Return of the sith

84 2 3
                                    

Oké, nu begint de main story van ons episch verhaal. We hebben nu gezien dat Inferus voor zijn jonge leeftijd al zeer goed is in het gebruiken van de force. Misschien weten jullie het nog, zo niet herinner ik jullie er nu aan: de vorige hoofdstukken speelden zich allemaal af 4 jaar in het verleden ( ten opzichte van de main story). Nu zijn we in het heden en Inferus is 16 jaar oud. 

Veel plezier met lezen,

FourEyes

[Vader P.O.V.]

"Ach, tijd vliegt, is het niet Bob-6445?"  Ik zit in een grote, slecht verlichte ondervragingsruimte. Bij de deur staat de trooper Bob-6445. "Zzzzz..." hoor ik van onder zijn helm komen. "Bob?" Bob-6445 glijdt weg van de muur en valt op zijn geweer. Hij schiet per ongeluk door zijn eigen hart en blijft roerloos op de grond liggen. "Verdomme, waarom zijn alle Bobs even achterlijk als de originele?" mompel ik tegen mezelf. "Obi-Juãn, Bob heeft weer eens per ongeluk zelfmoord gepleegd! Kun je de volgende brengen!?" Obi-Juãn komt de kamer binnengehinkt met zijn Sombrero. Hij sleept het lichaam van Bob-6445 met veel moeite weg en een man die er in ieder opzicht hetzelfde uitziet komt de kamer binnengewandeld. "Dus, Bob-6446, zoals ik daarnet al tegen je voorganger zei, tijd vliegt, is het niet Bob-6446?" "Euhm...Sir, yes sir?"

De metalen deuren gaan weer open, deze keer komt er een geblinddoekte man binnen, hij heeft een baard en draagt een oranje overal, hij heeft een serieuze wonde die zijn gezicht ontsiert. Een trooper lijdt hem naar de stoel aan de andere kant van de tafel, begroet Bob-6446 en mij en gaat weer weg. Ik geef signaal aan Bob-6446 dat hij de blinddoek mag weghalen en kijk de man aan. "Dus, makker, het werkt zo: ik stel een vraag, geef je een goed antwoord sterf je snel, een fout antwoord en je zult pijn leiden, heel veel pijn." De gevangene kijkt me vuil aan. "Eerste vraag: Waar is de basis van je leider?" De gevangene lacht vuil en steekt zijn middelvingers op. "Zozo, jammer dan, ik had gehoopt dat je het wel wist. Nou ja, er zijn nog rebellen." Ik wurg hem met mijn duim en wijsvinger, hij kijkt geschrokken op en doet een poging om nog iets uit te brengen. "Wat zei je, ik hoorde het niet zo goed?" De man brengt één woord uit:" Kamino" Ik breek zijn nek. Kamino. God nee, het kan niet waar zijn. De bewoners van de planeet zijn bekend voor hun excellente techniek op het gebied van cloning. "Dus de rebellen maken een clone leger eh? Hehehe, Bob-6446,roep de generaals van het clone leger bij één. Oh, en vergeet mijn zoon niet naar de vergaderzaal te laten komen wanneer hij terugkomt van zijn missie, we zullen hem goed kunnen gebruiken."

Kort maar krachtig zeg ik altijd.
Nee das een leugen,hahahahaha. Heb ik nog nooit gezegd,hahahahaha.
FourEyes4304

The Sarcastic SithWhere stories live. Discover now