Sekolah Stories

1.2K Stories

SEKOLAH PEREMPUAN by Babysangap
#2
SEKOLAH PEREMPUANby
Hanya rekaan semata2 ya. Tiada kaitan yang hidup atau pun yang meninggal dunia
anak ayah 18sx by bekasuk
#5
anak ayah 18sxby beka suk
aku bukan pengarang..aku just nak kongsikan kisah silam yang tak mungkin akan aku lupakan.rindu serindu rindunya.
Adriana : Hanya Satu Malam  by TuanHajiAhmad1967
#6
Adriana : Hanya Satu Malam by Haji Ahmad
Jalan pintas yang digunakan untuk mengecapi apa yang dirinya inginkan
Perjalanan Hidup Seorang Wanita by YoungPheonix0
#7
Perjalanan Hidup Seorang Wanitaby YoungPheonix0
Aku seorang ibu tunggal berusia 30+ tahun. Aku terjebak dalm dunia seks seawal sekolah rendah..di sini aku nak kongsi kisah hidup aku yang mana masih aku ingat ..follow...
Find You by free23free
#8
Find Youby frida ayu nadhila
ini bukan kisah romeo dan juliet. bukan kisah cinderella yang kehilangan sepatunya. apalagi kisah jawa antara Rama dan Sinta. ini hanya sekedar kisah bongkahan gletser y...
HARVEIST by sazesabira_flwrs
#11
HARVEISTby Safina Zea Sabira
Viersana Chelsea, seorang guru baru dengan semangat yang membara, memulai petualangannya di sekolah misterius bernama Harveist, yang terletak di ujung kota Regensbrug, J...
PROMO, WA 0851-7983-5498, Jasa Website Sekolah di Buol by jasacodingwebsite
#12
PROMO, WA 0851-7983-5498, Jasa Web...by jasacodingwebsite
PROMO, WA 0851-7983-5498, Jasa Website Sekolah di Buol
Stay with me  [on going ]✓ by MikyaruKaiza
#13
Stay with me [on going ]✓by Lio comel
Hanya kehidupan seorang anak SMP yang sedang mencari siapa dirinya sebenarnya. Anak yang ingin mencari apa itu arti bahagia ? dan menemukan tujuan dia hidup. Didalam har...
kisah budak kampung by wandanadek
#14
kisah budak kampungby wandanadek
Aku baru je mengenali wattpad ni,so ini story aku yang pertama.kisah aku suatu ketika dulu.jangan lupa vote ye.agar lebih bersemanggat untuk bercerita.mengandungi unsur...
FOL by DoiNCT
#15
FOLby zbda29
Hidup ini memang hanya sekali, namun didalam kehidupan akankah datang kesempatan ataupun keberuntungan dalam bentuk berkali kali?entahlah, bagaimana kita bisa menjawabny...
10 + 12 by lioilu123
#16
10 + 12by Raffamuz 77
apakah perjuangan keysha terbayarkan denga cintanya kak bima atau malah ada orang ke tiga . , . . .
Protect the Good Prince by haniawei
#17
Protect the Good Princeby Haniawei
Untuk mengajarinya bagaimana menjadi remaja yang normal, Elvin Arandra, anak bungsu dari keluarga konglomerat akhirnya dikirim orangtuanya untuk bersekolah di sekolah um...
TERMURAH, WA 0851-7983-5498, Jasa Buat Website Sekolah di Indragiri Hilir by jasacodingwebsite
#18
TERMURAH, WA 0851-7983-5498, Jasa...by jasacodingwebsite
TERMURAH, WA 0851-7983-5498, Jasa Buat Website Sekolah di Indragiri Hilir
Comfort Zone by chocoryx
#19
Comfort Zoneby Puput
𝓣𝓱𝓮𝓻𝓮'𝓼 𝓪 𝓹𝓵𝓪𝓬𝓮 𝓸𝓾𝓽𝓼𝓲𝓭𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝔃𝓸𝓷𝓮 𝔀𝓱𝓮𝓻𝓮 𝓶𝓪𝓰𝓲𝓬 𝓱𝓪𝓹𝓹𝓮𝓷𝓼. 𝓑𝓾𝓽 𝓮𝓿𝓮𝓻𝔂 𝓹𝓵𝓪𝓬𝓮𝓼 𝓲𝓼 𝓪 𝓬𝓸𝓶𝓯𝓸𝓻𝓽 𝔃𝓸𝓷𝓮 𝔀𝓲𝓽�...
R(e)yga by dyamila_
#20
R(e)ygaby dya😺
JANGAN LUPA TINGGALIN KOMEN..VOTE..... . . . "kita cuma temen kok." ucap Raisya dan Reyga kompak. selalu saja seperti ini setiap ada orang yang tanya, kalian...