Are nevoie de ea!

2.8K 213 19
                                    

James p.o.v
Sunt atat de slab.De ce nu am putut sa-l omor pe cel ce i-a facut rau surorii mele?Poate pentru ca sunt un las,nu sint in stare de nimic.Dar pana la urma cu ce bun sa il omor,mai bine il las sa isi traiasca viata mizerabila.Fiecare are o viata pe care o poate continua in lipsa Ancai:Andrei va trebui sa fie puternic pentru familia lui si prin dragostea lor va trece peste,David si Francisco nu o cunosc de multa vreme si in plus sunt tineri,au familia si prietenii alaturi.....pe cand eu sunt singur.Nimic nu a mai fost la fel de cand Anca sta pe nenorocitul pat de spital:Francisco izbucneşte din orice,David injura mereu in barba,iar eu m-am izolat complet de ei.Andrei e singurul care gandeste rational si inca se comporta normal.Am auzit usa deschizîndu-se si indrept privirea spre asistenta ce a intrat avand niste foi in mana.
Asistenta:Cine este Francisco Moore?
Francisco:Eu sunt.
Asistenta:Dumneavoastra sunteti compatibil cu domnisoara Anca Anghel pentru transplant.
Andrei:Dar cum este posibil ca el sa fie mai compatibil decat noi care suntem fratii ei?
Asistenta:Sunteti Andrei Anghel?
Andrei:Da.
Asistenta:Dumneavoastră si James Anghel nu aveti rinichi destul de sanatosi pentru in transplant.Ati baut vreodata sau ati fumat?
Andrei:Mdaa...
Eu:Da.
Asistenta:Asta v-a afectat rinichii,iar pentru un transplant nu se folosesc decat organe 100% sănătoase.O sa vin in cateva minute sa va pregătesc pentru operatie.Domnul doctor v-a spus ca această operatie are un risc foarte mare pentru ea,deci ar fi inducat sa va luati la revedere de la ea in caz ca i vedeti pentru ultima data in viata.
Ne-am apropiat toti de patul ei,eu i-am cuprins o mana si Andrei pe cealaltă in timp ce David ai Francisco ii mângâiau parul.
Andrei:Ancuta sa nu dea dracu sa ne parasesti,ai auzit?O sa te faci bine,da?
David:Eu nu vreau sa imi iau la revedere,sunt sigur ca te vei face bine.
Francisco:Draga mea Ancuta,te rog ca dupa operatie sa iti revii mai repede ca mine,sa pot vedea iar zambetul tau frumos si ochii tai albastrii.
Eu:Surioara mea,cum o sa rezist eu fara sa iti aud vocea sau sa te vad zâmbind?Te rog sa nu ma parasesti!
Un doctor a venit si a transportat-o pe ea si pe Francisco in sala.Noi aveam decat sa asteptam.
      *****
Trecusera deja 2 ore,iar usa salonului s-a deschis pe ea intrând tatal lui Francisco.
Eu:Buna ziua domule Moore.
Alexander:Spune-mi Alexander,te rog.Ce face fiul meu si Anca,au iesit din operatie?
Eu:Inca nu.Ne pare rau ca Francisco a foat nevoit sa faca asta,ne dam seama ca sunteti ingrijorat.
Alexander:Nu sunt ingrijorat, fiul meu este un luptător,iar acum lupta pentru ceva ce iubeşte.
Eu:Iubeşte?
Alexander:Imi cunosc foarte bine fiul si stiu ca este indragostit pana peste cap de ea.Sa stiti ca este un baiat bun chiar daca nu pare si cred ca Anca va putea sa-l schimbe.
Eu:Daca va trai...
Alexander:Nu spune asta!Sunt sigur ca va trai,voi aveti nevoie ea,prietenii ei au nevoie de ea si Francisco are nevoie de ea.Ii este interzis sa moara!
Nu am mai zis nimic pentru ca doi doctori au intrat in sala aducându-i pe Francisco si Anca,fiecare pe cate un pat părând ca dorm.
Eu:Cum a decurs operatia?
Doctorul:Operatia a decurs excepţional!Corpul fetei a primit organul imediat,sunt şanse mari sa isi revina atata timo cat plamanii nu vor ceda.
Alexander:Si fiul meu?
Doctorul:Nu va faceti griji,fiul dumneavoastră este in afara oricarui pericol.O sa se trezească cel tarziu maine.

Iartă-mă ca trăiesc!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum