Chapter 19 // Protector

3.9K 239 1
                                    

Cítím se tak sama. Stejně jako, když máma odešla. Každý den je to jen horší.

Harryho přátelé mě stále šikanují, na tom se nic nezměnilo. Táta má poslední dobou problémy v práci, takže i doma je to větší peklo. Včera večer to tu bylo opravdu hodně špatné. Připravila jsem mu večeři, přesvědčená o tom, že vše bude v pořádku. Když ale vešel do kuchyně, už jsem v to ani nedoufala. Ani se neposadil ke stolu a talíř letěl na protější stěnu, kde se roztříštil na několik kousků. Chystala jsem se to uklidit, ale chytil mě za zápěstí.

"Nikdy nic neuděláš pořádně!" křičel.

"Prosím tati. Nedělej to..." byla jsem zoufalá.

"Přestanu, až budu chtít kurva!" byl tak rozzuřený, "zkurvený život..." zamumlal nakonec a tím ukončil konverzaci. Rozeběhla jsem se ke schodišti a povzdechla si, když jsem viděla ten nepořádek okolo. Bude mi trvat hodiny, než vše uklidím.

Vešla jsem do svého pokoje, ve snaze se uklidnit.

***

Další den (dnes), to zase nebylo ve škole úplně nejlepší. Usnula jsem při hodině a Harry se mnou neprohodil ani slovo. Zazvonilo na konec poslední hodiny, takže jsem jako obvykle šla ke své skříňce.

"Ale, ale. Kohopak to tu máme?" zašeptal mi někdo do ucha. Proběhl mnou mráz, otočila jsem se, za mnou stáli tři kluci.

"Víš, že tě nikdo nemá rád Sinclairová?" přiblížil se ke mně. Poznala jsem ho, byl to jeden z Harryho kamarádů.

"Co tu ještě děláš hm?" vytrhl mi učebnice z ruky a mrsknul s nimi o zem.

Ignorujíc jeho poznámky jsem začala sbírat učebnice z podlahy. Najednou jsem ucítila silnou ránu do zad. Chytla jsem se za bolavé místo, ale v tu chvíli mě udeřil do obličeje. Ostatní kluci se jen smáli a já se snažila potlačit slzy. Nechtěla jsem, aby věděli, jak slabá jsem.

"Hej! Vy tři!" vykřikl někdo a kluci se rychle otočili.

"Co si sakra myslíš, že děláš?!" zavrčel.

Moje rozmazané vidění mi neumožnilo poznat danou osobu.

"Nic. Držím ti jí tu." zasmál se jeden z nich.

"Chceš pokračovat sám?" dodal.

Zhluboka jsem se nadechla. Neváhala jsem a rychle se rozeběhla pryč. Nevěděla jsem, kam běžím, ale hlavně jsem chtěla vypadnout daleko od nich.

Kdo to byl? A proč mi pomohl?

***

Máte tu další díl! Dnes přidám 2, když už má Harry ty narozky.:) Budu ráda za každý VOTE a KOMENTÁŘ. A také bych vás chtěla poprosit, jestli byste si přečetli mou novou povídku:) DESIRE. Chtěla bych znát váš názor.

My Bully or My Hero (cz)Kde žijí příběhy. Začni objevovat