The Meeting

68 2 1
                                    

[Inferus P.O.V.]

Ik slenter door hangar 9 3/4 op weg naar de vergaderruimte. Alle ogen kijken me na. Hoe lang was het al niet geleden sinds ik hier voor het laatst was? Ik kijk nog eens rond, ik herken het gezicht van Obi-Juãn, hij staat in een hoekje tegen zichzelf te praten, net als in die goeie ouwe tijd. Ik moet even lachen om zijn rare gewoontes. Ik ga door de poort en wandel een paar hallen door, het zijn nog steeds dezelfde metalen muren die je zo'n authentiek claustrofobisch gevoel kunnen geven. De nostalgie overvalt me even. Ik ben blij om eindelijk terug te zijn op de plaats waar ik opgegroeid ben na al die maanden op Exo. Er rolt een kleine droide langs, zo een klein ding waarvan niemand echt weet wat het doet. Ik haal mijn schouders op en wandel verder.

Ik wandel de vergaderruimte binnen, iedereen zit al rond de tafel en Vader zit met zijn rug naar me toe gekeerd. Je kan een naald horen vallen. " Je bent laat" vaders stem weergalmt door de kille ruimte. "Jup, nogal. Ik was verdwaald." Vader kijkt me aan ( denk ik, ik kan zijn ogen niet echt zien). "Ga toch zitten." Zegt hij terwijl hij naar zijn rechterkant wijst, waar nog een lege stoel staat. Ik ga in de met leer beklede stoel zitten en wacht tot er gesproken zal worden. Calius, de aanvoerder van het 6de battalion, doet als eerste zijn mond open. Niet dat er veel uitkwam, hij werd namelijk meteen onderbroken door de bulderende stem van vader. "Nu iedereen er eindelijk is" hij pauzeert even en kijkt me doordringend aan "kunnen we deze bespreking eindelijk beginnen. Het probleem waar we ons mee moeten bezighouden is de mogelijke dreiging van een opstand tegen het keizerrijk!" Hij beïndigde de zin met een vuistslag op de tafel. Rond de tafel brak een gefluister uit, vader maande iedereen tot stilte en ging verder "Dit is dus de reden waarom ik jullie hier samengeroepen heb, jullie als beste krijgers, ik ben van plan om jullie elk naar een verschillend district te sturen." Darren probeerde om er nog iets tussen te werpen, helaas faalde hij omdat zijn tong tijdens het gevecht op de tweede maan van Trystan uitgesneden was. "Jullie worden binnen een week verwacht op de locaties die ik jullie na de meeting nog zal laten weten." Hij stond op en begon het hele aanvalsplan uit te leggen, hij had een powerpoint voorbereid, de rest van de dag werd door de meeting in beslag genomen.

"Inferus!" Ik stond net op het punt om naar mijn vertrekken te gaan, toen vader me opeens bij zich riep. Ik bleef staan en draaide me om. "Vader, wat is er?" vroeg ik hem. Hij opende zijn armen en omhelsde me. "Je bent groter geworden sinds de laatste keer dat ik je zag, en zo te zien heb je getraind. Ik ben trots op je zoon." HIj glimlachte(?) naar me. "Hoe dan ook, ik wou even zeggen dat je naar de kern van de problemen gestuurd zal worden met een select team van pro's. Je wordt vanavond hier verwacht om 7 uur, dan zal iedereen hier wel zijn neem ik aan. Ga nu maar wat uitrusten, en zorg dat je niet te laat komt." Ik knikte en wandelde de kamer terug uit. Ik trok me terug in mijn persoonlijke vertrekken voor de resterende tijd en hield me bezig met denken over de opdracht.

Oh, man. Eindelijk nog eens een hoofdstuk, ja ik weet het het heeft wat tijd gekost, maar het is er nu. Tot de volgende eh ;)

FourEyes4304

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 15, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Sarcastic SithWhere stories live. Discover now