Yapacak başka bir şeyi yoktu çünkü. Hareketsiz kaldığı için kilo da almıştı. Bunu umursayacak hali bile yoktu. Bunların üstüne sahte sancılar da başlamıştı. Günde belki beş defa arada sancısı tutuyordu. Taehyung nefesini tutup geçmesini bekliyordu sadece. Doğum için hazırlıklar da başlamıştı.

Taehyung bugün  çok sıkıldığı için Jungkook'dan kendisini gezdirmesini istemişti. Jungkook da onu kırmayıp arabaya bindirdi. Taehyung arazi kötü olduğu için sürekli sallanıyordu. Bu onun kötü hissetmesine sebep olmuştu. Sonra sancısı başladı ama bir şey yokmuş gibi gülümsemeye devam etti.

Han nehrine yakın bir yerde durdular. Jungkook getirdiği battaniyeyi yere serdi ve Taehyung'un arabadan inmesine yardım etti. Taehyung yavaşça yerde diz çöktü ve karnını tutarak oturdu. Jungkook yanında getirdiği meyveleri çıkardı. 

Taehyung için meyveleri hazırlarken Taehyung oldukça rahatsız duruyordu.

'' Yolda sarsılınca biraz kötü hissettim.''

'' Şimdi temiz hava iyi gelir.''

'' Umarım.''

Jungkook ona meyveleri uzattı. Taehyung sessizce meyveleri yerken altının ıslandığını hissetti.

'' Kook, battaniyeyi ıslak yere mi koydun?''

Ayağa kalkmak üzeriydi ki birden taytının tamamen ıslandığını gördü. 

'' Kooook!!''

Jungkook korkuyla ona bakarken olayı anlamaya çalışıyordu. Taehyung'un suyu gelmişti! Taehyung birden oluşan sancıyla birlikte gözleri doldu. Jungkook hemen onu kaldırdı.

'' Sakinleş Hemen hastaneye gideceğiz şimdi.''

'' Daha bir hafta vardı Kook...''

'' Sakin ol...''

Jungkook onu sakinleştirmeye çalışırken Tae dehşet içindeydi. Korkuyordu. Jungkook onu arabaya oturttu, battaniyeyi yuvarlayarak arka koltuğa attı. Kendisi sürücü koltuğuna oturdu.

Hızla arabayı sürmeye başladı neyse ki hastane yakınlardaydı.  20 dk sonra hastaneye geldiler. Jungkook hemen Taehyung'u kucaklayarak içeriye girdi. Yolda haber verdiğinden  dolayı doktor hemen Taehyung'u kontrol odasına aldı doğuma ne kadar kaldığına bakacaktı.

'' Lütfen gitme...''

'' Buradayım aşkım bir yere gitmiyorum.''

Doktor tayıtını çıkardıktan sonra ne kadar açıldığına baktı.

'' Hazır gibi duruyor hemen ameliyathaneye  alıyoruz'' Doktor hemşireye söylediğinde Taehyung'u hazırlamaya başladılar. 

Diğer yanda ise  çocuklar ve Jungkook ve Taehyung'un ailesi ameliyathanenin oraya gelmiş bekliyolardı.

Ameliyathaneye birlikte girmişlerdi. Jungkook onu rahatlatmak için elini öpüyor sıkıca tutuyordu. Doktor Taehyung'a ıkınması için işaret verdiğinde Taehyug asıl işin şimdi başladığını biliyordu.

Uzun sayılacak bir süreden sonra odayı çığlık sesleri doldurdu. Doktor bebeği sarıktan sonra Jungkook'un kucağına verdi. Kollarındaki kızını  tutup sallarken ve bir yandan da koklarken göz yaşlarına hakim olamıyordu. Taehyung ise çok yorulduğundan dolayı gözlerini açık tutamıyordu.

Jungkook bebeğini hemşireye verdikten sonra Taehyung'a sarılmış ve yüzünün her yerini öpmeye başlamıştı. Taehyung gözlerini zorla açarken konuştu.

'' Kızımı görmek istiyorum.''

'' Tamam bir tanem hemşireler biradan getirecek zaten hem daha ismini düşünmedik.'' 

'' Min ji, ''

'' Ne zaman karar verdin.?''

'' Şimdi sesini duyunca.''

Jungkook onun kurumuş dudaklarını öptü. 

-------------

Akşam olmuştu, şimdi ise  Taehyung odada kızını kucağında uyutuyordu Jungkook ise iki bebeğini gülümseyerek izliyordu. Hastaneye gelen herkes onları tebrik etmiş ve Minji'yi görmüş ve uzaktan sevmişlerdi. Daha fazla kalabalık olmasın diye tek tek gitmişler şimdi ise hastanede sadece Taekook çifti hariç Yoonmin çifti vardı.

Jimin odanın kapısı açarak girdi ve hemen konuşmaya başladı

'' Hemşireler bebeğin ismini sorduğunda Jeon Minji yazdırdık.''

Taehyung gülümseyerek Jungkook'a baktı ve konuştu.

'' Eh nede olsa bir gün bende Jeon olacağım.''























ANGEL ✓Where stories live. Discover now