Lanetli kız

2.3K 51 13
                                    

  En sevdiğim korku filmlerinden biri olan "halka" filmindeki "Samara" adli kadına inanmazdim. Belki de inanmalıydım...

Bir gün arkadaşlarımla; Taha, Ecem, Funda ve ben korku filmi izliyorduk. Korku filmi izlemeyi çok severdik. Bazen çoğu kişinin korktuğu hatta altına yaptığı filmlerde biz gülerdik.

Biz 4 arkadaş öğrenciydik Funda ve Ecemle hem aynı okulda hatta aynı sınıftaydık ayrıca komşuyduk. Taha ve bende aynı evde kalıyorduk .(Üniversitede okuyorduk)

Biz böyle şeylere inanmazdık ta ki o güne kadar...

Okulumuzda bir  kız vardı kız uzun siyah saçlı gotik tipliydi.Kızı hiç kimse sevmezdi okulda herkes onu dışlardı. kız cinlere ve o tür şeylere ilgi duyuyormuş. Kızıla bir tek okuldakiler değil sokaktaki herkez hatda mahaledeki herkez onunla dalga geçiyormuş. Kız artık bundan bıkmış ve hepinizden intikamımı alacağım diyip korkunç bir şekilde intar etmiş.Bir kaç gün sonra o kıza benziyen beyaz tenli bir kız gördüğünü idia edenler olmuş kız ya görünmez olyo yada ışınlanabiliyormuş. Bu söylenti heryere yayılmaya başlamış. Bir gün o kızı Funda gördüğünü söyledi. Funda çok korkmuştu. Yaklaşık 1 ay sonra kızı nerdeyse herkez görmüştü hatda bazı kişiler 2-3 kere görmüştü. Funda ve Ecem kızı 2-3 kere görenlerden biriydi. Funda ve Ecem bir akşam bizim eve korku filmi izlemeye gelmişti. Funda ve  ben genelikle yanyana otururduk. Çünkü birbirimizi seviyorduk (Taha ve Ecem içinde aynısını söyleyebilirdim). Film izledikten sonra ben ve Funda benim odama gidmiştik. Fundayla bir anda öpüşmeye başladık Funda kapıyı kapatı. Bende üzerindeki giysileri bir çırpıda çıkardım.
o sırada Ecem ve Taha ;

Taha ve Ecem Tv yi kapatmaya çalışıyordu ama olmuyordu Tv'nin ekranında bir kız belirdi. Ecem korkmaya başladı ve bu o kızdı. Ecem çığlık attı Taha Tv'nin kablosunu çekti ama Tv hayla kapanmamıştı. Ecem'in çığlığını duyan Funda ve ben hemen Taha ve Ecemin yanına gittik. Tv'den çıkan kız bize saldırdı biraz hirpaladıktan sonra gitti. Kız gittikten yaklaşık 1 hafta sonra Fundayı becerirken kız yine geldi önce Taha ve Ecem'in cesetini önümüze fırlatı bu kez kız bizi hırpalamaya veya saldırmaya gelmemişti öldürmeye gelmişti...

Belkide şu an senin yanındadır

Kısa Korku HikayeleriWhere stories live. Discover now