X

5.2K 352 274
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

Revirdeki hemşire Jisoo'nun yanan yerlerine yanık kremi sürdükten sonra eve gitmesini söylemişti fakat Jisoo gitmek istemeyince biz ısrar ettik bu sefer. Israrlarımıza dayanamayıp kabul etmişti.

Hepimiz sınıfa gelmiştik. Jin kapıda beklerken Lisa, Jisoo'nun eşyalarını toparlamıştı. Jisoo çantasını eline alıyordu ki Jin "Ben taşırım!" diyerek sınıfa girdi ve yanımıza geldi. Lisa'nın elindeki çantayı alıp omzuna taktı.

"Hadi gidelim." dedi Jin Jisoo'ya.

"Eve kadar benimle gelmeyi düşünmüyorsun umarım." dedi Jisoo.

"Tam da öyle düşünüyorum." diyerek konuşmanın uzamasını istemediği için elini narince Jisoo'nun omuzlarına koyarak yavaşça ilerlemesi için yürütmeye başladı.

Jisoo şaşkınlıkla ilerlerken sınıftan çıktılar. En azından Jin'e güvenebilirdim. Hepimiz rahat bir nefes verdiğimiz sırada arkada konuşan ikiliye kaydı gözlerim.

Jimin ikizini dinlerken bunalmış duruyordu, Chaeyoung ise heyecanlı heyecanlı bir şeyler anlatıyordu. Yoongi onların önündeki sıraya oturunca Chaeyoung sustu. Lisa kendi sırasına oturdu arkasını dönerek. Ben ve Jungkook ise Chaeyoung'a bakıyorduk.

Chaeyoung bizim ona baktığımızı görünce kaşlarını çattı, "Neden... Öyle bakıyorsunuz?" dedi tedirgince. Jungkook umursamazca arkasını dönen Lisa'ya baktıktan sonra Chaeyoung'a "Burası benim sıram. Oturabilir miyim" dedi nazikçe ve gülümsedi. Chaeyoung Jungkook'un yüzüne gülümsediğini gördüğü an aval aval bakmaya başlayınca Jimin ikizinin kendine gelmesi için kolunu dürttü.

Chaeyoung Jungkook'a bakmayı anında kesti, anladığına dair kafa salladı ve utangaç bir tavırla ayağa kalktı. Jimin'e "Çıkışta beni bekleme." dedikten sonra kafasını kaldırmadan sınıftan çıktı. Jungkook o gittikten sonra yerine oturdu. Ben de Lisa'nın yanına geçtim.

Zil çalmıştı. Ders başladı. Kafamı sıraya gömüp her gün yaptığım gibi birkaç ders uyumuştum. Çıkıştan iki ders önce ise uyanmıştım. Gözlerimi açar açmaz yanımda oturan Lisa'yı gördüm.

Herkes yemek yemek için yemekhaneye gitmişti. Sınıfta sadece Lisa ve ben vardık. Uykulu halimle yüzümü sıvazlayıp Lisa'ya baktım.

"Yemek yedin mi?"

Olumsuzca kafa salladı. "Git ye o zaman." dedim düz bir şekilde. Göz devirdi bana ve "Ben de biliyorum yemesini... Uyanmanı bekledim. Birlikte yeriz." dedi, gülümsedi. Derin bir nefes alıp verdim.

"Git yemeğini ye Lisa."

"Ya sen? Aç mı duracaksın?"

"Okuldan sonra yerim ben bir şeyler. Şimdi git yemeğini ye."

Daha fazla üstelemedi çünkü daha fazla aç kalamayacağını biliyordum. Ayağa kalkıp sınıftan çıktı. Artık sadece ben vardım sınıfta. Arkama yaslandım ve camdan dışarı baktım. Herkes başka âlemlerdeydi.

over the moon • taennieWhere stories live. Discover now