60.BÖLÜM

2.3K 72 7
                                    

YAZIM HATALARINDAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM AMA SAYFA SAYISI ÇOK OLUNCA BİRDE TELEFONDAN YAZINCA BÖYLE OLUYOR KUSURA BAKMAYIN =)

RİLEY'NİN AĞZINDAN

Ağzıma gelen metalik tat bana uzun zamadır tatmadığım şeyi tattırıyordu. Yere kanı tükürdüğümde Taylor eyifli bir şekilde karşıam geçti. yürüyüşleri hiç düzgün değildi. Ya kafayı sıyırmıştı ya da ağır derecede alkol tüketmişti. Bir süre sinr bozucu bir kahkahadan sonra kendini sandalyeye attı ve ellerini başının yanına koydu. Hala onu izdiğimi fark etmemişti sanırım.

'A başım ne çok ağrıyor!'

Bu dediğiyle gözleri gözlerime kenetlendi. Sırıtarak 'Demek beni izliyorsun.' dedi. 

'Sanki yapacak başka bir şeyim varmış gibi konuştun.'

Masadaki bıçağı sağ eline aldı ve ustaca çevirmeye başladı. 'Sende haklısın. Ama emin ol seni burada uzun süre tutmayacağım. Ağabeylerin sanırım yokluğunu farkettiler ve seni arıyorlar. Neyseki şu kolye seni saklıyor.' dedi.Peki senin üstüne sinen konumu anlamadılar mı?!'

'Sanırım hayır Yani zaten imkanda yok. Buradan çıktığım her sefer kendime büyüyle gizliyorum. Duyabildikleri tek koku limon kokusu.'

Masadan ayrıldı ve bıçağın kulbunu sıkarak tam karşıma geçti. Gözlerimiz bir süre birbirine kenetlendikten sonra hissettiğim acıyla gözlerim karnıma gitti. Acı yavaş yava bedenimi sararken o bıçağı biraz daha karnıma soktu ve hızla sağa doğru bıçağı çevirdi. İstemeen de olsa acıyla bağırmıştım. Şu kolye yüzünden acıları normalden daha fazla hissediyordum. İnsan olmak ne zor!

Kapıdan içeri birinin girmesiyle başlarımız o tarafa döndü. O soluk gözleriyle çocuk gelmişti. Umarım chloe'ye zarar vermemiştir. Taylor bıçağı hızla çektiğinde acıyla dişlerimi sıktım. 

'Ne oldu Ralf? İşi halledebildin mi?'

'Şey... A... Bir sıkıntı oldu ve-' Ralf denen çocuk cümlesine devam edemeden Taylor hızla boğazına yapıştı ve sırtını sert bir şekilde duvara çarptı. Sinirle biraz boğazını sıktıktan sonra Ralf zorlukla Taylor'ın elini tuttu ve kısık bir şekilde 'Onu her defasında kimse yokken yakalamya çalıştım ama her girişimimde onu birileri korudu.' dedi. Taylor sinirle onu bırakıp ' Zaten sana görev verende kabahat! Gidip bizzat ben.halledeceğim.' dedi ve masadaki ceketini alıp kapıdan dışarı çıktı.


DEVİN'IN AĞIZINDAN

Edina kekeleyerek

-"Şsey bu kadar yeter sanırım " diyerek suyu kapatti.Elimi tutarak beni banyodan disari çekiştirdi.Hareketleri cesareti konusmasi hatta yürüyüşü bile bana Lilyi hatırlatıyordu.Odama girince beni yataga oturttu dolaptan kuru giysiler cikardi.Penyeyi kndi omuzuna atarak -)

-" Atesin biraz daha dussun öyle dedi.

-" Sende kuru biseyler giymelisin" dedigimde kendi ustune bakti.

-" Hay aksi " diyerek penyemi koseye birakti.Penyede biraz islanmisti.

-" Yan odada Lilynin kıyafetleri var dedigimde sevkatle gulumsedi

-" Onlari giyemem Devin onlar özeller " dedi.Bu davranisi beni sasirtmisti acikcasi hosumada gitmisti.Ayaga kalkip dolabima yoneldim siyah esofman alti ve siyan penye cikartip o a uzattim.Gulumseyerk eline aldu ve disari cikti.Bende penye disinda bana verdikleri giyinip yataga sirt ustu uzandim.Yine oksur.eye baslayinca yi e dogrulmak zorunda kalmistim.Sifonyerin ustunden pecete alip agzimi sildim.Kisa sure sonra Edina kiyafetlerimle geri donmustu

Melez İkizler ' Gerçekler Where stories live. Discover now