8.BÖLÜM

11.1K 526 35
                                    

Dolunay günlerinden nefret ediyordum. Kontrol edemediğim ve içimde adeta ingiltere prensesi gibi yer eden öfkem dolunay günleri kraliçeye dönüşüyor ve herkesi parçalamam için beynime emir gönderiyordu. Bütün bunlar ilk dönüşmeye başladığım günden böyleydi.Bugünde o berbat günlerden birini yaşıyordum.
'' Ben gidip zincirleri alacağım sizde Colin ile birlikte, sizi birazda olsa güçsüzleştirecek birşeyle bulun '' Kapının önünde ayakkabıların giyen Devin ' i kafamı sallayarak onaylandıktan sonra Emir ile beraber laptop' un başına geçerek araştırma yapmaya koyulduk . Colin ise eskiden babasına ve dedesine ait olan notları önündeki masaya yığmış kurcalıyordu.
**********
Hayal kırıklığına uğramıştım neredeyle 3 saattir bakınmamıza rağmen bulabildiğimiz tek şey saçma efsanelerdi . Gümüş bıçak , mine çiçeği , kutboğan otu.

'' Bunlar tamamen hikaye." Sinirle bilgisayarın kapağını kapattığımda Emir ' de homurdanarak ayağa kalktı. Başımı Colin' e çevirdiğimde hala bıraktığım pozisyonda olduğunu görünce birşeyler bulduğunu umarak yanına gittim. Arkasına geçerek kolumu boynuna doladığımda elimi tutarak ayağa kalktı.

'' Buldum çocuklar '' diyerek bana defteri uzattı. Elime alarak sarımsı yapraklı Deftere baktım. Beyaz renkli bir çiçek resmi vardı . Altında ise büyük harfler ile BREZİLYA KÖKENLİ ASLANAĞZI yazıyordu . Birden yeşeren ümitlerim soluvermişti. Brezilya 'da yetişen bir bitkiyi nasıl alacaktık ? Yüzümün düştüğünü gören Colin kaşlarını çatarak yanağıma dokundu

'' Ne oldu ? Korktun mu ? '' Başımı olumsuz anlamda salladım.

- '' Hayır ondan değil muhtemelen bir sonraki dolunayda işe yarar . '' Çatık kaşlarını normale çevirerek gülümsedi.

'' Hadi gel benle sana birşey göstereceğim . ''Elimden tutarak.aşşağı inen merdivenlere yöneldi.
" Nereye ? " Emir' in gergin sesini duyduğumda ona döndüm.Ben ağzımı açmadan Colin konuşmuştu.
" Geliyoruz Grey kardeşine birşey yapmayacağım. " Emir onunla bu tarz konuşulmasına alışkın değildi.Elinin yumruk olduğunu görmüştüm.Zihnine odaklanarak ' Sakin ol lütfen ' dediğimde gözleri bana kaydı.Birşey demeden önüne döndüğümde Colin çekerek bodrum katına indirdi . Büyük demir bir kapının önünde durduğunda cebinden anahtar çıkararak kapıyı açtı.İçeri girip kutuları karıştırmaya başladı . Bense kapının önünde durmuş hiç kıpırdamıyordum.Burası bana nedense tanıdık geliyordu. Colin'in bana seslenmesiyle irkildim .

'' Derin dünyaya dön .'' Gözlerine baktığımda tebessüm ederek devam etti. '' İyi misin ne oldu ? ''

'' Yok birşey dalmışım ne oldu buldun mu ? '' Elindeki ahşap kare kutuyu gösterdi.

'' Evet buldum hadi yukarı çıkıp şunları suya katalım '' diyerek dışarı çıktı . Kapıyı kapatıp kilitledi ve merdivenlere yöneldi . Basamakları çıkarken hala o odayı düşünüyordum nerden görmüştüm ben orayı .

Hava yavaş yavaş kararmaya başlamışken Devin elinde kocaman bir kutuyla içeri girdi.Başına koltuğun arkasına yaslamış uyuyan Emir ' i kolumla dürttüğüm yavaşça gözlerini açtı.
" Ne ! Ne oldu ? " Başımla Kutuyu masanın üzerine bırakan Devin' i işaret ettim.Ayağa kalkıp yanına gittiğimizde açıp içindeki zincirleri çıkardı. Kocaman halkaları olan zincirleri görünce istem dışı yutkunmuştum.Bunlar fazla büyük değiller miydi ? Emir de benim gibi düşünmüş olmalıydı ki kaşlarını çattı.

'' Bu kadar büyüğe gerek varmı ki zaten o ilacıda içeceğiz . '' Devin ürkütücü bakışlarını önce Emir'e sonra bana çevirdi.

'' Gücünüzü hafife alıyorsunuz bunların bile tutacağından emin değilim. '' dedi ve ekledi '' Her neyse hadi eşyaları alın ve yukarı çıkın. '' Kutuyu kucaklayıp merdivenlere yöneldi ve tırmanarak yukarıya çıktı. Parmaklıklı demir bir kapıyı açarak içeriye girdi. İçeride kocaman bir duvarın üstünde iki üste iki altta olmak üzere 4 halka vardı.Bu evde ki zindan sayısı beni korkutuyordu.Bu evi kendileri mi yapmıştı acaba ? Devin kutuyu yere indirdi ve zincirleri çıkararak duvardaki halkalara büyük demir bir kilitte birleştirdi. Ardından bileğime geniş bir halka takarak aynı şekilde onuda demirlerle birleştirdi. 15 dk içinde tamamen duvara zincirlenmiştim. Emir ise benim yan odamdaydı. İçimdeki huzursuzluk giderek artarken karşımda duvara yaslanmış yere bakan Devin ' e döndüm.

Melez İkizler ' Gerçekler Where stories live. Discover now