De uitstap naar Tammuz-an (deel 1)

113 5 1
                                    

Hoofdstuk 3 aw yeah

[Inferus P.O.V.]

We zien vanuit het raam Tammuz-an voor ons liggen. Vader wijst in de richting van de planeet. "Dit alles zal ooit van jou zijn,mijn zoon"

Ik staar hem ongelovig aan "De hele planeet?!" Vraag ik. " Wat? Fuck nee, ik heb het over dit prachtige schip! Ik kan geen planeet betalen, jesus wat denk je wel." Even later landen we op een afgelegen heuvel en plaatsen we wat takken en bladeren op het schip zodat de rebellen het niet zouden ontdekken. "Zo dat ziet er goed uit." Zeg ik terwijl ik naar het verborgen schip kijk." Wat ziet er goed uit?" Vraagt vader terwijl hij naar me knipoogt...denk ik. We gaan eerst naar het koninklijke paleis. Het is een groot gebouw met drie kleine en drie grote torens ,die uit donkerblauwe zandsteen gebouwd zijn. Het paleis zelf is uit dezelfde steen gebouwd en heeft op de tweede verdieping raampjes. De hele constructie wordt beschermd door de royale garde van Tammuz-an, die bestaat uit de beste getrainde soldaten van de hele planeet. We naderen het hoofdgebouw van het paleis en de bewakers rondom roepen naar ons in een taal die ik niet versta. Vader trekt zich er niets van aan en blijft doorwandelen. De dichtstbijzijnde bewaker haalt zijn blaster uit en mikt op Vader. Hij schiet en vader ontwijkt het schot met gemak. De bewaker keek verwonderd op en riep zijn makkers erbij. Vader en ik haalden onze lichtsabels boven en vielen tesamen aan.

Toen we klaar waren met de bewakers gingen we naar binnen. We maakten een wandeling door de hallen en vader gaf uitleg bij de kunst die aan de muren hing. Na de wandeling kwamen we uit in de binnentuin, er stond een gigantisch beeld in een al even grote vijver. Het beeld beelde(haha ik weet het ik ben hilarisch) een man af die een lichtsabel in zijn hand had, de ene hand was een gewone hand,terwijl de andere een robothand was. Uit de tip van de lichtsabel kwam een sprankeltje water dat in de fontein neerkwam. Onder het beeld stond een naamplaatje met daarop de naam Luke Skywalker: de held van de republiek. Vader hake het in twee, daarna smeet hij de bovenste helft in tegen de paleismuur met de force, waardoor er nu een keigroot gat in de muur zat. Ik beslis om me er geen vragen bij te stellen en volg vader naar het park waar we de lunch van wat andere toeristen stelen en opeten om vervolgens te vertrekken naar de basis van de rebellen.

The Sarcastic SithWo Geschichten leben. Entdecke jetzt