Ensinmäinen luku: Hesburgerista Helvettiin

171 3 1
                                    

Kun tos on nimet viivojen välis (esim. -Janina-) niin se kertoo kenen näkökulma on kyseessä, mut muuten tää on kokoajan kaikkitietävä tai mikä lie. Nauttikaa tästä ensinmäisestä kirjastani. Koko idea tuli siitä kun olin Janinan ja Siljan kanssa yhdessä retrossa ja sitten me vähän niiku ''roolipelattiin'', jos siksi ees sitä voi sanoa, ja Janina sano et tästä tulis hyvä fanfiction ja menin sitten kirjoittamaan. 

P.S anteeksi että tää on aika laadutonta paskaa

Sofia jutteli Helsingin päärautatieaseman Burger Kingin kassaneidin kanssa. Hän ei suostunut antamaan Sofialle alennusta. Asiasta seurasi vakava riita joka lopulta päättyi siihen että kassaneiti oli maassa kuolleena, jonka takia Sofia sai alennuksen ja hänen Crispy Chicken ateria maksoi vain 2€. Sofia käveli tyytyväisenä pois Burger Kingistä, silloin hän huomasi ruusunterälehdet. Hän alkoi seuraamaan niitä. Lopulta Sofia päätyi Janinan luo. Janina hymyili Sofialle, Sofia hymyili hänelle takaisin. ''Siitä on kauan aikaa..'' Janina sanoi ja Sofia nyökkäsi hänelle. Janina ja Sofia jäivät juttelemaan hetkeksi. Eninmäkseen Supernaturalista, Merlinistä ja heidän OTP:eista.

''Ruby Rosella ja mulla pitäis olla shippausnimi.'' Janina sanoi.

''Rubina!'' Sofia vastasi hetken miettimisen jälkeen.

''Mitä olet tehnyt viime aikoina?''

''Lukenut Destiel ja Sabriel fanfictioneita. Oon kattonu myös Merliniä ja Supernaturalia..''

''Missä kaudessa oot Supernaturalissa?''

''Seiska, mutta tumbrl on spoilannu mulle koko sarjan.''

Kun he olivat jutelleet, Silja maagisesti päätyi heidän viereen. Silja hymyili Janinalle jonka takia Janinan jalat pettivät, hän kaatui maahan. ''Katso mitä sä nyt teit!'' Sofia kiljahti ja Silja alkoi nauramaan. Sofia auttoi Janinan ylös ja hymähti hänelle.

Janina pystyi nyt seisomaan ja hän vältti katsekontaktia Siljan kanssa. Kolme tyttöä kävelivät sitten Hesburgeriin jossa Janina tilasi itselleen hampurilaisen. Silja tilasi jäätelön ja Sofialla on yhä Crispy Chicken ateria. Kaikki kolme söivät siinä iloisena. Sitten Janinan silmät menivät mustaksi. Sofia huomasi asian. Syömisen jälkeen he menivät takaisin asemalle seisomaan, koska miksi ei. Kun he olivat siellä Sofia kuiskasi Siljalle että Janina on demoni. Silja nyökkäsi Sofialle ja sitten hän hyppäsi Janinan eteen.

''Isän, Pojan ja Pyhän hengen nimeen!'' Silja sanoi matalalla äänellä.

''Mitä helv..?'' Janina sanoo

''Kaikki tulee oleen oikein hyvin, kohta et oo enään demoni'' Sofia kuiskasi

Sitten siinä tapahtui jonkinlaista outoa draamaa ja Silja lähetti vahingossa Sofian helvettiin.

-Sofia-

Helvetti on nyt ihan erilainen kuin yleensä. Se on nyt koulun näköinen paikka. (A/N: en kyl huomaa eroa) Sofia kävelee tuon valtavan koulun käytäviä jossa on ihmisiä ja mustasilmäisiä henkilöitä, jotka neiti tunnistaa demoneiksi. Kun Sofia on vähän aikaan kävellyt hän törmää Mark Pellegrinon näköiseen mieheen. Mies hymyilee Sofialle mutta Sofia on 'mitä-vittua-täällä-tapahtuu'-ilmeellä. Törmäyksen jälkeen neiti jatkaa taas kävelyään tässä pitkässä käytävässä. Pian Sofia törmää taas, mutta tällä kertaa henkilö oli eri. Se oli Mark Sheppardin näköinen. ''Oletko uusi täällä ?'' Mark Sheppardin näköinen mies kysyy häneltä. ''Ööh.. Joo, kai mä oon.'' Sofia vastaa miehelle.

''Mä oon Crowley.''

''Sofia..''

''Sofia.. Kaunis nimi sinulla.''

Sofia hymähti ja punastui hiukan.

''Kiitos. Mikä tämä paikka on ?''

''Muru, olet Helvetissä.''

''Miksi se näyttää sitten koululta ?''

''Koska kukaan ei tykkää kouluista.''

Sofia nyökkäsi ja Crowley hymyili. Sofialla kesti hetki aikaa tajuta kenen kanssa hän jutteli.

''Siis... Crowley ?''

''Niin ?''

''Onko tää.. Ei tää ny voi olla..''

''Mitä ?''

''Ootko sä Crowley, Helvetin kuningas ?''

''Olenhan minä.. En kertonut sinulle, mistä tiesit ?''

Sofia oli aivan hiljaa ja tuijotti Crowleya ihailevasti.

''Onko tää nyt oikeesti totta ?''

''On.''

''Mutta sä oot fiktionaalinen, Crowley.''

''En ole. Olen elävä ihm.. Demoni.''

Sofia halaa Crowleya. Ihan vain koska hän rakastaa Supernatural-sarjaa ja hän juuri tapasi yhden sarjan henkilöistä. ''Sä oot paras'' neiti kuiskaa Crowleylle.

A Supernatural/Ruby Rose fanfiction (finnish)Where stories live. Discover now