Smile Dog

663 10 2
                                    

Mary E. 'Smile.dog'un orijinal dosyasını görüp, hayatı kabusa dönen ve konuşan en önemli kurban. 2007 yılında konuşan Mary tam 15 yıldır her gece kabuslarında "sözlerimi yay" diyen smile.dog'un laneti yüzünden işkence çekmiş.

"15 yıldır o görüntü tarafından lanetlendim. Smile.dog artık her gece kabuslarımda. Aptalca gelebilir, ama gerçek. Kabuslarımda ne hareket edebiliyor ne de konuşabiliyorum. Sadece o korkunç resme bakabiliyorum. O eli görüyorum, ve sonra Smile.dog'u.

15 yıl hiçbir şey yapmadım ve disketi bir rafa kaldırdım. 15 yıldır her gece Smile.dog rüyalarıma giriyor ve "sözlerimi yay!" diyor. 15 yıldır sağlam duruyorum. Ama zor zamanlarım elbette oluyor. Diğer arkadaşlarımın çoğu intihar ettiler. Bazıları tamamen sessiz."..."artık umurumda değil. Buna bir son vermek istiyorum. Sonuçta siz bir yabancısınız, yani benimle hiçbir bağınız yok.Ve siz disketi alıp araştırmaya başladığınızda üzülmeyeceğim veya kötü hissetmeyeceğim."
Bu maliden kısa süre sonra Mary intihar ediyor. Yazara yollanan maili bulan eşi Terence ağlayarak yazara bu işin peşini bırakmasını istiyor. Yazar disketi bulduğunda geriye kalanın sadece yanarak erimiş, siyah ve kokuşmuş plastik olduğunu görüyor. Disket yanmış hayvan eti gibi kokuyormuş.,

Bir arkadaşımın Satanizm ile ilgili yazdığı hikayeyi yandaki linkten ulaşabilirsiniz -->  --> :   https://www.wattpad.com/story/50658281-satanizm



Kısa Korku HikayeleriTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang