Seitsemäs luku: lopetan näitten nimemisen

38 2 6
                                    

Okei musta tuntuu et ootte ottanu tän pois kirjastosta ja blah blah blah... Mut joo, jatkan ny. :) p.s tami on oikeesti jeesus t. muut enkelit

-Silja-

Katsoin puhelimeni kelloa. 15.36. Tahdon lähteä jo. Nostan pääni puhelimesta ja katson peiliin. Oveen koputetaan, en avaa. Katson silmiäni. Pesen käteni ja kuivaan ne valkoiseen pyyhkeeseen. Kävelen sitten oven luo ja käännän lukon. Avaan sen sitten ja kävelen Tamin luo, joka ei nyt juo alkoholia hän syö jotain siinä. Istun Tamin pöytään.

"Missäs Janina ?" Hän kysyy virneellä.

Olin hetken hiljaa hiljaa.

"Mitä sä syöt ?" Kysyn vaihtaen puheenaihetta.

Tami katsoo lautastaan ja sitten minua.

"Mä en tiedä, mutta hyvää tää on." Hän vastaa.

Hymyilen hieman.

Janina kävelee sitten meidän luokse.

-kaikkien draamaa jee-

Silja nousee tuolistaan heti kun hän näkee Janinan. Tami alkaa kikattelemaan kuin pikkutyttö. Johtu varmaan ruuasta. Janina katsoo Siljaa joka näytti vihaiselta. "Sä petit mua." Silja sanoi ja Janina avasi suunsa sanoakseen jotain mutta ennen kuin hän ehti sanoa mitään Silja kuiskasi: "se on ohi." Sitten Silja käveli pois, kukaan ei tiedä minne hän meni jonnekkin ainaski. Tami näytti yllättyneeltä ja Janina seisoi siinä suu auki. "Aikamoine huora." Kuului yhtäkkiä Janinan ja Tamin takia. "Jättää sut ilman että annat selittää, häpeäis."

-Crowley-

Hän meni naimisiin. HÄN MENI NAIMISIIN. HÄN MENI VITTU NAIMISIIN SEN SAATANAN ((X#DDDDD)) LUCIFERIN KANSSA. Mikä vittu

Miten vitus

UGH! Lucifer on aina vieny kaikki naiset multa

Saatanan pelaaja...

-lukija- ((et tainnu odottaa tota))

Sinun nimesi on (NIMI) (SUKUNIMI). Olet nyt ystäväsin häissä. Olet huomannut että sinulla EI OLE DEITTIÄ, se johtuu siitä että kaikki hyvännäköiset ovat VARATTUJA. Olet HERKKUPÖYDÄN luona ja ihastelet niitä kaikkia kakkuja, piiraita ja makeita asioita. Mitä teet ?

Lukija: Ole Janina ja ota pala piirakkaa ==>

-Janina-

Olet nyt Janina

Katsot edessäsi olevaa hahmoa jolla on vaalean oranssit hiukset. "Kato Weasley!" Tami huudahti ja alkoi nauramaan, silloin hän huomasi että hänen lautanen on tyhjä, nuorukainen nousi ja kertoi hakevansa lisää ruokaa. Katsot yhä tätä henkilöä. "Siis kuka sä olet ?" Kysyt henkilöltä joka alkaa nauramaan hiukan. Hänellä on kauniit siniset silmät. "Oon Tanja" hän sanoo ja antaa sinulle lämpimän hymyn.

Päätin testata erilaista tapaa kirjottaa tos lopus, olkaa hyvä uusi luku. Pahoittelen että tämä luku on niin lyhyt, ajattelin lisätä Homestuckia mut sit mä aloin miettii Janinaa ja Janina ei kestäis sitä.
Mut joo hyvää loppupäivää ja hyvää kesälomaa kaikille ;#3

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 31, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A Supernatural/Ruby Rose fanfiction (finnish)Where stories live. Discover now