2. BÖLÜM

17.9K 790 16
                                    

Telefonun alarm sesi ile gözlerimi açtım ve komidinin üzerinden alarak kapattım. Bugün büyük okul günüydü her ne kadar oraya gitmeye korksamda bir şeylerin bu sayede değişeceğini ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım.

Kapımın tıklanması ile düşüncelerimden sıyrılarak başımı kaldırdım. Mısra kafasını içeri uzatarak " Girebilir miyim? " dediğinde sıkıntıyla nefes aldım.

" Hayır deme gibi bir seçeneğim var mı? " Gözlerini devirerek odaya girdi ve karşımdaki koltuğa oturdu. Bu kadını Hennry ' den daha sinir bozucu yapan şey yapmacık davranışlarıydı. Hiç bir şey olmamış gibi konuşup sohbet etmeye çalışır ama gözlerindeki nefreti bir türlü saklamayı beceremezdi.

" Bugün için heycanlı mısın? " diye sorduğunda  yine sabrımın sınırlarının zorlandığını hissediyordum.

"  Dalga mı geçiyorsun benimle? "

Yüzü asılırken sahte bir şekilde güldü." Neden öyle dedin ki? "

" Karşında salak mı var! " Öfkeyle ayağa kalktığımda oda kalkmıştı." Sahte tavrını anlayamayacak kadar aptal mı gözüküyorum sence. " Yüzündeki ifade değişirken bir adım geri gitti. Bu sefer gülme sırası bendeydi. Korkuyordu ve bu bana haz veriyordu.

" Bu hallerin çok hoşuma gidiyor biliyor musun. Yani Hennry yokken kedi yavrusuna dönüyorsun. "

Yüzü mosmor kesilirken kapı açıldı. Hennry ve Emir içeri girerken Hennry yanıma geldi ve kolumdan tutup beni kendisine çekti. Onu incitmemden korkuyordu. Tamamen haksız sayılmazdı aslında. Başını vücudundan ayırmak çok istediğim bir şeydi.Neden yapmadığıma gelirsek onlara ihtiyacım olduğu kaçınılamaz bir gerçekti.
"Hennry çok korktum. " diyerek ona sarıldığında öfkeyle yumruklarımı sıktım.

Emir yanıma gelerek elimi tuttuğunda Hennry ' nin bakışları bize döndü." Ne yaptığı sanıyorsun sen! "

" Buraya gelmiş dalga geçer gibi heyecanlı mısın diyor!  " Ellerim sinirden titrerken Mısra başını kaldırıp Hennry ' e baktı.

" Yalan söylüyor ben onu dün gece kurt halinde bahçeye gelirken gördüm o konuda uyardım sadece. " Kulaklarım duyduklarına inanamazken ağzım şaşkınlıktan açılmıştı." Ben sana söylemeden sakince halletmek istemiştim. "

Hennry '  nin öfkeli bakışları bana döndüğünde istem dışı yutkunmuştum.

" Sizi aşağıda bekliyorum acele edin. "  Anlamayarak arkasından bakıyordum bu kadar mıydı? Kapının önündeyken arkasını dönüp Emir ' e baktı." Hadi Emir çabuk. " Emir ' in de sinirlendiğini damarları çıkmış kollarından anlayabiliyordum. Elini hafifçe sıktığımda birşey demeden odadan çıktı.

EMİR ' İN AĞIZINDAN

Hennry ' e bakmadan odama girdim ve dolaptan pantolon kazak çıkartıp yatağın üzerine attım. Çıkardıkkarmı giyindikten sonra odadan çıktım ve aşşağıya indim.

Tekli koltuklardan birine oturduğumda Hennry ' de çaprazıma oturmuştu. " Dün geceyi biliyor muydun? " 

" Evet. " diyerek kestirdiğimde sesli bir  nefes aldı." Sizi eğitmeye çalışıyorum biliyorsun değil mi. "

Sinirle gülerek başımı salladım." Evet orasını fark ettim. Aslan terbiyecisi gibisin aynı. " Tam konuşacakken Merdivenlerden gelen inme sesi ile ayağa kalktım."  Bak Hennry dediğin her şeyi yapıyoruz. Okula gideceksiniz dedin ve işte gördüğün gibi ikimizde kabul ettik. " dedikten sonra devam ettim." Ama daha fazla ileri gitme sende farkındasınki bazı şeyler değişiyor inan bana bunca yıldır yapmadığımı yaparım. "

Daha fazla konuşmadan dış kapının önüne geldim. Derin montunu giyerken bende ayakkabıları ayağıma geçirip montu elime aldım.

İlk başlarda oldukça korksamda şu anda daha rahat hissediyordum. Bugün yeni hayatımızın ilk günüydü.

Melez İkizler ' Gerçekler Onde histórias criam vida. Descubra agora