Sentimente

3.9K 229 12
                                    

Anca p.o.v
M-am trezit de dimineaţă dar Taylor nu era langa mine.M-am facut mai comoda pe canapea cand cineva trage patura de pe mine.
Taylor:Scoala-te avem scoala.
Eu:Deja e luni?
Taylor:Da.
M-am îmbracat rapid intr-o pereche de colanti verzi si o bluza alba largă. Taylor era imbrcat in blugi mulati negri si un tricou rosu periculos de strampt.Cand amândoi am fost gata ne-am urcat in maşina.
Cand am intrat pe poarta şcolii Diana impreuna cu trupa ei veneau spre noi.Nimic nou dar spre surprinderea noastra din trupa ei facea parte si Mya ceea ce nu ar trebui sa ma surprinda,toate sunt curve de nota 10 dar ce cauta ea aici.
Diana:Uite pe cine avem aici:micul delicvent si o mare curva.
Eu:Nu ma confunda cu tine draga si ai grija poate vrei sa ramai fara extensii.
Diana:Dar ce tupeu ai.Macar tu sa fii barbat dintre voi doi.
Mya:Eu nu inteleg de ce ne injosim vorbind cu ei.Mai ales ea.Nu vezi in ce hal arata......orfana nebuna.
Nu stiu de ce dar acel cuvant m-a ranit extrem de tare,lacrimile aparand in ochii mei dar le-am oprit.Nu vreau sa par slaba in ochii ei.
Taylor:In viata voastră sa nu va mai luati de Anca!Este o persoana cum voi nu o sa fiti niciodată.
Mya:Ce înduioşător iti aperi iubita.
Taylor:Nu este iubita mea!Suntem doar foarte buni prieteni.
In timp ce se certau eu rămăsesem axată pe acel cuvant:orfana.Cu cat ma gandeam mai mult cu atât ma ranea mai mult.Dintr-o data doua brate ma cuprind.Era Derek.
Derek:Anca ce s-a întâmplat? Ti-a facut ceva Diana?
Eu:Derek spune-mi adevarul eu sunt orfana si curva?
Derek:Orfan se numeste un copil singur, fara parinti dar tu nu esti singura il ai pe Andrei si pe Aiden.Iar curva in nici un caz.Cine ti-a spus prostiile astea?
Eu:Diana.
Atunci Derek se urca pe platforna statuii scolii si striga in gura mare
,,Dragi elevi eu sunt Derek,dar probabil ma stiti.Vreti sa stiti ceva despre Diana,populara scolii.S-a f***t cu toata echipa de fotbal si cu mai toti baietii populari. Chiar si pe mine m-a intrebat dar eu am niste standarde înalte. Deci de acum incolo sa nu o mai considerati regina şcolii, numai daca vreti sa fiti supuşii unei curve".
Dupa ce s-a dat jos s-a îndreptat spre Diana care ramasese muta pentru ca Derek este mult mai popular ca ea si toti il asculta.
Diana:Cum ai putut sa faci asta!Sunt numai minciuni!!
Derek:Oare?
Diana:Si oricum asa ceva nu se face.Nu iti bati joc de altii in halul asta.
Derek:Dar cand iti bati tu joc de altii?
Diana:Eu imi bat joc de cei inferiori.
Derek:Sa iti fie clar:daca te mai iei de Anca te joc in picioare.O sa te transform intr-un nimic.Pot face mai mult de atat pentru ca oricum in ceva timp asta se va uita.
Dupa ce i-a spus toate acestea a plecat iar eu am fugit dupa el.
Eu:Derek asteapta!
Derek:Ce e?
Eu:De ce ai facut asta?
Derek:Am facut ce?
Eu:Hai ca sti nu ma lua la misto
Derek:Pentru ca esti simpatica.
Eu:Simpatica?
Derek:Da.Esti foarte draguta si dulce cand vrei dar in acelasi timp esti in stare sa ucizi o persoana care se ia de tine sau de cei dragi tie.In concluzie esti ceva unic deci sunt interesat.Vrei sa continui?
Eu:Nu.Mersi.
M-am ridicat pe varfuri si l-am pupat pe obraz dupa care am plecat lasandu-l masca.
Pierdusem deja jumatate de ora deci am decis sa nu intru la ora asta si am plecat in parc cu o cafea in mana.Stateam pe banca intr-un loc retras pe care il stiam demult,un loc incarcat cu amintiri.Dupa copacul cel mare si vechi se auzeau suspine asa ca m-am dus sa verific.
Eu:Jeff?
Jeff:Anca?
In spatele copacului era Jeff asa cum nu l-am mai vazut.Tremura si ochii erau rosii de la plans asa ca l-am luat in brate el punandu-si capul pe pieptul meu.
Eu:Ce s-a intamplat?De ce plangi?
Jeff:Imi pare rau....imi pare rau.Sunt un monstru.
Eu:De ce iti pare rau?
Jeff:Aveai dreptate.Diana este o nenorocita si asa va ramane.M-a ranit.Eu am iubit-o si am avut incredere in ea in ciuda reputatiei sale,dar ea nu stia cu cine sa se mai culce.Dar stii ce ma doare cel mai tare?
Eu:Ce?
Jeff:Faptul ca,pentru acea persoana care si-a batut joc de mine,m-a folosit in ultimul hal,eu am ranit una din singurele persoane din viata mea care au tinut cu adevarat la mine,m-a iubit asa cum sunt.Te-am ranit pe tine Anca.Te-am iubit mai mult ca orice si inca te iubesc dar nu stiu ce s-a intamplat cu mine.Apoi,dupa ce ca te-am inselat a trebuit sa iti mai fac rau vorbind urat cu tine si cuplandu-ma cu cea cu care te-am inselat.Si stii de ce.Pentru ca asa sunt eu...distrug lucrurile la care tin cel mai mult.Si cel mai nasol e ca tu esti o persoana atat de buna,ai un suflet asa bun incat nu mi-ai purtat ura ba din contra esti langa mine cand nimeni nu e iar eu m-am purtat cu tine ca si cu ultimul om.Sunt o persoana groaznica.
Eu:Nu esti.Esti baiatul pe care l-am iubit,cu care am trait cele mai feumoase clipe.Ai fost confuz si intr-un fel te inteleg.
Jeff:Ma ierti?
Eu:Te-am iertat demult.Te iubesc prea mult ca sa te urasc.
Atunci Jeff s-a aplecat si m-a sarutat.
Jeff:Scuze m-a luat valul.....
Nu i-am raspuns....l-am trantit pe spate in iarba si l-am sarutat.Am facut ce am simtit si chiar daca stiu ca exista riscul sa ma raneasca iar eu incerc pentru ca altfel m-as fi ranit singura incercand sa ma pacalesc ca nu mai simpt nimic pentru el.
Jeff:Te iubesc si am nevoie de tine!
Eu:Si eu te iubesc!Am avut mereu nevoie de tine.
Ce frumos s-au impacat!Va place schimbarea de situatie sau mai bine il refuza si gasea pe altcineva? ♡♥♡♥ :-*

Iartă-mă ca trăiesc!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum