Hakkında korkunç efsaneler üretilen 9 tablo

1K 13 0
                                    

-Arkadaşlar normalde resimlerde var ama gözükmüyo kb

1. Bruno Amadio'nun Ağlayan Çocuk Tablosu/ Bu resme sahip olan düzenilerce ailenin evlerinin yandığı söyleniyor.

2. Driskill Otelindeki Tablo/ Avusturya'daki bu otelin lobisindeki tablo şikayetler üzerine 5. kata kaldırıldı. Tabloya bakanlar kendilerini hasta hissettiklerini ve başlarının döndüğünü söylüyorlar.

3. Çocuk ve Bebek Tablosu/ Kime ait olduğu belli olmayan bu tablo üzerindeki küçük çocuk ve oyuncak bebeğin tablonun içerisinden çıktıkları ve etrafta dolaştıkları söyleniyor.

4. Lo Chang Peng'in Tablosu/ Tayvanlı sanatçıya ait olan bu tabloya uzun süre bakan insanlarda sinirsel bozulmalar meydana geldiği belirtiliyor.

5. Sean Robinson'un Acı Çeken Adam Tablosu/ Ressam bu tabloyu kendi kanıyla yaptıktan sonra intihar etti. Tablodan dumanlar çıktığı ve çığlııklar duyulduğu söyleniyor.

6. Casa de Greene Tablosu/ Tablonun gözlerinin hareket ettiği ve gözyaşlarının aktığı söyleniyor. Söylenene göre tablo zaman zaman ağlıyor.

7. Madame Delphine LaLaurie Tablosu/ Tablonun bulunduğu evde eşyaların kaybolduğu ve gri giyinmiş yaşlı bir kadının ortalarda gezdiği rivayet ediliyor

18. Koreli Genç Bir Kadının Yaptığı Tablo/ Tablonun sahibi olan sanatçı bu eserini yaptıktan sonra intihar etti. Tabloya uzun süre bakanların intihar ettikleri söyleniyor.

9. Diego Velasquez'in Aynaya Bakan Venüs Tablosu/ Tabloya lkim sahip olduysa gizemli bir şekilde ya öldüler ya da öldürüldüler. Müzeler tabloyu sergilemeyi kabul etmiyor. Ziyaretçilerden bazıları tabloyu bıçakla kesmeye çalıştılar.



Kısa Korku HikayeleriМесто, где живут истории. Откройте их для себя