Hoofdstuk 6

79 5 1
                                    

-Bubbles POV-
Ik sta opnieuw op perron 9 3/4 en zie Remus net aankomen met zijn ouders. James, Sirius en Peter waren me voor en omhelzen hem. Hij kijkt me aan. "Hoi Bubs." Zegt hij en omhelst me.

"Ik heb je gemist." Zeg ik en hij grinnikt. "Ik jou ook." Antwoord hij. We lopen met zen vijven naar de trein en gaan samen zitten. Opnieuw doet Remus zijn arm om me heen en ik rust men hoofd tegen zijn borstkas.

We praten de hele reis en komen laat aan. We gaan de great hall in en na het eten komt McGonagall men kant op. "Kan ik je even spreken over je uitstekende punten?" Vraagt ze en ik knik. We lopen naar het kantoor van Dumbledore en gaan naar binnen.

"Bubbles, we zijn bijna zover hoor, dan kunnen we je terug sturen." Zegt hij en ik voel me verdrietig. "Oh." Zeg ik. "Wat is er meisje?" Vraagt McGonagall bezorgd. "Ik heb het hier eigenlijk best naar men zin." Antwoord ik en ze glimlacht.

"Je snapt dat je niet voor altijd hier kan blijven." Zegt Dumbledore en ik knik zacht. "Je zal terugkeren zodra het gemaakt is." Zegt hij en ik loop terug. Ik moet genieten met men tijd met Remus.

Hij wachtte op me voor de Hufflepuff common room. "Waar ging het over?" Vraagt hij glimlachend en ik zucht. "Men ouders komen binnenkort en ze zullen me terug meenemen naar België." Zeg ik.

"Wat?" Vraagt Remus teleurgesteld. "Ik weet het." Antwoord ik terwijl er een traan over men wang rolt. Hij veegt hem weg en omhelst me. Hij houd zijn armen stevig om me heen en rust zijn kin op mijn hoofd.

"Het komt wel goed, we kunnen contact houden toch?" Vraagt hij maar ik snik gewoon. "Hey, je zei binnenkort, we hebben nog even, dat betekend genieten." Zegt hij en ik knik met een lichte glimlach.

Hij heeft gelijk, laten we het maar het beste van maken. "Kom." Zegt hij en neemt me mee. We gaan naar een geheime gang en hij gaat zitten op een trapje. Ik ga op zijn schoot zitten naar hem kijkend.

"Ik hou van je Bubbles Star." Zegt hij zacht en ik bloos er zachtjes door. "Ik hou ook van jou." Zeg ik. Hij drukt zijn lippen op de mijne en ik laat men handen door zijn haar gaan, ik vergeet alles even.

Langzaamaan opent hij de knopen op men hemdje maar ik laat hem doen. Hij trekt het rustig van men schouders en zoent me opnieuw...

Back in timeWhere stories live. Discover now