Tunang Stories

22 Stories

🌷𝐂𝐈𝐍𝐓𝐀 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐓𝐄𝐑𝐀𝐊𝐇𝐈𝐑🌷 by IeraRoselyn
#1
🌷𝐂𝐈𝐍𝐓𝐀 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐓𝐄𝐑𝐀𝐊𝐇...by ieraroselyn
Selepas beberapa tahun pemergian tunangnya, Haiyan Aniq terpaksa mengikut kemahuan bonda tercinta supaya mencari calon isteri dalam masa satu bulan saja. Jika tidak, bon...
Completed
MRS AIMAN RYZEL (HOLD ON) by peacesoftie_
#2
MRS AIMAN RYZEL (HOLD ON)by nafiez's
"ᴋɴᴏᴡɴ ᴀs ᴊᴇᴊᴀᴋᴀ ᴋɪʀɪᴍᴀɴ sʏᴀɪᴛᴀɴ" Status: ✨My Hero Series✨ Aiman Ryzel | Syasya Afiqah "He can be a loving husband and a cruel husband" ...
QHALEEL[OG] by AMNI344
#3
QHALEEL[OG]by AMNY
Tak semua akan jadi milik sendiri, Qhaleel.-Florentia Well, i will make sure what i want be mine.- Qhaleel Selepas menjejak ke tanah Spain, hidup seorang perempuan berna...
Princess Xavier Return  by questn
#5
Princess Xavier Return by LittleKid
COMPLETE ✔ [#2 ChickLit, 21418] [#3 ChickLit, 11318] [#4 ChickLit, 23218] [#5 ChickLit , 12218] [ #8 ChickLit, 11218] [ Bagi mengelakkan salah faham, sila baca, rujuk...
My Annoying Husband  by syhminzm
#7
My Annoying Husband by syhnzr
Tengku Nur Elisya Airish Binti Tengku Muhamad Nizam merupakan anak perempuan tunggal keluarga tersebut. Mempunyai dua orang abang iaitu Tengku Muhammad Akif dan Tengku M...
My Amor by shakirah49
#8
My Amorby K I R A H
3 tahun tidak berjumpa menambahkan lagi rasa rindu. Bermacam cara cuba menambat hati si dia. - Nufail Kehidupan penuh kasih sayang keluarga. Disebabkan satu penipuan yan...
Dari Mata by DoubleFire
#9
Dari Mataby Minyoongi🌸
Adam telah jatuh cinta kepada salah sorg kaum Hawa iaitu Alya.. Alya sorg yg baik, lemah lembut dan mampu menarik perhatian mana² lelaki dengan hanya melihat tingkah lak...
she's unidentified by nishimuramiya
#10
she's unidentifiedby ameerae
"make it private but not secret" Jodoh yang telah dirancang oleh keluarga. Mereka berdua hanya turutkan sahaja. Walaupun masih seorang pelajar, sang puteri kay...
Bicara Rasa by fiyaqistina
#11
Bicara Rasaby Fiya Qisya
Fatia Qisreena seorang gadis biasa yang menetap di tanah lot.Jirannya Fareeq Izhad kawan lelakinya yang paling rapat walaupun lelaki itu lebih muda darinya.Kehidupan Fat...
Tyara Citra by _misscoco
#12
Tyara Citraby Coco🦄
Setiap orang ada pasangan hidup. Allah dah tetapkan siapa jodoh kita dan ya, jodoh tak akan pernah salah alamat. . Aku Tyara Citra. Seorang gadis yang gagal menempuh dug...
Completed
Our Real Justice by SalIzz
#13
Our Real Justiceby Should you know my full name?
Our Real Justice "Sya ingat tak, kawan nenda Tengku Azman?"-Nenda "Ouh, rakan kongsi nenda tu eahh"- Sya "Haah, dia ada hajat untuk kamu"-N...
Mrs Asyraf by ideasminal
#14
Mrs Asyrafby ideasminal
" I want no one but you " - AYSRAF FARUQI " Dia memang nampak macam cold but he really kind and overprotective" - AMELIA NATASYA asyrafxamelia
Be Mine ? by whitecoffeeleplep
#15
Be Mine ?by elizx_
Wardah Eliza mempunyai dua sahabat baik iaitu Afifah Nabila dan Hanani Athirah . Mereka bertiga berkawan sejak dari bangku sekolah sehingga melanjutkn pelajaran mereka d...
Suka Ke Tak? by SarahTajudin
#16
Suka Ke Tak?by Sarah Tajudin
Bukan dua bulan ke? Dah berkali Syah Irwan perbetulkan Akasyah tapi sayang Akasyah tak ingat pun.1 bulan 25 hari atau akan berpanjangan 2 bulan? Tempat intern yang pal...
PLEASE  FORGIVE ME FOR MY MISTAKE by nctzenss_
#17
PLEASE FORGIVE ME FOR MY MISTAKEby nctzenss_
jemput baca...kalau tak puas ati PM tepi...kalau best comment + vote
Sempurnakan Ceritaku.. by saragibrianna
#18
Sempurnakan Ceritaku..by Nn.
Sebenarnya aku tak tahu describe apa, sebab ini cerita real dan masih belum ada ending. Cerita ini memang pasal Atilia, Haris dan Rauf. Nak tahu Atilia dengan siapa nan...
Love you sweetheart by hdkakms
#19
Love you sweetheartby hdkakms
"apa ni ibu , sara tak nak , abang ngah pon tak kawen lagi , kenapa sara dah kena tunang !!!" "ibu tak kira , kalau sara sayang ibu , jangan malukan ibu...
Pah Kusayang by NajwaRahman91
#20
Pah Kusayangby Najwa.Rahman
Paan si mekanik kampung, sukakan si Syarifah Eliana cucu perempuan Syed Alwi. Tapi si Syarifah ini anti betul dengan Paan. Dia, si cantik jelita nak dipasangkan dengan s...