Bahasamelayu Stories

147 Stories

The Dark Side [FanFic BTS Taehyung] by meowMeowV
#1
The Dark Side [FanFic BTS Taehyung]by @_@ Eynis ^*^
Highest Ranked - #88 ----\\Taehyung , seorng yg dikenali mempunyai suara yg sgt merdu , yg sgt menyukai budak kecil dn sgt menyayangi haiwan.. tetapi.. disebalik kebaika...
pesan tak sampai by lilaaeth
#2
pesan tak sampaiby nur
jujur, selama aku sakit hanya tulisan dan curhat menjadi teman sejati. bagi aku, manusia hanya mendengar tapi jauh sekali memahami. tulisan menjadi sesi romantis dengan...
Ayah Masih Bercerita by khairulhakimi6
#3
Ayah Masih Berceritaby khairul hakimi
Ayah masih menulis cerita di khm79.blogspot.com dan dibukukan di Wattpad melalui Cerita Ayah, Cerita Ayah Lagi, Cerita Ayah: Covid-19 Duduk Di Rumah, Cerita Ayah Kembali...
Cerita horror pendek by balqisskz
#4
Cerita horror pendekby Siti Nur Balqis
Mungkin cerita ini tak seram. (•‿•) Saya tidak tahu cerita apa yang seram jadi jika anda rasa cerita ini bosan "I'm so sorry" ;)
Pah Kusayang by NajwaRahman91
#5
Pah Kusayangby Najwa.Rahman
Paan si mekanik kampung, sukakan si Syarifah Eliana cucu perempuan Syed Alwi. Tapi si Syarifah ini anti betul dengan Paan. Dia, si cantik jelita nak dipasangkan dengan s...
Banglo Permata by ekynurmohd
#6
Banglo Permataby ekynurmohd
Projek Tahun Akhir kursus Kewartawanan membawa Anis, Faz dan Teha kepada Banglo Permata, sebuah banglo seakan istana yang telah dilama tinggal. 109 tahun ditinggalkan ta...
dahliaizat by s4yshn
#7
dahliaizatby s4yshn
Pencarian yang dinanti.
Si Kaki Perasan by teddypinkk
#8
Si Kaki Perasanby teddypinkk
siapa je yang takde crush atau secret admire ? ele takyah nak tipu lah mesti semua orang ada crush dekat seseorng . and yep dan aku semestinya ada crush gak hoho . buku...
Gadis Made In London by ika_zuliekha
#9
Gadis Made In Londonby Ika@Zuliekha😉
Cerpen gadis made in london.. Yusra merupakan seorang gadis kacukan melayu dan mat salleh..dia mempunyai kekasih bernama Darwin..satu hari Yusra ternampak Darwin bersama...
Awkward Moment by eofeoreo
#10
Awkward Momentby miraa
Emm, baca je lah kalau nak tahu.
Yang Terluka by gdskeydal
#11
Yang Terlukaby Yang terluka
I give all my heart to you! But you broke it !!
CINTA UNTUK AMMARA by amileen
#12
CINTA UNTUK AMMARAby amileen
Ammara si assistant a.k.a kuli kepada model terkenal Sofea.. Entah kenapa dia bernasib malang dapat bos seperti Sofea a.k.a si Singa betina.. 'Kau ni kenapa bengap sanga...
Her by fishalyna
#13
Herby @SpringLovers_
Mampukah engkau percaya dengan duka disebalik seyuman yang selalu menghiasi harimu? SAAT aku tatap wajah nya aku rasa tenang dan bahagia . Wajah nya membuatkan aku beras...
PATAH by HafizJusoh1
#14
PATAHby Hafiz Jusoh
Antara tanda tanya, hati, cinta, dan dia
Lelaki Macho Adalah Lelaki Yang Berkasut by anssmd
#15
Lelaki Macho Adalah Lelaki Yang Be...by ganzo
Bila aku tanya Komeng mana dia dapat stok kasut? Komeng letak jari telunjuk di tengah bibir dan kata, "Rahsia."
Lukisan Cinta Kita by Darkcruelove11
#16
Lukisan Cinta Kitaby Ms. Disorder
Kisah ini menceritakan percintaan antara Lyrine Izini binti Lazif dan cinta pertamanya. Dia merupakan pelajar baru di sekolah kampung tempat ibunya tinggal setelah berc...
From Me, To You. by haterology
#17
From Me, To You.by haterology
hanya kata-kata yang bermain di minda, some that i cant let go and forget.
Hujan by anssmd
#18
Hujanby ganzo
Hujan - sebuah mini fiksyen. Dia tak selesa dengan jalan yang lopak sana sini, lecak sana sini. Dalam tak selesa, dia tak merungut, dia cuma terasa mahu tumbuk seseorang.
Completed
Better with You by zafirazfzi
#19
Better with Youby zafirazfzi
Honestly, I don't know what's the title of this story should be. I also don't know how long this writing will last... because most of my writing never made it to the end...
Diari Sengal  by jimieratrisyia
#20
Diari Sengal by Amiera batrisyia
Hai, Mulai daripada harini aku akan menceritakan kisah hidup aku . Welcome to hidup Alieyna Balqis