Capitol Bonus ♥

3.2K 207 11
                                    

Anca p.o.v
Nevoia de haine ma trimis cu dimineata cap la magazin cu banii pe care Miranda mi a dat.Pe Peter si Alice i-am luat cu mine deci ceilalţi au ramas acasa.Nu stiu de ce dar mi se pare ca sunt si bona lor.Am stat in jur de o ora la cumparaturi apoi am fost cu copii în parc.Stăteam pe bancă şi mă uitam la copiii care se joaca imi aduc aminte de copilăria mea,de vremurile în care e viata nu pare atât de complicata şi totul era frumos.Acum familia ma lăsat şi sunt singura,atat de singura.
David p.o.v
Stăteam întins pe canapea şi mâncam clătite...doamne cat  de divine clatite  face Anca.Stand pe canapea si plictisindu-ma l-am auzit pe Ovidiu vorbind ceva la telefon cu un băiat pe nume Nick interesant este ca nu am nimic de făcut asa ca stau şi ascult conversatia lor.
Ceea ce am auzit ma uimeste... despre trecutul Ancutei despre faptul că ea în acest moment este răpită de un dement care l-a convins pe Ovidiu sa-l ajute.Nu voi lasă să se întâmple asta cu toate ca o cunosc de puţin timp e o persoană bună care a suferit mult şi nu voi permite sa se intoarca la nenorocitul ala.Cel mai greu lucru va fi sa-i castig increderea si sa-i dau jos dispozitivul de urmarire pe care Nick i la pus.
Stiu ca este scurt dar este un capitol bonus pentru ca am ajuns la 50 mil. vizualizări ale cartii si cu acest prilej va multumesc mult pentru voturi si păreri, fara voi cartea nu ar exista.
Mai vreau sa lămuresc un lucru pentru a nu exista circumstante neplacute.Cartea aceasta nu va contine nicio scena +18 pentru ca nu ma pricep la asa ceva,plus ca aceasta carte este citita si de copii (aici recunosc ca am folosit un limbaj nepotrivit).Oricum pe acest site exista carti speciale cu asemenea scene dar eu,personal,nu vad o placere sa citeşti astfel de scene.
P.S:Imi cer scuze daca vreodată personajele si actiunile din cartea mea au jignit pe cineva. ♥♡♥♡♥
La media sunt o parte din hainele pe care Anca si le-a luat.

Iartă-mă ca trăiesc!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum