Bölüm 1: Tek Bir Harf

3.5K 217 210
                                    


Başladığınız tarihi buraya bırakabilirsinizz <3

Keyifli okumalar :)

_____

Bölüm 1: Tek Bir Harf

Sert rüzgar yüzüne o kadar şiddetli çarpıyordu ki gözlerini açık tutamayarak birkaç saniye kapatmış ve o şekilde yürümeye devam etmek zorunda kalmıştı. Ellerini soğuk esinti yüzünden cebine sokuşturmak istese de arabasından indiği sırada değerli bir eşyasıymış gibi yanından ayırmadığı dosyayı parmakları arasına yerleştirmişken soğuk esintiyi de kabullenmesi gerekmişti. Ki zaten aklında birkaç saniye de bir beliren yeni farkındalıklar sonucu değişen düşünceleri arasında oradan oraya savrulurken çatık kaşları, hissettiği soğukluk yüzünden yalnızca birkaç saniye çatılmış, gerisini ise parmakları arasındaki dosyadan dolayı kendisinde yer edinen düşüncelerin avucuna bırakmıştı.

Dosya kendisine geldiğinden beri tek uğraşı bu olmuştu, çünkü kendisi de dahil olmak üzere herkes biliyordu ki bu olay daha önceki hiçbir olaya benzemiyordu. Hayalet lakabını almış olan bir seri katil arkasında hiçbir iz bırakmadan art arda cinayetler işlemeye devam ederken birkaç ayı geride bırakmış ve sonu gelmeyen bu durum halkı endişelendirerek ortalığın ayağa kalkmasına sebep olmuştu. En sonunda bu dosyaya Jeon Jungkook ve ekibinin de dahil olması ile atılan adımlar sağlamlaştırılmış ve titiz bir çalışma sağlanarak dosyanın başarıyla sonuçlanacağına inanılmıştı.

Soğuk esintiden ziyade sıcak hava akımına alışması koridoru geçip odasına ilerlediği mesafe kadar kısa sürmüştü. İçeriye girdiğinde ise ekip arkadaşları Jimin ve Yoongi tarafından karşılanmış ve kısa bir günaydın faslı yaşanmıştı. Gördüğü kadarıyla onlar da ekibe dahil olmuş olan yeni dosya ile meşgullerdi.

Üç ay boyunca her hafta bir ceset bulunmuştu ve hepsinin aynı kişi tarafından öldürüldüğü düşünülüyordu. Saat ve gün benzerlikleri yoktu. Yani bu konuda takıntılı değildi. Fakat her hafta farklı gün ve farklı saat de olsa biri öldürülmüştü. Bu durum ise üç ay boyunca devam etmişti. Aynı zamanda öldürülenlerin hepsinin cinsiyeti erkekti ve bedenleri bir balta ile parçalanmıştı. Bu iki bilgiden başka kurbanların ortak bir özelliği de yoktu.

Jungkook kaşları çatık bir şekilde dosyayı incelemeyi sürdürürken kapı tıklanmış ve ardından içeriye Jin girmişti. Jin bu önemli dosyanın verildiği ilk ekibin lideriydi. Şimdi iki ekip iş birliği yapacaktı ve Jin de bunun için Jungkook'un yanına gelmişti. Jin kendini Jungkook'un masasının önündeki koltuğa attığında Jungkook'un gözleri ondaydı.

"Günaydın." diye giriş yaptı Jin. Jungkook hafifçe tebessüm etmişti. Yoongi ve Jimin'in de hafifçe ikiliye yaklaşmaları ve Jin'e karşılık vererek konuşulacaklara kulak kesilmeleri ile konuya hafiften dahil olmuşlardı. Onlar da Hayalet'i fazlasıyla merak ediyordu.

"Günaydın." dedikten sonra "Ben de dosyayı inceliyordum." demişti Jungkook.

"Aslında bakarsan ben de onun için gelmiştim." dedi Jin. Jungkook'u tanıyor, ciddi ve işkolik biri olduğunu gayet iyi biliyordu. Yani elbette ki hiç zaman kaybetmeden dosyayla ilgileneceğinin farkındaydı.

"Anlatmak istediğin bir şeyler olmalı." dedi Jungkook. Üç ay boyunca süren cinayetler sonucunda mutlaka çok fazla detay yakalamış ve kafasında bağlantıları kurmuş olduğu bir şeyler olmalıydı. Şu an için konuya Jungkook'tan daha fazla hakim olduğu aşikârken Jungkook kendisinde eksik hissettiği her konuyu kapatmak ve detayları bilmek istiyordu.

"Evet, anlatmak istediğim şeyler var fakat öncesinde senin neler düşündüğünü merak ediyorum doğrusu." demişti.

Jungkook derin bir nefes aldı ve arkasına yaslandı. "Okuduklarıma göre şu ana kadar toplamda on iki cinayet işlenmiş. Kurbanların hepsi erkek. Baltayla parçalanmaları ve cinsiyetleri dışında cesetlerde ortak bir özellik yok. Cinayetlerin hepsi bu şehirde işlenmiş. İşimiz bu aşamada kolaylaşıyor. Üç aydır buradan ayrılmadığı için bundan sonra da ayrılacağını düşünmüyorum." dediğinde Jungkook derin bir nefes aldı.

Ghost | TaekookWhere stories live. Discover now