-Korku

1.4K 18 2
                                    

Korku... kimisine göre sadece akıl oynudur.Bazılarına göre ise ruhlar cinler hepsi gerçektir.Çoğu insan bunlara inanmaz sadece bir film işi olarak görürler.Bazıları ise bunlardan çok korkar her gece dua okur bataniyeyi üzerine çeker aklına başka şeyler getirmeye çalışırır ve geceleri ışıklar açık uyur.

Cinler Allah tarafından yaratılan canlılar olarak bilinirler belkide öyle değilerdir belkide Allah ve melekler sadece onların sizi öldürüp kanınızla duvarlara bir şeyler yazmasını engeller.Bunu hiç düşündünüzmü belkide cin diye bir şey yoktur daha korkunç ne olduğunu bilmediğimiz varlılar vardır. hergece odanın karanlık köşesinden izleyen yada içeri girmek için camlara vuran yaratıklar.Her gece seni öldürmenin ne kadar zevkli olacağını düşünen yaratıklar. senin o gözünü göz çukurundan çıkarıp oyuncak gii oynamak için ccan atan yaratıklar...

senin üzerindeki battaniyeyi kendini koruyucağını sanıp üstüne çekmenle dalga geçen ve senin mezara gömülmeni izlemek için can atan varlıklar...Bu gece seni ne battaniye ne ışık ne de annen hiçbirşey seni bu gece koruyamıyacak.

Kısa Korku HikayeleriKde žijí příběhy. Začni objevovat