f i r s t d a y p t 2.1

715 51 81
                                    

"Tanrım! Draco cidden beni deli ediyorsun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Tanrım! Draco cidden beni deli ediyorsun."

Hermione Granger ev arkadaşı Draco Malfoy'un etrafa dağılmış eşyalarını toplarken sürekli söylenip duruyordu. Bir kucak dolusu kirli kıyafeti ve ders kitabını Draco'nun odasının önüne bırakırken arkadaşının kapısını sertçe çaldı.

"O lanet kıçın giyinikse içeriye giriyorum."

Hermione içeriden ses gelmeyince kapının önünde ki eşyaları çiğneyerek kapıyı açacağı sırada Draco karşısında yarı çıplak bir şekilde belirince şaşırarak bir iki adım geriledi. Altındaki gri eşortmanı ile bir kolunu kapı kulpuna uzatarak Hermione'ye sırıttı.

"Lanet kıçımın giyinik olması fazla mı umrunda Granger?"

Hermione, Draco Malfoy'u bu halindeyken her zaman çekici bulmuştu. Ve şuanda da ayağının altında ki bir yığın kirli çamaşırı unutturacak kadar da çekiciydi.

Draco dudaklarını yalayıp ev arkadaşına bir adım atarken Hermione zorlanarak yutkundu. Ellerini beline sararken dışarıya titrek bir nefes verdiğin de Draco Malfoy'un yüzünde ki sırıtış giderek arttı. Yavaş adımlarla Hermione'yi yönlendirirken kızın elleri Draco'nun kaslı kollarında gezinmeye başlamıştı. Hermione'nın sırtı tanıdık odada ki duvarla buluştuğunda Draco ilk adımı atarak dudaklarını birleştirdi. Hafif ve yumuşak başlayan öpüşmeleri dillerinin birbirine dolanmasıyla şiddetini giderek arttırdı. Draco, Hermione'nin üzeride ki hırkasını omuzlarından geriye atarken dudaklarını boynuna yönlendirdi. Boynuna küçük öpücükler bırakırken, bazı noktalarını dişlerinin arasına alıp sıkıştırarak emerken Hermione'nin beklentiyle homurdanmasını memnuniyetle dinledi. Bacaklarını Draco'nun kalçalarının etrafına dolarken kendini genç oğlana bastırıp ağzından çıkan homurtulara hoşnutça aynı hareketi tekrarlamaya karar verdi. Draco'nun belindeki eller sıkaşıp onu duvara bedeninin ağırlığıyla bastırması ile sertleşen aletini daha çok hissetti. Birazdan onun içinde olması umuduyla inleyerek sırıttı ve Draco'nun geniş omuzlarına öpücük kondurdu. Draco tekrar kızın dudaklarıyla kendi dudaklarını buluşturduğun da açlıkla öpmeye başladı. Nefes almadan devam eden öpüşmeleri kısa bir süre için kırıp Hermione'nin siyah bluzunu Draco çekiştirip bir kenara fırlatırken ellerini üst bedenin de dolaştırdı. Göğüslerini iki elinin arasına alıp sıkışırırken Hermione'nin inlemesiyle öpüşmelerini kesip kızın o halini izledi. Dudakları tekrar boynunu bulduğun da elleri hala Hermione'nin sertleşmiş göğüs uçlarında geziniyordu.

"Kendini her seferin de böyle affettiremezsin Draco."

Draco'nun dudakarı boynundan göğüslerine inerken Hermione söylendi. Bu ikisinin arasındaki bir sırdı. Cinsel ihtiyaçlarını birbirlerinde giderirken aynı zamanda ev arkadaşlığını sürdürmek kimi zaman zor olsada ikisi de bu durumdan asla vazgeçmiyordu. Çoğu zaman hoşnutlardı.

Impossible || Tomione AUWhere stories live. Discover now