Starbucks

171 5 0
                                    

Yo iedereen

Dit is het tweede hoofdstuk dus geniet :p

[Vader P.O.V.]

5 jaar geleden

Vandaag is het Inferus' vrije dag hij is nu al een tijdje een Sith Lord (A/N de titel sith lord werd gegeven aan zowel de meesters als de leerlingen) dus mag hij ook een lichtsabel gebruiken. Hij is ook al verbeterd met de Force. Hij kan nu al 5 troopers tegelijk wegduwen en hij kan ook mensen Force Choken al heeft hij nog wat moeite met de Mind Tricks. Hoe dan ook vandaag gaan we op uitstap naar Tammuz-an een planeet in de Tammuz Sector dat bevolkt wordt door de Tammuz-An. We gaan eerst gezellig naar het koninklijke paleis en daarna gaan we picknicken in het Tammuz-an park en ten slotte zoeken we de basis van de rebellen en vernietigen we die.Jup typisch vader zoon gedoe. Op het moment zit ik nog in mijn kantoor te wachten tot Inferus klaar is met zijn laatste training voor het verlengde weekend. Ik wil net  nog wat papierwerk afwerken als Inferus binnenkomt met zijn Sith rugzak,klaar om te vertrekken. In de laatste 11 jaar is hij veel gegroeid hij is nu al 1m50 en hij heeft War Paint op.

"Vertrekken we bijna vader?" vraagt hij "Trooper Bob zegt dat de T-2c (kort voor Theta-class T-2c Personal Transport) klaar staat om te vertrekken."

"Wat heb ik gezegd over Troopers namen geven? Je weet toch dat het geen echte personen zijn. Ik bedoel als dat wel zo was zouden ze toch wel minstens één keer hun doel raken!"Ik neem mijn eigen lichtsabel en hang hem aan mijn riem, ik zeg Inferus dat hij moet volgen en samen wandelen we mijn kantoor uit en naar mijn persoonlijke hangar.

[Inferus P.O.V.]

We zitten in vaders T-2c. We zijn nu ongeveer een halfuur onderweg en ik moet echt nodig plassen.

"We moeten nog even een tussenstop maken."zegt vader"ik moet nog wat geld afhalen."

"oke dan"zeg ik"Zijn we er bijna?"

"Nog even"

Ik hou me bezig met het oefenen van mijn Force krachten op een oude R2 droïde. Het lukt me om hem wat te deuken maar niets ongewoons. Uiteindelijk beslis ik maar om hem in stukjes te snijden met mijn lichtsabel. Na een tijdje stoppen we. Ik kijk uit het raam en zie een groot gebouw met neon letters die samen de woorden:STARBUCKS DE GROOTSTE GALACTISCHE BANK vormen. Vader stapt uit het schip en ik volg hem. Binnen zijn er veel mensen die allemaal omkijken wanneer vader binnenkomt,waarschijnlijk omdat ze dachten dat hij dood was. Mooi niet dus!

Vader stapt naar de  balie en iedereen wijkt voor hem uit. Eenmaal daar aangekomen strekt hij zijn arm en maakt een wurgend gebaar met zijn hand. De kassier maakt een raar geluid en grijpt naar zijn keel. Even later ligt hij roermloos op de grond. Er maakt zich een man los uit de menigte met een blaster in zijn hand.Hij schiet op vader maar die zag het schot al van ver aankomen en had zijn rode lichtsabel al klaar. Ik haal mijn eigen lichtsabel tevoorschijn en hak de mans arm af. Die zag ie mooi niet aankomen. Mijn vader steekt zijn duim in de lucht. Ik voel me warm worden naar binnen en lach.

Even later verlaten we starbucks met al het geld dat ze daar hadden liggen en zonder een getuige achter te laten. De rest van de weg naar Tammuz-an praten en lachen vader ik over wat er net gebeurd is. We komen net uit de hyperdrive maar ik kan Tammuz-an al zien liggen. Ik verheug me nu al op de leuke namiddag met vader.

Dit is het einde van het tweede hoofdstuk
Ik weet niet zeker of ik dit verhaal ga verderzetten, ik zit momenteel met weinig inspiratie vpor dit verhaal.

FourEyes4304

The Sarcastic SithWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu