Toinen luku: Helvetin kirjasto ja kauppareissu

86 2 1
                                    

Okei, tiedän että tää on maailman surkein kirja minkä ootte ikinä lukenu mut saatte kuiteskis lisää. Basically, Helvetti on tässä aika kiva paikka. Mulle. Ellei nyt sitä lasketa että se on koulu, koska mä en tykkää koulusta. En mä tunne ketään joka tykkäis koulusta. Joten kukaan ei tykkää koulusta. Ja kysymys teille: Mikä on teidän lempi aine ? Mä en oikeesti tykkää mistään. Älkää valittako, koulu on tylsää, mut jos on pakko valita ottaisin varmaan kuviksen jos saisin tehä siel mitä ikin tahon. Saatat ehkä nauraa tässä luvussa mutta yritin tehdä tästä hiukan vakavemman tai jotain sellaista. Ja kyllä, tässä on piilomainostusta. Lopeta se valittaminen.

-Silja-

Kun Silja tajusi että Sofia on päätynyt Helvettiin hän alkoi itkemään. Ei Silja nyt Sofiaa tuntenut kovinkaan hyvin, mutta Sofia oli kuiteskis vasta 12 vuotta vanha. Silja löi Janinaa käteenhellästi, jotenka se ei sattunut kovinkaan paljoa. ''Meidän pitää saada Sofia pois sieltä.'' Silja kuiskasi Janinalle joka vain hymyili siinä niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. Silja katsoi Janinaa hetken aikaa inhoten. Hän oli unohtanut hetkeksi että Janina on nyt sydänmetön demoni. ''Anna Janina mulle takas.'' Silja sanoi. ''NYT!'' Janina katsoi Siljaa silmiin. Silja katsoi Janinaa silmiin. Janinan silmät ovat kauniit, kunnes ne muuttuivat mustaksi jonka jälkeen Silja raivostui Janinalle. Silja alkoi manaamaan demonia Helvettiin ja hän onnistui aika hyvin ja nopeasti. Juna-asema oli kyllä täynnä ihmisiä mutta kukaan ei oikein välittänyt siitä että joku tuntematon tyttö puhuu Latinaa toiselle tytölle jonka suusta tulee mustaa savua. Kun demoni oli poissa Janinasta, Janina kaatui Siljan syliin.

''Moi Janina.'' Silja kuiskasi Janinalle.

''Moi Silja.'' Janina sanoi heikosti ja tuijotti Siljan huulia. Silja hymyili, se oli Janinan mielestä kaunista.

''Ootko sä kunnossa ?''

''Joo.. Kyllä mä, kai..'' Janina alkoi hymyilemään Siljalle. Heidän kasvot olivat hyvin lähekkäin. Siis, hyvin hyvin hyvin lähekkäin. Heidän huulet melkein koskettivat toisiaan. ''Sopisko sulle jos me nyt hankittais Sofia pois Helvetistä ?'' Silja kuiskasi ja pilasi tuon kauniin hetken.

-Sofia-

Crowley ja Sofia halasivat tuon ison koulun käytävällä. Sofia lopetti halauksen. ''Pääsenkö mä täältä pois vielä joskus ?'' Sofia kuiskasi. ''Kyllä sä varmaan.'' Crowley vastasi. Heidän pituus ero oli n. 2-3cm, joka on aika vähän. Sofia on melko pitkä ikäisekseen vaikka hänen luokalla on häntäkin pidempiä tyttöjä. Crowley ja Sofia alkoivat kävelemään käytävän päähän. ''Mikä on sun lempitunti ?'' Crowley kysyi Sofialta joka vastasi että hänellä ei ole lempituntia, Sofia tahtoisi vain olla isossa ja vanhassa kirjastossa kokoajan. Crowley pysähtyi ja katsoi Sofiaa silmiin hetken. ''Hyvä, minä pelkäsin jo että pistät minut johonkin tylsään matikantuntiin.'' Crowley nauroi. He kävelivät vielä hetken ja sitten Crowley avasi suuren ja raskaan oven. Sofia kurkisti sisälle ja se oli valtava kirjasto. Se oli tytön mielestä kaunista jonka takia hän alkoi melkein itkemään. Sofia käveli sisälle ja tutki paikkaa. Kirjastossa oli niin monta kirjaa että kirjahyllytkin olivat kattoon asti, neljä mukavan näköistä nojatuolia, pieni kahvila ja isoja kasoja kirjoja.

''Mikä tän paikan nimi on ?'' Sofia kysyi ja käänsi päänsä Crowleyyn.

''Helvetin kirjasto tai liber Infernum'' Crowley vastasi Sofialle nopeasti. (A/N: TIEDÄN LIBER INFERNUM ON KIRJA HELVETTI LOPETA VALITTAMINEN! En löytäny vaan kunnolla helvetin kirjastoa mistään kääntäjästä.)

''Saadaanko me olla täällä ?''

''Ei..''

''Miks me sitten ollaan ?''

''Koska sä sanoit että tahtoisit olla koulun ajan isossa kirjastossa, joten tässä on.''

Sofia alkoi hymyilemään Crowleylle. Crowley oli hänelle todella kiltti joka oli hänestä mukavaa. Sofia lähti heti kävelemään jotakin kirjahyllyä päin. Kaikki kirjat siinä olivat niin kauniita. Ne tuoksuivat ihanalta. Ne näyttivät ihanilta. Ne kirjat vain odottivat että joku ottaisi sen käteensä ja alkaisi lukemaan. Sofia valitsi yhden raskaan ja ison kirjan. Kirja ei ollut pölyinen, siitä on pidetty hyvää huolta. Tyttö käveli yhteen niistä tuoleista ja alkoi lukemaan.

-Meanwhile Janina&Silja-

Janina käveli Siljan kanssa ympäri Helsinkiä kunnes he löysivät hotellin. He ottivat yhden huoneen jossa on kaksi sänkyä, vaikka Janina olisi salaa tahtonut vain yhden sängyn. ''Mä käyn hakee meille jotain ruokaa tuolta K-Marketista. Tahdotko jotain erikoista ?'' Janina kysyi Siljalta joka tutki jotain vanhaa kirjaa minkä hän löysi laukustaan. ''Tuo kahvia. Tai jotain mikä pitää mut hereillä.'' Silja vastasi Janinalle hetken kuluttua ja Janina nyökkäsi. Hän avasi oven, meni käytävälle ja sulki oven perässään. Sitten hän tilasi hissin ja odotti. Kun hissi viimein tuli Janina meni siihen ja painoi nappulaa. Hän kuunteli tylsää hissimusiikkia n.15 sekuntia ja sitten hän meni pois hissistä.

~♫AIKAHYPPY KAUPPAAN♫~

Pian Janina oli kaupassa hän nappasi korin jonka jälkeen hän lähti heti kävelemään kahvia päin. Janina ottaa paketillisen kahvia ja sitten hän hakee leipää, voita, juustoa, karkkia, sipsiä, dippiä ja kermaviiliä. Hän ottaa myös itselleen lehden, koska neidille saattaisi tulla tylsää, sitten hän lähtee kassalle. Hän maksaa ostokset ja pakkaa ne, sitten hän ottaa ostokset mukaansa ja lähtee takaisin hotelliin.

~♫AIKAHYPPY HOTELLIIN♫~

Kun Janina oli vihdoinkin hotellilla hän oli hiukan väsynyt, hän tiesi että kello oli vasta 18.22, mutta kuiteskis. Hän tilasi hissin ja meni sen kyytin, hän valitsi kerroksensa, odotti että on siellä ja sitten käveli pois hissistä huoneen oven eteen. Hän koputti oveen joka avattiin aika nopeasti. ''Musta tuntuu että lapsi syntyy.'' Silja kuiskasi Janinalle dramaattisesti. Janina meni sisälle huoneeseen jossa hän vei ostokset pieneen keittiöön. ''Sulla kesti ikuisuus.'' Silja sanoi Janinalle hymyillen.

''Ei kestäny, korkeintaan 10 minuuttia.''

''Olit ulkona melkeen 30 minuuttia.''

''Sulla oli varmaan tylsää, sen takia luulit että olin ulkona niin kauan.''

''Ei mulla tylsää ollu.''

''Eikö ? No mitä sä sitten teit ?''

''Mä en tehny mitään.''

''Mutta sulla ei ollu tylsää ?''

''Niin.. kai..''

PYYDÄN ANTEEKSI ETTÄ TÄMÄKIN OLI MELKO HUONO LUKU, en osaa kirjoittaa. Mutta joo, tämä ei ollut niin hauska mutta yritän tehdä seuraavasta luvusta hauskan. Jatkan tätä sitten aamulla koska oon tosi väsyny, valvoin eile aamu viiteen ja nyt kello on 1.30, joten öitä!

A Supernatural/Ruby Rose fanfiction (finnish)Where stories live. Discover now