62.BÖLÜM

1.9K 72 6
                                    

BU BİRLİKTE YAZDIĞIMIZ SON BÖLÜMDÜ  OY VERİN VE YORUM YAPIN LÜTFEN 12 OY VE 5 YORUM KEYİFLİ OKUMALAR

DEVİN İN AĞIZINDAN

Sean beni kolumdan tutup durdurunca ona dondum

-" Ne var " dedigimde -" Senin derdin ne anlamadımmi saniyorsun hala gücün yerine gelmedi böyle Emir' i öldürebileceginimi sanıyorsun " diye bagırdı.Sinirlenmeye baslıyordum.

-" Sana fikrini soran olmadi o lanet olasi büyüyü hic istemedim sizler bana sormadan kendi aklınzca hayatim hakkinda karar aldiniz hic birinizi gormek istemiyorum git bunu Chloeyede Edinayada soyle hayatimdan defolun " diye bagirdim.Baska birsey demesine fırsat vermeden yurumeye devam ettim.Hava kararmak üzereydi.Emir in her zaman takıldıgi bara gidip arkadaki masalarsan birine oturdum ve Emiri beklemeye basladim

CHLOE'NİN AĞZINDAN

Sean yanımıza geldiğinde ben Riley'yi yerden kaldırmakla meşguldüm. 'Devin ne dedi?' 'Sizi görmek istemiyormuş. Yaşamak istemediğini ve sizden nefret ettiğini söyledi. Hayatından defolmanızı istedi.' Sean Edina'ya bu cevabı verince Edina birden ağlamaya başladı. Edina'nın yanına gidip kolundan tutunca kolunu çekip evin içine doğru koştuğunda bende peşinden gittim. Ama gitmeden öncen Sean'e baktım.  Bakışları sinirliydi. Edina'nın yanına gittiğimde br süre daha ağladıktan sonra konuşmaya başladı. 'Ben onu seviyorum! Değer veriyorum.Birlikte yaşamak için ev bile tuttum. Ama o beni hayatında istemiyor.' 'Edina yapma böyle. Gerçekten. Bence oda sana değer veriyor ama gösteremiyor. Sadece biraz kafası karışık. Önceki sevgilisi... Öldü ve hala ona değer veriyor olmalı. Biraz rahat bırakmalısın. Ve bu bizim içinde geçerli. Hadi hazırlan biraz dolaşalım.' Başını salladığında ayağa kalktım ve 'Seni kapıda bekliyorum.' diyerek aşağıya indim. Riley kapıda oturmuştu. Ben gelince başını kaldırdı ve gülümseyip ayağa kalktı. Ellerini belime koyup beni kendine biraz çekti ve önce dudağımı sonra anlımı öpüp 'Nereye bakalım?' diye sordu. Elimi omzuna koyduğumda biraz daha yaklaştı. Elini karnıma koyduğunda 'Edina'yla biraz gezeceğiz.' dedim. Tam bir kez daha dudaklarıma eğildiğinde Edina yanımıza geldi. Riley'yi hızla öptüm ve Edina'nın kolundan çekiştirmeye başladım.

*********************************

Bir kafede oturup donlenme kararı aldık. Kafedeki yumuşak deri koltuklara oturduk. Ben eşyalarımı yanıma bırakırken edina çoktan bir kahve siparişi vermişti. Nedense içimde izlendiğimiz hissi vardı. Bende portakal suyu isteyip Edinaya döndüm. Tam konuşmaya başlayacaktı ki inlemem onu susturmuştu. 'Bir sorun mu var?' 'Ben-' kısık bir çığlık attığımda karnımdaki sancının şiddeti artmıştı. Ne oluyor? Sancı biraz daha arttığında bu sefer daha sesli çığlık atmıştım. Edina ayağa kalktığında istemeden de olsa bacaklarımdaki ıslaklığa başımı çevirdim.

DEVİN'İN AĞIZINDAN

Biradan bir yudum daha aldım.Önümdeki sandalyenin çekilmesiyle başımı kaldırdım.Karşımdaki kişi Emir'di

-'' Selam Devin ''

-'' Ooo kimler gelmiş '' dediğimde gülerek karşımdaki sandalyeye oturdu.

-'' Neden geldiğini biliyorum Devin beni öldürmek istiyorsun değilmi '' gülerek arkama yaslandım

-'' İlk başta öyleydi evet ama senin şu halini gördükten sonra yaşamanın senin için daha kötü olacağına karar verdim. '' dedi.Dediğime kaşları çatılmıştı.

-'' Hiç uyuyamıyorsun değilmi Emir kaç gündür uyanıksın 2 ? 3 ? Peki günde kaç bira bitiriyorsun 3 yada 4 düzine değilmi unutmana yardımcı olmuyor ama değilmi yazık '' ayağa kaltım '' Benim çektiğim acıyı sende çekeceksin Grey ve sevgilini kimin öldürdüğünü asla bulamayacaksın ama bir öğrensen varya çok şaşırırsın sana ikinci defa acıyorum en yakınının sana bunu yapmış olması ne yazık '' yanından geçip dışarı çıktım.O anda birinin beni çekip duvara sertçe yapıştırasıyla başımı kaldırdım.Emir öfke saçan gözlerle bana bakıyordu

Melez İkizler ' Gerçekler Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin