Hoofdstuk 4

69 6 0
                                    

-Bubbles POV-
De laatste dagen gingen snel voorbij en ondertussen zitten we op de trein naar het perron voor kerst. Remus heeft zijn arm om me heen en we zitten bij de andere jongens. Het voelt nogsteeds vreemd.

We komen aan op het platform en Remus en ik staan hand in hand bij de andere jongens. "Ik ga je missen Oehoe!" Lacht Remus en ik omhels hem. "Ik jou ook Moony." Antwoord ik en hij bloost lichtjes.

Peter rent naar zijn ouders en Remus gaat naar de zijne. Ik loop met James mee. Hij word omhelst en Sirius ook en dan kijken ze mij aan. "Bubbles Star." Zeg ik en schud hun hand. "Aangenaam." Zegt James' moeder.

We gaan naar zijn huis en gaan meteen naar James' kamer. "Dus hoe voelt het met twee jongens een kamer te delen Oehoe?" Vraagt Sirius lachend. "Geweldig." Antwoord ik sarcastisch. Ze lachen.

Ik kijk rond in de kamer en dan gooien ze een kussen tegen me aan. "Serieus?" Vraag ik en ze lachen. Ik pak een ander kussen en sla het tegen hun hoofden. Ze lachen en we houden een kussengevecht.

Na een tijdje vallen we alle drie lachend op de grond. Ik heb nog nooit zoveel fun gehad, niet eens met Harry, Hermione en Ron. Ik wil hier ook helemaal niet meer weg.

Die avond liggen we alle drie in bed en staar ik naar het plafond. "Dus nog plannen met Lilly?" Vraagt Sirius aan James. "Ik denk dat ik het ga opgeven." Antwoord James. "Wat?" Vraagt Sirius.

"Mag je niet doen, ooit zal ze wel ja zeggen." Zeg ik. Hij kijkt me aan en glimlacht. "Ja, je hebt gelijk." Zegt James en het licht gaat uit.

Back in timeWhere stories live. Discover now