Clatite

3.1K 202 10
                                    

Anca p.o.v
In aceste momente timpul trece extrem de greu o secunda părând o ora.Trebuie sa găsesc o cale de scapare dar nu vad niciuna.As putea sa-i accept propunerea dar sunt o persona mult prea orgolioasă pentru a-i face pe plac.Cu siguranta nu vreau o gaura in cap deci trebuie sa existe o varianta care sa ma multumească si pe mine si pe el.Teava pistolului era inca lipita de ceafa mea deci trebuia sa actionez rapid.In primul rand trebuie sa-mi dau seama care sunt slăbiciunile lui si sa ma folosesc de ele.Stiu ca este foarte arogant,nebun si obsedat de control si putere dar nu ma ajuta prea mult aceste informaţii.
Eu:Hai sa jucam un joc.
Nick:Ce fel de joc?
Eu:Tu ma lasi sa plec si imi dai la dispozitie 3 saptamani sa ma ascund.Daca nu ma gasesti de acum incolo ma vei lasa sa plec.
Nick:Si daca pierzi?
Eu:Voi fi ascultatoare dar tot nu iti voi zice stapane.
Nick:Accept dar nu ai voie sa iti suni fratii.Începem?
Eu:Ok.
Vad cum masina lui Nick se îndepărtează asa ca incep sa alerg ca nebuna prin campie pana ajung intr-un oras.Acum trebuie sa imi dau seama unde ma voi ascunde si cum voi supravietui.Plimbându-ma prin oras am trecut pe langa o femeie care vorbea la telefon si spunea ca nu a gasit o bona pentru vreo 3 saptamani.Bingo!
Eu:Ma scuzati ati spus ca aveti nevoie de o bona?
Doamna:Da.
Eu:Va pot ajuta eu daca este vorba doar de 3 saptamani.
Doamna:Ai experienta?
Eu:Oarecum.
Doamna:Nu am de ales asa ca te angajez.Poti incepe chiar acum?
Eu:Da.
Doamna:Cum te numeşti?
Eu:Anca.
Doamna:Eu sunt Miranda.Am doi copii:un baiat de 5 ani,Peter,si o fata de 1 an Alice.Pe langa ei mai am 2 baieti de 19 si 20 ani dar nu iti vor face probleme,de obicei stau tot timpul in oras.
M-am urcat impreuna cu doamna aceea pana am ajuns la apartamentul sau.
Doamna:Copii sunt in camera eu trebuie sa ma schimb si apoi voi pleca sa fac rezervare de avion.Am intrat in camera si pe canapea erau intinsi doi baieti.
Doamna:David,Ovidiu ea este Anca noua noastra bona.
David&Ovidiu:Buna.
Cel care era mai inalt si masiv s-a ridicat si mi-a intins mana.
El:Eu sunt Ovidiu.
Eu:Anca,încântată.
Celalat a ramas pe canapea si doar m-a salutat dintr-o miscare a capului.
Doamna:Eu plec sa fiti cuminti.
Dupa ce Miranda a plecat m-am dus in camera la cei doi copii care dormeau.Amandoi aveau parul usor cret si castaniu,pareau niste îngerasi.Cat despre fratii lor Ovidiu este inalt si bine facut si are parul castaniu facut creasta si ochi ciocolatii iar David este la fel de inalt cu parul negru si ochi ciocolatii.Toti seamana cu Miranda ea fiind mai scunda ca ei dar parul si ochii sunt la fel.
Daca am vazut ca Peter si Alice dorm m-am dus in sufragerie si m-am asezat pe un scaun ce se afla labga canapea.
Ovidiu:Poti sa te asezi langa noi,nu muscam.
David:Vorbeşte in numele tau,eu sunt mai animalic.
Eu:Dar de ce nu ati avut voi grija de fratii vostri?
Ovidiu:Nu are mama incredere in noi.
David:Si de ce sa-mi irosesc eu timpul cu mocosii astia.
Ovidiu:Oricum nu conteaza.Spune-ne ceva despre tine,ce varsta ai si dd unde ai aparut ca nu te-am mai vazut prin oras.
Eu:Am 18 ani si sunt noua in oras.Parintii mei sunt in strainatate si eu ma plimb prin tara.
Ovidiu:Mai ai frati sau surori?
Eu:Mai am un frate mai mare,James.
Ovidiu:Ok.
David:Stii sa gatesti?
Eu:Da.
David:Daca te rog frumos ne faci clătite?
Eu:O sa va fac.
Nu dupa mult timp din camera vine Peter.Dupa ce ma analizeaza atent ma ia in brate si isi pune capul la mine in poala.Era asa frumos si dulce,ma simteam speciala cand m-a luat in brate.La un moment se ridica si se duce la David in timp ce eu m-am dus si am luat-o pe Alice.I-am facut un biberon cu lapte si am pus-o in tarcul pentru copii aflat in sufragerie.Ma jucam cu Alice si Peter a venit si m-a pupat pe obraz zicând ,,Vleau clatite!".Nu am putut sa-l refuz asa ca,dupa ce m-am asigurat ca Alice are jucarii si mâncare in tarc m-am dus in bucatarie si impreuna cu Peter am inceput sa facem aluatul.Cand vreau sa desfac punga cu faina apre David si imi zice ca o deschide el.L-am refuzat si a incepuy sa traga de punga si eu tragand de o parte,el de alta punga s-a rupt si acum totul era plin de faina.
Eu:Uite ce ai facut!Acum trebuie sa curat si aici!
David:Lasa ca faci repede.
Dupa ce am terminat clatitele David a mancat vreo 10,Ovidiu 5,Peter 3 si Alice 1.Toti erau plini de gem,faina si aluat asa ca a trebuit eu sa spal copii dupa care s-au spalat si ceilalti.
Ce parere aveti de noul capitol?Credeţi ca Nick va castiga pariul,sau daca va pierde isi va tine promisiunea?La media este Alice. ♥♡♥

Iartă-mă ca trăiesc!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum