Chapter 7

3 0 0
                                    

-Ashley! tip eu din baie.

Nimic. 

-Ashley! Urgenta!

Aud niste usi deschizandu-se, apoi pe cineva pasind in baie. 

-Avand in vedere ca esti cu Zack de ceva timp, presupun ca ai un prosop lasat pe aici?

Aud un ras imbufnat si realizez ca o fata nu putea scoate sunetul ala. Arunc o privire pe dupa perdeaua dusului, si scot un tipat.

-Ce faci?! Iesi!

Acesta incepe sa rada, zambind cu pasta de dinti in gura. E adorabil, cu parul ciufulit si nepurtand decat o pereche de boxeri albastrii.

-Uite, eu sunt dezbracata in dus iar tu numai in boxeri in baie, ii soptesc prezentandu-i usa cu bratul.

-Stai linistita, nu vad nimic in afara de fata ta si un picior, ranjeste Jack intorcandu-se cu spatele la mine ca sa ajunga la chiuveta.

Mi-am retras piciorul, urmarind cum forma muschilor lui se misca in timp ce isi duce mainile la gura ca sa se clateasca. Inghit in sec, pornind dusul. Imi clatesc parul cateva minute, cu Jack inca in baie.

Cat de mult timp ii ia cuiva sa se spele pe dinti?

Cu apa prelungindu-se pe corpul meu, arunc o privire pe dupa perdea. Din fericire, e tot cu spatele, acum barbierindu-se. La naiba, chiar am crescut.

Nu stiu, sa il vad barbierindu-se ca un barbat e un soc. Pana ieri, cand ma gandeam la el aveam in minte imaginea pustiului care ma saruta de parca ne jucam, sau doar a prietenului care mi-a fost de mici. Acum cand ma gandesc la el ma trec fiorii si incerc sa imi scot din cap imaginea cu noi doi strangand in maini cearceafurile in pat.

Imi bag fata sub apa, alungandu-mi gandurile. Termin sa ma clatesc, storcandu-mi parul de apa. 

Usa de la baie se deshide, inchinzandu-se dupa vreo 10 secunde. Pasii lui Jack se aproprie de perdea, iar eu caut din priviri daca am pe unde sa dispar. Nu ca m-ar deranja sa ma vada asa, totusi...

-Jen', uite prosopul, face el inocent.

-Mersi, raspund eu la fel.

Jack ma priveste cateva secunde cu o sclipire amuzata in ochi, dar si alta bizara, de parca ma chema afara din dus mai repede. Este un fel de tensiune intre noi. Nu pot sa explic exact ce este. Spre norocul meu, se multumeste sa iasa din baie, lasandu-ma scotand un oftat. Daca nu pleca, as fi ajuns in bratele lui. E ca un magnet. 

Cum am ajuns aici?

Imi periez cat pot de rapid parul, cu pieptanul lui Zack, banuiesc, avand grija sa il las curat inainte sa ies din baie. Am grija sa imi infasor strans prosopul alb in jurul meu, doar ca sa evit orice surpriza.  

Ma grabesc inspre dormitor. Il aud pe Zack vorbind cu Ashley dintr-o camera din dreapta. Bat usor la usa.

Ashley deschide usa larg, iar Zack face ochii mari si se intoarce cu spatele, facandu-se ca ploua. 

-Aveti cumva un feon aici? intreb simtindu-ma umpic incomfortabil. Zack scotoceste printr-un sertar, in timp ce Ashley ma studiaza mult prea insistenta.

-Ce? ma ratoiesc eu la ea.

-Esti rosie in obraji, ranjeste ea.

Ma uit la ea fara expresie-

-De abia am iesit din dus. Era fierbinte apa.

-Hm, inteleg, ma asiugura. Ma asteptam numai sa nu rosesti de la apa.

-Ashley! tip eu in soapta.

-Poftim, nici eu nu mai stiam ca am feonul asta. Nu folosesc, imi ajunge prosopul, zambeste Zack intinzandumi-l.

Ești al meuWhere stories live. Discover now