Din nou la şcoală

5K 266 6
                                    

Anca p.o.v

Somnul meu a fost întrerupt de cel mai enervant zgomot din lume: ,,alarma" dar in dimineaţa aceasta este diferit.....alarma ma anunta ca in scurt timp trebuie sa ma duc la scoala si chiar daca  nu sunt fana scolii inseamba readucerea mea la normalitate dupa ce s-a întâmplat. Sunt aproape complet refăcută, exceptand micile dureri pe care le am de la plaga înjunghiata.Ma ridic incet din pat si ma tarasc pana la baie pentru rutina zilnica dupa care ma imbrac cu o pereche de blugi stramti negri, un tricou pe care scrie ,,You are stupid" si ghetele mele negre preferate.Cobor jos si Chris deja pregatise micul dejun:omleta si clatite.Pana sa termin de mancat Chris si Andrei pleaca la facultate(amandoi fac facultatea de drept) iar apoi eu cu James plecam la scoala cu motocicleta.Ajunsa in scoala capul meu se umple cu amintiri si inima imi bate din ce in ce mai tare.Ma asez in banca lângă Lara iar in timp ce vorbeam o voce bine cunoacuta se aude:Diana.Tipa la un baiat ce am inteles ca va fi coleg cu noi pentru ca a calcat-o pe  picior.Deja enervandu-ma atitudinea ei am intervenit.
Eu:Lasa-l dracu in pace ca nu ti-a luat luciul, adica se cunoaste de la un kilometru ca sunt facaturi.
Diana:Uite cine s-a intors!?Ti-au traso bine rapitorii?
Eu:Nu dar sa sti ca m-au intrebat de tine.
Diana:Nu am de gand sa mai vorbesc cu o persoana ca tine.
Eu:Te inteleg.Ce e prea sus, e prea sus.

Apoi m-am intors spre acel baiat si i-am intins mana prezentându-ma.
Eu:Buna eu sunt Anca.Sa o scuzi pe domnisoara a fost scapata in cap cand era mica.
Taylor:Încântat. Ma numesc Taylor.
Eu:Hai vino sa stai cu mine si cu prietena mea.

In timp ce asteptam sa vina profesorul am vazut ca Taylor este inalt si destul de bine facut cu un par lung negru si niste ochi albaştri. Am aflat ca este in oras cu mama sa, tatal sau fiind plecat in strainatate fiind singur la părinti.Intre timp domnul Daniel a intrat.
Daniel:Domnisoara Anca ma bucur ca va simţiţi mai bine.
Eu:Mult mai bine.

Orele s-au scurs repede si fara incidente.Stateam pe banca in curte cu Lara cand il vad pe Chris ca se îndreaptă spre noi.
Chris:Hai acasa ce mai astepti.

Pana sa ma trezesc ei apare Diana de nicăieri.
Diana:Buna eu sunt Diana o prietena  Ancai.Tu cine esti?
Chris:Sunt un verisoar care sta cu ea si fratii sai.
Anca:Haide Chris!
Chria:Ok vin acum.

Cum de indrazneate sa se dea la el.Este clar ca-l place dar nu se va intampla.In drum spre casa i-am povestit lui Chris tot ce mi-a facut in cursul anilor iar ochii lui luceau de furie.
Chris:Lasa ca de acum daca iti face ceva o rezolv eu.As putea sa fiu cu ea si s-o las cu inima frânta.
Eu:Nu.Eu nu sunt o scorpie ca ea.

Dupa ce am ajuns acasa m-am dus sa ma intalnesc cu Jeff.Cand a ajuns m-a strans in brate strans di m-a satutat dulce.Dupa ce ne-am plimbat mi-a spus ca imi pregateste o surpriza penteu ziua mea din acest weekend. Abia astept.
Heeey.Ma bucur ca imi cititi cartea.La media este Taylor.

Iartă-mă ca trăiesc!Where stories live. Discover now